Levomecol v gynekologii: masti a tampony

Levomecol - známý lék s baktericidním účinkem ve vztahu k mnoha patogenním mikroorganismům. Kombinace aktivně účinných látek chloramphenikolu (leveteomycetinu) a methyllučanu, která je součástí masti, zajišťuje jeho vysokou účinnost v gynekologické praxi.

Levomecol v gynekologii - požadované prostředky při léčbě infekčních a zánětlivých procesů v reprodukční sféře. Léčivo je součástí komplexní antibakteriální terapie v mnoha chorobách.

Dávková forma

Levomecol mast je prezentována ve dvou aplikacích. Jedná se o hliníkové trubky s kapacitou 40 g nebo skleněných sklenic při 100 a 1000 g. Složení mastí je naprosto identická nezávisle na formě uvolňování léčiva. Pokud je oblast léze zanedbatelná, omezena na použití menšího dávkování.

Když se zánětlivý proces postupuje s významným uvolňováním hnisavého infiltrátu, doporučuje se získat lék pro větší balení. Dávkování 1000 g se zobrazí pro použití ve stacionárních prostorách pro zpracování povrchu rány po chirurgických manipulacích.

Chloramfenikol ve formě aktivní účinné látky má vysokou antibakteriální aktivitu ve vztahu k gramově pozitivním a některým grampozičním magoorganismům. Mnoho kmenů patogenní flóry jsou citlivé na lék. Účinnost chloramfenikolu je vysvětlena jeho schopností narušit syntézu proteinu mikrobů.

Methylruracyl, který je součástí kombinovaného léku, má vysoké protizánětlivé a regenerační charakteristiky. Urychluje epitelu tkáně, podporuje rychlé zapalování. Je široce používán při léčbě všech ran a erozivního purulentního procesu.

Další látky, které jsou součástí léčiva, přispívají k jednotné aplikaci v zóně poškození.

Ve formě svíček Levomecole neuvolní. Pro dosažení účinnosti lokálního použití se masti používají v kombinaci s methylracylovými svíčkami. Taková kombinace léků se často používá v gynekologické praxi.

Indikace pro použití

Odolná dovolená drogy, nízkonákladová a neustálá přítomnost v prostředí lékáren vytváří předpoklady pro používání. Navzdory relativní bezpečnosti léčiva, která je netoxická v přípustném dávkování, jeho žádost by měla být racionální.

Levomecole není preventivní nástroj pro prevenci onemocnění. I v případě hnisavé infiltrátu v zničení zničení je vyžadována specializovaná konzultace.

Levomecole Mast, široce používaná lékaři v gynekologii, je uveden v následujících případech:

  • Bakteriální infekce malých pánevních orgánů (vaginitida, kolpit, cervicitis, zánět vaječníků, děložní trubky);
  • eroze vyplývající z zánětlivých procesů v oblasti vagíny a cervikálního kanálu;
  • Rales of Cervix a tělu dělohy, vagíny, perineum v důsledku aktivní generické aktivity;
  • infekce švů po chirurgických intervencích;
  • Zánětlivá ohniska s hnisavý obsah v intimní zóně (Furuncula a DR.).

Pro léčbu gynekologických onemocnění se LevomeKol používá ve formě tamponů impregnovaných mastinami. V případě vývoje hnisavých infekcí se masti masti aplikuje přímo na zónu léze.

Zvláštní pozornost vyžaduje diagnózu erozivních lézí v oblasti děložního čípku. Před zahájením terapie je nutné projít kolposkopií s následným histologickým vyšetřením fragmentu tkáně. Tato preventivní opatření je vysvětlena negativním dopadem methyllarakylu na onkogenní aktivitu. Pokud tyto analýzy naznačují rozvoj onkologického onemocnění, je mast kontraindikována pro použití.

Použití masti během těhotenství nebo během kojení by měla být otázka bezpečnosti a racionality projednána s navštěvujícím lékařem. Ve většině případů se masti nedoporučuje používat v prvním trimestru těhotenství.

Vzhledem k tomu, že lék prakticky nepronikne krev, gynekologové předepisují masti masti v přípustném dávkování těhotných a pečovatelských žen. Mast používaná při léčbě kapra vlnících vyžaduje zastavení kojení na oživení ženy.

Způsob aplikace

Pokyny pro použití masti obsahuje informace s cílem seznámit se o složení léčiva, svědectvím o omezeních. Léčebný režim vyvíjí lékaře podle anamnézy po seznámení s výsledky testů.

Klasické lékové schéma pro zpracování povrchu rány zajišťuje průběh léčby do 10 dnů. Někdy lékaři trvají na delší léčbě. V tomto případě je nutné vzít v úvahu skutečnost, že nepřetržitý dopad levomycetinu vyvolává vzhled reakce přecitlivělosti, když se jedná o opakovaně bez ohledu na formu použití. Další léčba pokračuje nástroje, které přispívají k regeneraci povrchu rány.

Před zahájením terapie je zóna léze vymazána. Pak léčeni roztoky antiseptik. Jako antiseptika lze použít následující léky:

  • Miramistin;
  • Fucylin;
  • Fuccin;
  • Methylenové modré roztok;
  • Řešení diamantové zeleně;
  • mangartanovatické řešení;
  • peroxid vodíku.

Dezinfikovaná zóna je dostatečně nutná, aby se vyschla před dalším zpracováním masti. Vzduchové lázně se používají po dobu 5-10 minut.

