Miramistin s cystitidou

Cystitida je zánět stěn močového měchýře. V cystitis terapii, antimikrobiální činidla jmenovaní dovnitř nebo lokálně ve formě instilace. Miramistin s cystitidou je hlavním místním nástrojem s antiseptickým účinkem.

Indikace a kontraindikace k použití mirisminu

Miramistin je univerzální antiseptický, který má účinnost ve vztahu k většině patogenních mikroorganismů, včetně virů a hub. Lék se používá v mnoha odvětvích medicíny (stomatologie, chirurgie, gynekologie, urologie, dermatovenerology, otolaryngologie). Miramistin působí na patogeny specifického zánětu, používané při léčbě syfilis, trichomoniázy, kapavka a chlamydia. Kromě antiseptického účinku lék urychluje léčivé rány a zvyšuje lokální imunitní odpověď. S místní aplikací, to prakticky není absorbováno do krve.

Miramistin je v pořádku kombinovaný s perorálním nebo parenterálním podáváním antibiotik. Je nežádoucí použití jiných místních drog současně při použití mirisminu, protože zvyšuje stabilitu patogenů na léky. Neexistují žádné kontraindikace pro jeho použití, s výjimkou alergické reakce na léčivo. Případy předávkování nejsou popsány. Možná použití mirogramů u dětí. Použití během těhotenství a během laktace je možné pouze při doporučení zúčastněného lékaře.

Formy vydání

Miramistin pro místní aplikace se vyrábí ve formě řešení pro plížení a ve formě mastí. Roztok je obsažen v lahvi v množství 50, 100 150 nebo 200 ml. Jedná se o kapalinu bezbarvé barvy, když třepání pěny. V nastaveném k němu je tryska pro postřik léčiva.
Typy vydání:

  1. Tampony,
  2. Instilace,
  3. Místní zavlažování,
  4. mast,
  5. Elektroforéza.

Když cystitida, dysfunkce může být provedena svolením lékaře sama doma. Současně se podávání léku provádí v poloze ležící na zádech, Miramistin se podává v množství dvou mililitrů do dutiny urethra se speciálním hrotem pro instilace obsažené v souboru. Po douchingu musíte ležet po dobu 15 minut. Dva hodiny se doporučuje vyprázdnit močový měchýř. Instalace tráví denně po dobu 10 dnů, nedoporučuje se používat déle. Po zavedení Miramistiny po dobu dvou minut může být pocit spalování v místě vpichu. Pokud zůstane delší dobu, měla by být recepce zrušena a konzultovat lékaře, protože může být projevem alergické reakce, a lék by měl být vyměněn.

Intilace mohou být prováděny s cystoskopií. Pacient je umístěn na gynekologické židli a zavedení léčiva se provádí katetrem skrz urethra přímo v močovém měchýři. Po podání léčiva se katetr odstraní, musí být pacient zpožděna po určitou dobu výzva k močení, aby se lék působil, a poté, co je Miramistin odlišen od močového měchýře nezávisle.

Po instilaci můžete použít mraogramy masti pro vnější genitálie pro zvýšení účinku léčby. Také se používá zavlažování vnějších genitálních orgánů s roztokem Miramistinu. To je zvláště účinné v sexuálně přenosných onemocněních a doprovodných vagininu nebo uretritidě. Ženy mohou používat tampony navlhčené mormistinem. Jsou injikovány do vagíny po dobu dvou hodin jednou denně. Léčba se provádí do 10 dnů.

Pro zvýšení terapeutického účinku se provádí fyzioterapeutická léčba pomocí Miramistiny. Miramistinová elektroforéza přispívá k rychlému hojení, odstranění edém tkání a zánětu. Tento způsob fyzioterapie zlepšuje dodávku léčiva v tkáni pod působením elektrického proudu. V komplexním léčbě se provádí nejméně 10 sezení.

Léčba

Léčba zahrnuje jmenování antibakteriálních léčiv, léků proti bolesti a protizánětlivých léčivech, resorpce a protizánětlivé terapie, speciální dietu, fytoterapie a fyzioterapie.

Ze stravy je nutné eliminovat přijímání akutního potravy, alkohol, protože jejich metabolity vystupují s močí a dráždí stěnu bubliny a uretry, zvyšují bolest a pálení. Non-plynové minerální vody, heřmánkové větve a šípky pomáhají. Je nutné konzumovat dostatečné množství tekutiny pro urychlení mikrobů. V závažné intoxikaci, intravenózní podávání detoxikačních přípravků (Hemodez, upřeslnicí, polarizační směs).

Pro léčbu cystitidy jsou antibiotika širokého spektra akce předepsána - častěji než ampicilin nebo cefalosporin řádky, nitrofurany. Za nespecifické flóry, přípravky metronidazolu, ciprofloxacins se používají makrolidy. Pro zvýšení účinku je nutné použít antiseptické roztoky.

