Levomycietin na cystitidě, pokyny pro použití léčiva

Cystitida - zánět močového měchýře s výskytem řezání v urethře. Při vývoji cystitidy je nutné začít okamžitě zacházení, jinak může akutní forma zánětu jít do chronického. Také infekce může ovlivnit ledviny a způsobit pyelonefritidu. Ženy čelí zánětu z důvodu blízkého umístění uretry a vagíny se zadním průchodem, ale někdy se schází u mužů. A s cystitidou bude dokonale vyrovnat s levomycimetinem.

Vlastnosti léku

Puzitida

Pro léčbu cystitidy musíte kontaktovat specialistu, který bude přiřadit analýzy, a podle jejich ukazatelů napíše antibiotikum. Levotomycetin je často vybitý, je považován za antimikrobiální činidlo s jemným účinkem. On je schopen vyrovnat se s různými mikroorganismy, aniž by je zabíjel, ale narušení vyměněného procesu v jejich buňkách. A v důsledku schopnosti zabránit jejich reprodukci, jsou velmi pomalu vyvíjet odolnost vůči léku. Taková příležitost je účinnější.

Využívá také jeho preventivní opatření a jedinečnou kombinaci vlivu na infikované orgány a systémy. Lék je předepsán s jakoukoliv formou cystitidy s řádně vybraným dávkováním dětí i dospělých. Vydáno v lékárně bez lékařského předpisu.

Při zlepšování stavu je zakázáno měnit dávkování, zejména zvýšit,. na. To může vést k smrti. A také nelze zrušit léčbu. Je nutné projít plným kurzem jmenovaným navštěvovaným lékařem.

Vezměte levomycietin při léčbě cystitidy je možné v komplexu s jinými léky, ale existují výjimky. Zároveň je zapotřebí hojné pití ve formě lingonberry a brusinky Morse, a vyloučení pikantní, soli a pikantní potraviny, aby se zabránilo podráždění sliznice membrány močového měchýře. Nelze také použít alkoholické nápoje, jinak je účinek tablet snížen.

Levomycetin je docela rychle absorbován: 2 hodiny po užívání tablety, účinná látka je absorbována žaludkem a je distribuována v celém těle. Terapeutický účinek je uložen asi 6 hodin, takže je nutné ji několikrát denně vzít. Drog se hromadí v játrech, takže nemůže být už dlouho použita.

Kontraindikace

nesnášenlivost na komponenty

Lék má majetek rychlého odsávání z zažívacího traktu v krvi a mateřském mléku. Proto existují omezení na jeho použití pro osoby:

  • Těhotná a ošetřovatelská prsa;
  • s jednotlivým nesnášenlivostí na komponenty;
  • mající chorobu krve a kůže;
  • s výraznými poruchami jater a ledvin;
  • Novorozený.

Vedlejší efekty

Jakýkoliv lék je schopen způsobit vedlejší účinek a levomycetin není výjimkou, ale v případě odchylky od normy. Jeho seznam obsahuje několik bodů:

  1. selhání v práci trávicího traktu (závratě, zvracení, nevolnost, průjem a nadýmání);
  2. Alergická reakce s kožními vyrážkami (vyrážka, kopřivka);
  3. Porušení práce v krvi tvorbě systému (snížení krve počtu leukocytů a destiček, aplastická anémie, agranulocytóza), stejně jako akutní porfyrie;
  4. Existuje zhoršení sluchu a vize, deprese, bolesti hlavy, změna chuti, poruchy spánku, podrážděnost;
  5. výskyt dermatitidy;
  6. Porušení střevní mikroflóry.

Pokyny pro použití a dávkování

Lék je předepsán individuálně, vzhledem k věku pacienta a složitosti onemocnění a jsou také zohledněny hormonální změny. V případě dětí se dávka vypočítá na základě průběhu onemocnění, věku, zdraví a hmotnosti.

Je zakázáno přijmout levomycetin bez jmenování lékaře, aby se zabránilo poškození zdraví.

Dávka léčiva

Obvykle je levomycetin předepsán ve formě tablet ve formě tablet, ale v některých případech se nachází intravenózně. Brát prášky potřebné půl hodiny před jídlem 3 - 4 krát denně. V případě nevolnosti přijmout lék je možná hodina po jídle.

Průběh léčby trvá od 7 do 10 dnů a v případě potřeby může lékař rozšířit na dva týdny, ale ne více než. Pokud je přiřazena injekce, pak jsou injekce prováděny po dobu 5 dnů a pak jděte do tablet.

Dávka léčiva se vypočítá jako:

  • Dospělí jsou nezbytné pro přijetí z hlediska 500 mg najednou;
  • Děti do 3 let jsou zapotřebí 15 mg na 1 kg;
  • Děti od 3 do 8 let potřebují 150 - 200 mg;
  • Děti starší 8 let potřebují 200 - 400 mg.

Předávkovat

Sova břicha

Pokud používáte lék více než 3 g. Na jeden den, po dlouhou dobu, tam může být: sluchové a vizuální halucinace, aplastická anémie, únava, slabost, zmatenost, pleť, zvýšení teploty, psychomotorické poruchy.

V případě dětí se projevují symptomy: kardiovaskulární kolaps, kůže je šedá, zvracení, nadýmání, vyztužené a rychlé dýchání s těžkou metabolickou acidózou.

Pro normalizaci stavu je nutné přestat užívat léky, opláchněte žaludek a vezměte si například Enterosorbent, například aktivovaný uhlík.

Možné komplikace při použití levomycetinu

S řádným ošetřením je pacient zaručena včasné zotavení. Lék je dokonale vhodný jak pro přidání k hlavnímu léčbě a preventivním účelům. Pokud kontaktujete statistiky, levomycetin dává dobrý výkon v boji proti infekcím v močovém měchýři.

Ale komplikace vznikají při předepisování léku. Souvisí se skutečností, že pravidla žádosti nejsou dodržovány. Podle statistik se 93% vztahuje na komplexní komplikace spojené se samostatnou léčbou, 2-3% jsou spojeny s nedodržením určené dávky a další 4 - 5% souvisí s celkovou absencí léčby nebo predispozicí těla . A při dodržení normy snižuje riziko komplikací několikrát.

Levomycetin vynikající antimikrobiální nástroje, odpovídající infekcím. Jeho použití je možné pro profylaxi, která vám umožní úplně zbavit cystitidy.