Worm pranZpracování ran se provádějí ve formě aplikací. Sterilní obvaz je známý v několika vrstvách a impregnovat ji mastí. Po odstranění z chladničky se masti zahřívá na tělesnou teplotu (36-37 stupňů), aby se změkčilo. Ipliques se mění několikrát denně (podle doporučení lékaře), dokud není povrch rány plné. Navzdory přítomnosti hnisavé obsahu působí levomecole účinně. Aby se zabránilo znečištění ovzduší, použijte hygienické těsnění nebo další gázy ubrousky.

V lékárně si můžete koupit vosk s masti levomecole. Jedná se o sterilní obvaz ze syntetické sítě impregnované léčivem. Je velmi vhodné používat, protože je modelován na ranách jakékoli konfigurace. Jeho síťová struktura přispívá ke volné výměně vzduchu a odvodnění purulentního exsudátu. Syntetická mastná základna zabraňuje sténání vlákna do rány a při odstraňování obvazu varuje zranění.

Tampony s levomecommenmem v gynekologii se používají v přítomnosti zánětlivých procesů v pochvě, vaječnících, děložních a děložních potrubí. Pokud je vagina lék působí přímo na zaměření zánětu, pak při léčbě vzdálených orgánů se očekává, že účinek se očekává po proniknutí účinné látky přes sliznici pochvy.

Vzhledem k bezvýznamnému pronikání léku v systémovém krevním oběhu není lokální terapie omezena. V některých případech je znázorněno použití systémových antibakteriálních činidel.

Tampony se připravují nezávisle, kroucení několika vrstev gázy ve formě postroje. Po složení závěsu je tampon upevněn bandáží, díky které lze snadno odstranit po použití. Vařené tampony jsou ošetřeny masti bezprostředně před vstupem do pochvy.

Před použitím tamponů je nutné vyrábět genitální orgány toaletu.

Po použití vzduchové lázně po dobu 10 minut se tampon s mastí zavede hluboko do vagíny. Typicky léčba pokračuje po dobu 7-10 dnů. Lékař může přizpůsobit terapii podle anamnézy.

Použití levomecolu je nutné vzít v úvahu jeho neslučitelnost s léky, které negativně ovlivňují systém tvorby krve:

  1. sulfonamid;
  2. cytostatika;
  3. Pyrazolonové deriváty.

Stejně jako jakýkoliv lék, Levomecol může způsobit nepříjemné příznaky individuální intolerance ve formě:

  • kožní vyrážka (urtikarie);
  • vyjádřené alergie na složky složek;
  • Různé intenzity;
  • brnění a spalování v zaměření zánětu;
  • Vzhled otok v oblasti porážky;
  • Porušení obecného stavu.

Vznik některého z výše uvedených funkcí je důvodem pro okamžité odvolání k pomoci lékaře.

Přípravky-analogy

Následující léky mají podobný účinek:

  1. Levomethyl. Odtoková masti pro léčbu infikovaných ran ran s přítomností hnisavého infiltrátu. Je ukázáno, že používat na začátku onemocnění, když se zánět postupuje.
  2. Mast LevomecolLevosyn. Kombinovaný antibakteriální činidlo s těžkým analgetickým, antimikrobiálním, protizánětlivým účinkem. Lék může být použit v výrazném zánětu s hnisavým nekrotickým exsudátem.
  3. Nitrans. Má vlastnosti identické s výše popsaným lékem.
  4. Vishnevsky mast. Léčivé na bázi prášku XeroFormu, březové dehtové a ricinové oleje se používají jako alternativa, když jsou kontraindikace pro účely levomecolu. Majel minimální nežádoucí účinky ve srovnání s moderním protějškem, Liniment balsamicic (Vishnevsky) je úspěšně používán v gynekologii mezi všemi věkovými skupinami. Jediný nepříjemný okamžik je specifický zápach.

Využití levomecolu musí předcházet konzultaci gynekologa. Komplex diagnostických opatření potvrdí nebo vyvrátit racionalitu použití tohoto léku. Příslušný přístup a adekvátní terapie přispívají k dosažení pozitivního výsledku.

Recenze

Irina: Levomecol ve formě venkovního použití Byl jsem předepsán gynekologa po porodu, když jsem dal švy na děložním hrdle. Tampony s masti, které jsem ho dal do 7 dnů. Již třetího dne léčby jsem cítil znatelné zlepšení. Bolestně se snížily. Nevšiml jsem si žádný hnisavý výtok.

Olga: Po zapálení eroze, gynekolog mě předepsal mě tampony s levenety, protože se objevil excretions s příměsí hnisu a nepříjemný zápach. Dodatečně použité heikótóny svíčky. Průběh léčby pokračovalo 10 dní.

Zhanna: Po návštěvě gynekologa byl diagnostikován bakteriální vaginitidou. Lékař předepsal tampony s Levomecole (7 dní). Kromě tamponů, po dobu 10 dnů jsem použil svíčky Polizinaks.

Marina: Po porodu jsem měl silné krční přestávky a vagina. Vzhledem k velkému plodu byl rozkrok. Po uložení švů doktor předepsal masti Levomecol. Během týdne pobytu v nemocnici jsem dal tampony denně a mazal rozkrok v tomto věku. Pro léčbu, žádné vedlejší účinky, které jsem pozoroval.