Neprug v gynekologii, lékařské vlastnosti

Nepříjemná bolest v dolní části břicha, slabosti a odmítnutí často doprovází hojné krvácení během menstruace. Tento příznak může hovořit o vážném problému a vyžaduje rychlé odvolání k lékaři, aby objasnil důvod změny povahy menstruačního cyklu. Doktor jmenuje průzkum a vybere optimální terapii. V nepřítomnosti známek patologie může být objem menstruace snížen pomocí lidových metod. Rupping kopřivy během menstruace a bude prostředkem k ovlivnění problému.

Únava a podrážděnost
Na menstruaci:

  • odstraňuje bolest hlavy;
  • obnovuje a zlepšuje střevní práci;
  • eliminuje nepohodlí;
  • Odstranit únavu a podrážděnost.

Léčivé vlastnosti

Rostlina je bohatá na velké množství vitamínů a stopových prvků. Kyselina askorbová v něm více než dvakrát jako v citronu. Karotin obsahuje více než v rakytníku a mrkví. Pro zajištění denní dávky vitaminu A je dostatek dvou desítek listů kopřivy. Je obohacen o kopění a vitamíny K, E, B, stejně jako různé mikroelementy. V listech obsahují kyseliny a chlorofyly, které mají společné a terapeutické vlastnosti. Kopřivka umožňuje obnovit práci těla a zastavit zánětlivý proces.

Vitamin k zvýšení srážení krve. Kvůli tomu má kopřivy silné hemostatické a protizánětlivé vlastnosti.

Gynekologie

Kopřivy se používá v gynekologii v onemocněních souvisejících s krvácením a vyrovnaným, hojným měsíčně. Níže uvádíme příklady, jak učinit deklactions sami a tinkturu doma, stejně jako kolik a jak užívat hotové prostředky.

Hemostatický lék s hojným měsíčně

Kopřivy během menstruace přijaté několika způsoby ve formě odvodnění, šťávy, čaje, tinktura, extrakt.

  • Dekorace z kopřivy je připravena na základě suché rostliny a vody. Chcete-li přípravu odvaru, musíte si vzít dvě lžíce kopřivy, nalijte 200 gramů vody a udržujte se na parní lázni po dobu 15 minut. Připraven Deccoction k vychladnutí, kmeni a přidání vařené vody do primárního objemu. Pijte 0,5 brýle 3x denně před jídlem.
  • Juice se připravuje na základě čerstvě utrácených listů. 20 kusů listů důkladně opláchněte a jak se natáhnout do malty před výskytem kapiček šťávy. Vezměte si čistou gázu, přesunutí máty zbloudil a stiskněte tvrdě. Připravený džus nalije do čistých, sterilních jídel a ukládat více než den v chladničce. Použijte 1 lžíci k jídlu 3x denně.
  • Extrakce kopřivy musí být nakoupena připravena v oblasti lékárny. Pro přípravu terapeutického prostředku pro nalijeme 30-35 kapek fondů ve sklenici vodou a dobře promíchejte. Pít před jídlem třikrát denně.
  • Nerberry vyrobené z kopřivů se připravuje na základě čerstvých listů a kapalin obsahujících alkohol. Přidejte do kapaliny, abyste přidali riming listy rostliny, promíchejte a vložte na tmavé místo na rok a půl. Tinktura napětí a použití jednou denně 5 gramů na šálek vody. Skladovat tinktura v tmavém a studeném místě.
  • Čaj. V lékárně koupit levný čaj v Phytopaccs. Pokyny k obalům.

Postorum období

Rupping kopřivy postpartum
Po narození dítěte se děloha začne smršťovat. Celý proces snížení trvá v průměru dvou měsíců. Pro různé fyziologické důvody může být řezání dělohy pomalu pomalu, což může způsobit krvácení dělohy. Chirurgický zákrok bude vyžadován zastavit krvácení dělohy. Jako další nápravný prostředek pro rychlé uzdravení byste měli mít popruh.

