Jak vzít tinkturu vodního pepře v gynekologii

Vodní pepř má rozšířené použití v tradiční medicíně. Používá hlavně tinktura vodního pepře v gynekologii, protože rostlinný extrakt umožňuje posílit plavidla a snížit jejich propustnost. Látky, které jsou ve vodním pepře urychlují regeneraci dělohy po generickém procesu, snižují bolestivé pocity pro menstruaci a snižují počet výběru.

Použití extraktu s vodním pepřem

Různé kožní onemocnění Vodní pepř v jeho kompozici má glykosid. Tato látka příznivě ovlivňuje srážení krve. Také v závodě jsou taniny a esenciální oleje, které mají baktericidní nemovitost. Extrakt vodního pepře je bohatý na organické kyseliny. Jejich akce je zaměřena na posílení plavidel a obnovení krevní kompozice. Díky těmto jedinečným vlastnostem je rostlina aplikována nejen v gynekologii, ale také kosmetologii.

Hlavní indikace pro použití zahrnují:

  1. Hypotenze dělohy.
  2. Uterin krvácení u žen různého věku.
  3. Athony děloha.
  4. Krvácení po porodu.

Nejčastěji se tinktura vodních paprikou doporučuje používat ženy po porodu. To vám umožní rychle zotavit, aby se zabránilo krvácení. Aplikujte odvar nebo prášek a v takových situacích:

  • obtížná močení;
  • bolest hlavy;
  • hojný měsíční;
  • Kožní choroby.

Extrakt vodního pepře má anestetikum, protizánětlivé, antiseptické, hemostatické, vázání a sedativní účinek.

Používá se ve formě poplatků v kombinaci s jinými poplatky v průjemu, vředy sliznic, kolitidy a revmatismu.

Aplikace s hojným měsíčně a po potratu

V období nástroje a kojení Často je tinktura vodního pepře během menstruace předepsána ke snížení bolestivých pocitů. Droga dělá alokace ne tak hojné, což značně zjednodušuje ženu život. Vezměte si vodní pepř během menstruace můžete zpoždění. Pro získání požadovaného účinku se lžíce suché rostliny nalita sklenicí vařené vody a na pomalý oheň po dobu deseti minut. Po vaření se odváže filtrovat. Musíte pít infuzi až třikrát denně.

V takových situacích platí vodní pepřový extrakt:

  1. Přítomnost bolestivých pocitů. Menstruace zřídka, když prochází bez nepohodlí. Existují však takové případy, kdy zasahují do ženy, aby pracovala a vedla normální životní styl. Pro odstranění bolestivých pocitů není nutné užívat tablety, stačí použít tinkturu hořkého pepře.
  2. Předmenstruační syndrom. Pacienti si často stěžují na symptomy ve formě zvýšené podrážděnosti, nervozity a depresivního stavu. Ale to vše lze snadno odstranit, pokud si vezmete pepřovou tinkturu.
  3. Extrakt vodního pepře pomáhá dokonale s různými intestinálními poruchami, které se vyskytují v menstruaci.
  4. Hojná a dlouhodobá menstruace. Extrakt doporučuje pít s hojem měsíčně, který pokračuje více než sedm dní. Chcete-li to udělat, proveďte řešení doma. Pro vaření musíte mít čtyřicet gramů rostlin a nalít dvě sklenice vařené vody. Poté musí infuze čerpat za dva nebo tři hodiny. Recepce musí být prováděna každých šest hodin sto mililitrů.
  5. Vzhled vyrážek před kritickými dny. V této fázi se úroveň progesteronu výrazně překračuje úroveň estrogenu. Tento hormon je zaměřen na zvýšenou produkci mazu, v důsledku toho, který akné se objeví na kůži.

Vodní pepř doporučuje aplikovat a po škrábání tak, že děloha je snížena a rychlejší přijde do normálu. Několik více století byl tento nástroj použit k přerušení těhotenství. Ale nezávisle provádějí tyto postupy nepotřebují, protože to může vést k neplodnosti nebo fatálnímu výsledku.

Použití pepře během těhotenství a laktace

V období nástrojů plod a kojení se ženy snaží používat rostlinné procedury, aby nepoškodily budoucího dítěte. Ale stojí za to připomenout, že tinktura vodního pepře je kategoricky zakázána těhotným.

Ale ženy po poradenství poradenství s extraktem. Tento agent je přiřazen nejen ke snížení dělohy. Má antiseptický, bolestivý a protizánětlivý účinek. Infuze vám umožní vrátit se po doručení.

Kontraindikace

Chcete-li vědět, jak vzít tinkturu z vodního pepře, musíte se seznámit s pokyny. Stojí za to připomenout, že samotná rostlina je velmi jedovatá, a když je zneužíváno, můžete poškodit tělo. Stejně jako všechny prostředky, tinktura má řadu kontraindikací:

  • ischemická choroba srdeční;
  • arteriální hypertenze;
  • selhání ledvin;
  • EnteroColiths s tendencí proti zácpu.

Také zakázaná tinktura o vodním pepře během těhotenství kdykoliv. Závod způsobuje snížení dělohy, v důsledku toho, jaké komplikace mohou vzniknout ve formě potratu nebo předčasné rody.

S opatrností stojí za to použít tinkturu během laktace, protože lék obsahuje ethylalkohol. Proto porodil ženy, doporučují pití champs nebo lezecké vodní papriky.

Způsob aplikace

Žena má zájem o otázku

Každá žena má zájem o otázku, jak je vzat tinktura děložního krvácení. Je třeba si pamatovat skutečnost, že tinktura vodního pepře, kapalného extraktu a infuze je dostatečně jedovatá, v důsledku toho, který předávkování může vést k nepříznivým důsledkům.

Použití extraktu z vodního pepře:

  1. Textura vodního pepře po porodu je přijata, aby zastavila těžké krvácení. Za měsíc potřebujete pít dvacet třicet kapek.
  2. Chcete-li odstranit bolest a snížit množství výběru, kapalina trvá třicet kapek na dvakrát denně. Doba trvání kurzu je od tří do šesti měsíců.
  3. Pokud je žena potřebná po dobu několika dní na odložení období, pak instrukce aplikace říká, že vezme drogu pro čtyřicet pět kapek na třikrát denně. První recepce by měla být prováděna na prázdném žaludku, zbytek za půl hodiny před jídlem potravin. Recepce musí být prováděna za tři nebo čtyři dny před očekávaným datem menstruace.

Chcete-li vědět, jak pít, musíte před použitím přečíst pokyny. Přijatý lék na vodní pepř může vést k vedlejším účinkům ve formě nevolnosti, zvracení, kožní vyrážky a závratě. Ale to vše závisí na individuální toleranci léku.

Recenze Vodní pepř

O tinktuři vodního pepře posudek pozitivní. Zvláště dobré hovořilo o přípravě ženy po porodu. Pod pokyny klesá hojnost krvácení. Lék je považován za bezpečný, pokud budete dodržovat přísnou dávkování.

Někteří specialisté se snaží jmenovat ženské hormonální prostředky, ale takové léky často vedou k vedlejším účinkům. Tinktura pepře horník pomůže vyřešit problém. Infuze může být připravena doma nebo nakupovat v lékárně.