Příprava indinol forte: složení tablet a analogů

Indinol Forte - léčivý vegetační komplex vytvořený pro řešení problémů souvisejících s metabolismem estrogenu. Špatný indinol nebo indinol forte performantně bojuje s nádory a je schopen zabránit vzniku onemocnění závislých na hormonech. Níže jsou uvedeny hlavní vlastnosti komplexu, pozitivní dopad, indikace pro použití, analogy, interakce složek léčiva s přípravami jiných farmakologických skupin.

Struktura

Metabolismus estrogenu

Hlavní působící složka léku indinol-3-karbinolu, kompozice jedné tablety zahrnuje 100 mg látky.

Indol-3-karbinol je účinnou látkou, která je syntetizována ze zeleniny, cross-tech skupin. Vědecké studie ukázaly, že tato přírodní složka má příznivý vliv na zdraví žen: pro reprodukční systém, mléčné žlázy.

Pomocné prvky kompozice: mikrokrystalická celulóza, kukuřičný škrob, stearát hořečnatý, laktóza. Komplex se vyrábí v puchýřů, polymerních lahvičkách, sestává z 30, 60, 120 jednotek Biodendava.

Udržet tento lék v nedostatečném pro děti. Místo, suchá místnost, ne umožnit sluneční expozici komplexu. Doba použitelnosti dva roky od data výroby.

Domácí výrobce drogy - MIRAXBIOFARMA. Můžete najít špatný "Indinol Fort Evality". Cena tohoto komplexu je levnější než podobná biologicky aktivní přísady.

Farmakologický účinek komplexu, interakce s jinými léky

Indinol Forte patří k přípravám estrogenních receptorových modulátorů. Terapeutický účinek je způsoben multifunkčním dopadem na abnormální procesy vyplývající z patologií v mléčných žlázách. Velká přítomnost estrogenu způsobuje selhání v reprodukčním systému žen. Lék účinně ovlivňuje tyto funkční poruchy, snižuje koncentraci estrogenu a normalizuje hormonální pozadí.

Indinol a indinol forte performantně bojuje s epiteliálními maligními formacemi. Estrogenova nerovnováha má patologický účinek na děložní tkaniny a mléčné žlázy. BAA vede k přirozené rovnováze estrogenu. Tento přípravek nemá žádný vliv na všechny buňky, pouze na těch, jejichž proliferativní aktivita překračuje normou a stimuluje výskyt nádorů.

V patologiích v mléčných žlázách

Indinol forte nejen neutralizuje již vycházející poruchy, ale také varuje počáteční signály jejich vzhledu. Potlačuje patologickou práci receptorů.

Má vliv na léky obsahující P450, takové léky zahrnují: estrogeny, diabetik, epileptický, progesteron, antikoagulátory, glukokortikosteroidy. Pokud je Indinol Forte přijímán spolu s těmito skupinami léků, je nutná individuální dávkování, vybrané specialistou.

Příprava Indinol Forte: Složení tablet a analogů
Instrukce varuje: během recepce léku v komplexu s jinými léky, budete muset konzultovat se specialistou, takové opatření výrazně sníží nežádoucí jevy z interakce složek.

Indikace

Myom Uterus

Indikace pro použití Biodendage Indinol Forte:

  • endometrióza;
  • adenomyóza;
  • hyperplazie cervikálů bez atypiků;
  • Myom dělohy;
  • Hmota dysplazie;
  • mastopatie;
  • předmenstruační syndrom;
  • ovariální cysty;
  • Papillomas na intimních zónách.

Indinol se používá v komplexní léčbě neplodnosti spolu s přípravami jiných skupin.

Onemocnění, které byly uvedeny výše, indinol forte léčené v agregované terapii s jinými léky. Je třeba poznamenat jeho účinnost v komplexní terapii s imunomodulátory. Indinol Forte je také předepisován jako preventivní léčba po operacích.

Patologie v buněčné proliferaci je příčinou nemocí reprodukčního systému, Indinol Forte je dobrou přípravou na prevenci a léčbu těchto onemocnění.