Způsob vaření paprsku v období po porodu:

  • Lžíce hrotů (vhodných nebo sbírání) nalijte vodu a vaří pět minut. Večení trvat na zavřené víko. Pít půl šálku před jídlem třikrát denně.

K zvýšení objemu mateřského mléka

Mnoho žen, ošetřovatelských prsou, je přesvědčeno, že když jíst Rager, mléko kopřivy se nejen zvýší objem, ale také obohacuje užitečné látky. A během doby krmení dítě dostane mateřské mléko obohacené vitamíny a mikroelementy. Jsou nezbytné ke zvýšení imunity těla, což je odolný vůči onemocnění.

Pro přípravu tohoto statečného, ​​20 gramů se semena kopřivy a sklenice vroucí vody bude vyžadováno. V termosku usnují semena, nalijte teplou vodu a trvejte na 2 hodiny. Po uplynutí doby skončila na polovinu šálku před jídlem 2-3 krát denně.

V eroze děložního čípku a vředů na sexu rtech

V případě onemocnění, které jsou způsobeny infekcemi, je lázeň předepsána nebo vyčerpána s přídavkem rager kopřivy s špatným.

Jak vařit odvar pro postupy? Vezměte jednu část bady, nalijte tři části vody. Držte parní lázeň půl hodiny, pak položte jednu část kopřivy. Všechny míchejte a držte několik minut na parní lázni. Trvat.

Žádost o douching (20-30 gramů) 2krát denně, pro koupel je dostatek jednou denně.

S vagititou

Vaginites
S vagitinem, který je způsoben bakteriemi a houbami, je přívodně odebrána ve směsi jiných bylin. Dřevo odváže je vyrobeno ve formě douchingu, zavlažování a uvnitř.

Pro douching a zavlažování: Vezměte kopřivu a heřmánku na lžíci. Nalít horkou vodu. Trvat na ne méně než 30 minut. Proveďte postup ne více než 3krát denně.

Menopauza

Během období Klimaků má žena často trpí bolestmi hlavy, nespavostí. Objeví se nervozita a duševní stav je narušen. Novty založené na kopřivcích.

Pokud jde o 1: 1, vezměte listy kopřivy a obyčejné. Nalijte 0,5 litrů vařící vody, vaří pět minut. Trvat a pijte během dne s malými porce.

Balet a použití

Pro terapeutické účely se kopřivka používá v různých formách. Kapalné extrakty, tinktury, dekorakce, stejně jako prášky sušených listů, semen a oddechů mohou být zakoupeny v lékárenských sítích.

Farmakologie nabízí jak hotové prostředky, tak prášek ve tvaru prášku pro přípravy doma. Pro převzetí uvnitř v lékárně, kopřivy se prodává v pohodlných fytopaccích, které vaří ve formě čaje. Před použitím nezapomeňte si přečíst pokyny na krabici. Pro venkovní použití se prodávají alkohol a vodní tinktury. Jak vzít v jakých dávkách a na jaké příznaky naleznete v návodu k použití, které jsou připojeny k léčeni.

Kontraindikace pro použití

Jako léčivá rostlina má kopřivy své vlastní kontraindikace, která by neměla být zanedbána.

Těhotné ženy se nedoporučují jíst kopřivy, protože je schopna zvýšit tón dělohy, který zabraňuje normálnímu průběhu těhotenství a předčasné porodu může způsobit oba předčasné dávky.

Je nemožné být kopřivy se zvýšenou krevní koagulací, aby se zabránilo tvorbě trombu, který vede k blokování plavidel. Toto varování se vztahuje na osoby trpící křečovými žilami. Také se nedoporučuje pro hypertenze a onemocnění ledvin.

Kopřivy je univerzální prostředek a slouží k různým onemocněním. Ale péče musí to vzít folkovou nápravu. Abyste se nepoškodili, je nutné konzultovat s terapeutem.