Přípravy pro místní aplikace jsou vhodný, dodávány přímo na zdroj zánětu, nemají vedlejší účinky a omezení. Nejsou absorbovány do krve a nemají systematickou akci, takže je možné použít jejich použití u těhotných žen a dětí. Kromě toho mají antiseptika univerzální působení ve vztahu ke všem mikroorganismům, pro jejich účelu není nutné určit citlivost mikroorganismů na lék.

Prevence

Miramistin může být použit k zabránění sexuálně přenosných onemocnění. Může být použit do dvou hodin po pohlavním styku, zatímco výrazně snížil riziko pohlavních onemocnění. Před podáním léčiva je nutné přetrvávat, aby se odstranil část možných příčinných činidel od sexuálního traktu. Vnější genitálie jsou pak důkladně promyty mýdlovou vodou, poté, co můžete přistoupit ke zpracování. Vnější oblast uretry a vagína se zpracuje s roztokem Miramistinu. V dutině uretry za použití speciální trysky obsažené v souboru je zavedeno několik mililitrů léčiva. Lisování vnějšího urude kanálu s prsty je nutné udržet řešení v něm během několika minut a dát mi ven.

V extrémních případech je možné lék použít několik hodin po pohlavním styku, ale jeho účinnost bude významně nižší. Po takové nouzové prevenci se stále doporučuje kontaktovat dermatologa pro průzkum, aby nemohlit nemoc. Měli byste se obrátit na lékaře dva týdny po prevenci, protože Miramistin má antimikrobiální účinky a analýzy mohou být nespolehlivé. Dva týdny, zbývající mikroorganismy se mohou množit a objevit ve studii.

Aby se zabránilo vývoji cystitidy nebo exacerbace onemocnění, musí být dodržena následující pravidla:

  1. včasný močový měchýř;
  2. Vyhněte se nosit syntetické tkáně a příliš blízko oblečení;
  3. Nesedí na hladincích a kovových povrchech;
  4. Nosit teplé oblečení, zabraňujte SuperCooling v oblasti nohou a dolní části zad;
  5. pít velké množství vody během dne pro normální provoz ledvin a močového měchýře;
  6. používat bariérové ​​prostředky ochrany;
  7. obsahují genitální orgány čisté;
  8. Pravidelně provádět průzkum a léčbu současných infekcí.

Příčina cystitidy

Kalifické mikroorganismy se stávají cystitidouKalatogence cystitidy se s větší pravděpodobností stávají podmíněnými a patogenními mikroorganismy žijícími ve vagíně nebo tolstishkém střevě. S poklesem imunity, nedostatečná čistota genitálií mikroorganismů pronikají do vnější uretry a močové bublinové dutiny, kde se záněty způsobuje. Někdy infekce proniká močového měchýře hematogenní nebo lymfogenní dráhou v přítomnosti infekce v jiných orgánech (například v chronické tonzilitidě). A konečně, příčina cystitidy se může stát sexuálně přenosnou infekcí (chlamydia, Trichomoniaz, kapavka, syfilis).

Odlévané patogeny
Nespecifická flóra:
  • Staphilococcus
  • Streptococcus
  • proteiny
  • Střevní hůlka
  • Enterococcus
  • Singny stick
  • Entobacter
  • Klebsiella
  • Houby
  • Viry
Specifická flóra:
  • Chlamydia
  • Mykoplasma
  • Mreaplasm
  • Pale Treponema
  • Gonokokk

Potvrzení custuťanské kliniky a diagnóza

Cystitida se projevuje bolestí v dolní části břichaCystitida se projevuje bolestí v dolní části břicha. Často je bolest doprovázena svědění v perineum, miniatury po močení v urethře. Bolest po užívání léků proti bolesti nebo použitím tepla do dolního břicha. Je třeba si pamatovat, že zbytečné zahřátí, zejména při zvýšené teplotě, je nebezpečné, protože v tepelných bakteriích násobí rychleji, záněty a nárůst otvoru tkáně. Pacient znepokojený častý nutkání močení, pocit nedostatečného vyprazdňování močového měchýře. Mikrobiální reprodukce přispívá k dlouhodobému opožděnému močení na přednáškách nebo zasedáních, která nosí blízké syntetické prádlo, nedodržení osobní hygieny.

Diagnóza je potvrzena, když je zánětlivá odpověď detekována v moči. Zdá se, že leukocyty, bakterie, velký počet epitelu a hlenu, někdy jsou detekovány červené krvinky, protein. Při setí moči je detekováno příčinné činidlo infekce a je možné určit citlivost na antibiotika. Ultrazvukové vyšetření odhalí zahuštění stěn močového měchýře, písku nebo kamenů. V obtížných případech se cystoskopie provádí - endoskopické vyšetření močové bublinové dutiny se zavedením antibakteriálních léčiv. V této studii je možné objasnit povahu léze sliznice, eliminovat nádorovou lézi, vzít kusy tkaniny pro biopsii.