Jak zacházet s cystitidou u žen?

Je bohatý na obsah vitamínů, minerálů, různých mikroelementů potřebných pro normální fungování urogenitálního systému.

Aplikační aplikace během cystitidy

Klasický léčebný schéma zánětu močového měchýře založeného na použití antibakteriálních, protizánětlivých a antispasmodických léčiv se ukázalo, že jeho účinnost. Použití drahých léků, aby se zabránilo a eliminovat opakování onemocnění není k dispozici všem. Proto většina těch, kteří se setkali s tímto problémem, hledá alternativu.

Antioxidační vlastnosti MILF umožňují neutralizovat toxické účinky předchozí antibiotické terapie, uvolňovat tělo z akumulovaných volných radikálů.

V vitamíny skupiny bVitamíny vitamínů B přispívají k rychlé epithelizaci sliznice membrány. Cenné aminokyseliny podporují fungování svalových buněk. Protein a sacharidy obsažené ve velkém množství urychlují tvorbu nových buněk. Přítomnost kyseliny nikotinu regeneruje povrch varhany. Hořčík suspenduje zánětlivé procesy. Železo zlepšuje krevní oběh, urychluje hojení. Přítomnost tuků rostlinného původu příznivě ovlivňuje zažívací systém. Proso pomáhá snížit škodlivý cholesterol, zabraňuje sklerotickými plaky. Jeho zrna mají diuretické vlastnosti, umožňují vám léčit Urolitiasis, přinést písek. Působí také na stěnách plavidel.

Proso by měly být cystitidy zahrnuty do denní stravy, rostlinné stravy - efektivní způsob, jak jít bez komplikací celého rehabilitačního kurzu.

Formy použití Pšen

Dietní jídlo zahrnuje použití proso ve formě:

  • pájenci, infuze (suspenze);
  • Ovesná kaše;
  • polévka;
  • Kastrol.

Recept na přípravu tinktury z MILF zahrnuje zrn z loňské plodiny (je možné je určit v méně žluté barvě), několikrát se promyje tekoucí vodou a vysuší. 100 g zrna zrno vroucí voda (250 ml). Krevní proso trvají na 30-40 minut a pak Tritura. Whislavé infuze je připravena k použití. Denní použití čerstvě připravené tinktury (až čtyřikrát denně) po dobu 3 dnů výrazně změkne nepříjemné příznaky stávajícího zánětu.

Můžete také použít recept odvodnění, který umožňuje odstranit zánět. Chcete-li ho připravit, budete potřebovat 2 lžíce proso a 400 ml vody. Záliv zrna s vodou, měly by být přivedeny do varu na pomalém ohni. Chladný. Plně ochlazená směs pro použití 1 lžičku každých 3 hodiny.

Když klinické projevy cystitidy jsou vyslovovány, tradiční medicína nabízí následující recept. Ve skleněné nádobě s objemem 3 l, proso padá pád, nalil horkou vodou, dokud nátěr zrna. Naplněný kontejner je zabalen a vložte ji na tmavé místo po dobu 2 hodin. Fyzikální suspenze by měla být distribuována rychlostí 7 dnů použití.

Křídlo z cystitidy lze použít ve formě dietních polévek nebo hromadění denně. Kastroly založené na pšene - neobvyklá pochoutka, která se také líbí děti. Můžete diverzifikovat dietu s mléčnými výrobky (mléko, jogurt, nízkotučné tvaroh). Energetická hodnota tohoto produktu vám umožňuje uhasit pocit hladu s malou spotřebou.

Dobrý efekt lze dosáhnout při kombinaci mletého dieta s homeopatií. Léčivé rostliny s přírodními antimikrobiálními, protizánětlivými a léky proti bolesti pomohou vyrovnat se s existujícím podrážděním. Homeopaths radí, že v takových případech lamberry listy, zlaté, brusinky, daisy farmaceutický, toloknik.

Kontraindikace pro použití

Pankreatitida v akutním stupniI přes všechny dostupné výhody proslulostí, existuje řada omezení o jeho použití:

  • Individuální nesnášenlivost produktu (velmi zřídka dochází);
  • Problémy s učením Jodia (bude vyžadovat další použití "jodomarínu" po každé konzumované části);
  • Hypotyreóza je přímá kontraindikace;
  • Přítomnost zánětlivých procesů v žaludku a střevech (silně absorbovaný produkt zpomaluje regeneraci poškozených sliznic);
  • Snížená kyselost žaludeční šťávy rozšiřuje dobu trávení polysacharidů obsažených ve hře;
  • pankreatitida v akutním stupni;
  • Problémy stavu vyžadují racionální použití tohoto produktu.

Při léčbě cystitidy by měl tisk dodržovat doporučení zúčastněného lékaře, s přihlédnutím k integrované terapii: jak drogy, tak využití fondů lidových léků.

Shoda s pravidly osobní hygieny, asepsis, vyvážená výživa, zdravý životní styl, nedostatek stresu - vítězná záruka nad onemocněním.