Správné použití komplexu

  1. Papilloma virus. Doba trvání léčby s komplexem během diagnózy papilloma viru je od tří měsíců až šest měsíců. Pro léčbu tohoto viru je komplex účinnější společně s imunomodulátory. Lékař může být nabízen kombinace s jinými léky.
  2. Mastopatie. Pro léčbu mastopatie se pít bionaadow doporučuje na šest měsíců na jedné tabletě dvakrát denně. Lék je dobře absorbován při jídle. Pro prevenci mastopatie, komplex tří měsíců. Potřeba rozšířit přijetí léku určuje specialistu.
  3. Pod dělohou, adenomyózou, endometrióza Indinol forte se používá spolu s různými biodevicemi, například s epofallátem, s tímto způsobem léčby se zvyšuje terapeutický účinek těchto léčiv. Povolený průběh léčby integrovanou terapií jeden měsíc, pak je recepce přerušena.
    Doba trvání terapie na světě určuje gynekolog na základě stavu pacienta.

Recepce komplexu nemá negativní dopad na řízení motorů, nesnižuje úroveň koncentrace pozornosti.

Vedlejší účinky a kontraindikace

Bolest v oblasti žaludku

Studie aplikace komplexu ukázala, že biologicky aktivní přísada je vnímána tělem. Použití účelu, správné dávkování zaručuje minimální nežádoucí účinky z aplikace.

Možné nežádoucí účinky:

  • Individuální nesnášenlivost na jednotlivé složky biodendování.
  • Alergické reakce.
  • Drobné snížení tělesné hmotnosti.
  • Změna doby trvání menstruačního období.
  • Bolest v oblasti žaludku.

Vedlejší účinky, pokud jsou k dispozici, projděte rychle, při získávání negativního dopadu je nutné opustit přijetí komplexu a konzultovat se specialistou.

Předávkování drogou může způsobit: nevolnost, zvracení, průjem. Proto je důležité, se zvláštním pozorností se odkazuje na doporučení zúčastněného lékaře. Negativní důsledky předávkování jsou zpracovány v příznaků. Není možné ignorovat indikace pro použití indinolu.

V anotacích do Indinolu Forte je řečeno, že komplex je kontraindikován pít následující kategorie lidí: Pacienti, kteří nenosí složky léku, těhotných žen, ošetřovatelských matek, osob mladších osmnácti let.

Analogy

Analogy indinol forte v kompozici se týká: Indo-3-karbinol, indynol, hypatoril. Složení těchto léčiv obsahuje hlavní složku indinolu - indinol-3-karbinol. Zeleninový homeopatický analog o terapeutickém účinku během přípravku Mastopathy Mastopol. Ostatní drogy - Analogy: Femiewell, Lékařský, BioLift, Mobilita Evalar, Climaton, Milon-5.

Analog analogu Indinol-3-Carbinolu pomáhá posílit imunitní systém a udržovat zdraví jater.

Indinol-3-Carbinol: Instrukce

Struktura: Indinol-3-karbinol - 200 mg, extrakt s lněným semenem - 200 mg.

Terapeutické vlastnosti lékuKomplex stimuluje práci jater, zahajuje aktivní mechanismus pro výrobu enzymů zaměřených na zničení škodlivých látek, reguluje množství genitálních hormonů, což snižuje riziko maligních nádorů ženského sexuálního systému, minimalizuje pravděpodobnost Výskyt rakoviny pankreatu a štítné žlázy má antioxidační a antivirální účinek, přispívá k celkové podpoře zdraví.

Indikace pro použití:

  1. onemocnění jater, jejich prevence;
  2. Akutní otrava, pomoc při rehabilitaci;
  3. Prevence a léčba maligních nádorů v komplexu s jinými léky;
  4. Podpora a posílení imunity;
  5. osteoporóza;
  6. ateroskleróza.

Kontraindikace

Léčivo je dokonale přeneseno do těla, jsou však možné alergické reakce způsobené nesnášenlivostí na komplexní komponenty.

Výhody pro zdraví

Biologicky aktivní přísada indinol forte zeleninový komplex, který má velké výhody. Neporušuje přirozenou rovnováhu ženského organismu, pomáhá nenápadně správným patologickým procesům, v některých případech má preventivní účinek. Tento článek je výhradně informace, a nikoli doporučující. Objektivní hodnocení a odborná doporučení lze získat pouze z navštěvujícího lékaře.