Svíčky thurspin: pokyny pro použití

Terezhinovy ​​svíčky (Tergynan obchodní jméno) - léčivý kombinovaný nápravný prostředek s antibakteriálním, hormonálním a antifungálním účinkem.
Svíčky Terjinan

Složení a forma uvolnění

Složení léčiva zahrnuje:

  • nystatin;
  • prednison;
  • sulfát neomycinu;
  • Ternáridasol;
  • karafiátový olej;
  • Geránský olej.

Formulář vydání:

Balení obsahuje 6 nebo 10 vaginálních tablet.

farmakologický účinek

Kombinovaný lék je určen pro místní použití v gynekologii. Poskytuje antimikrobiální, protizánětlivý, antifungální a antiprotozoický účinek. Poskytuje normální funkci sliznice membrány pochvy a udržuje normální pH.

Indikace pro použití

TRUZHINAN je předepsán v takových situacích:

  • Léčba vaginitů způsobených flórou citlivým na lék (včetně trichomoniasis, drozd, chlamydie, bakteriální vaginózy).
  • Prevence vaginitidy v přední části gynekologických manipulací (montáž intrauterinních spirál, chirurgická léčba cervikální patologie, porod, potrat).

Způsob aplikace

S prsními svíčkami platí pro noc. Je to nejvhodnější, aby to udělal v lhaní pozici. Před použitím potřebujete umýt ruce mýdlem nebo na sterilní chirurgické rukavice. Poté vyjměte tabletu z obalu a okamžitě vstoupíte do vaginy. Poté je nemožné dostat se z postele dalších 15 minut.

Léčivo Terezhin v drozd je předepsán v případě výrazných příznaků onemocnění. Léčba kurzu - 10-20 dnů (lékař jmenuje). Snad současný použití v mléku Terezhnan a flukonazolových přípravků.

Účinné v léčbě i během menstruace. Je nemožné zastavit kurz, protože existuje riziko přechodné infekce v chronické formě.

Aplikace během těhotenství a laktace

Podle pokynů, použití gynekologických svíček, Terezhinan je pro první tři měsíce těhotenství nepřijatelné, protože existuje možnost pronikání léku do plodu. Můžete použít svíčky ve druhém a třetím trimestru těhotenství, riziko pro dítě nebude. Je extrémně nežádoucí aplikovat terezhin během laktace, protože se může dostat do mléka.

speciální instrukce

Stejně jako mnoho léků, které mají Nastatin v jejich složení, Terezhin je schopen zničit latex nejoblíbenějších antikoncepce - kondomy. Přední sexuální život by proto měl být zohledněn, a v případě potřeby se postarat o jiné metody antikoncepce. Nejlepší ze všeho v době léčby, zdržet se sexu kontaktů k plnému využití pochvy mucosa.

Někteří nejlepší sexuální zástupci mohou být pozorováni bílou a Žlutý výběr po svíček Torzhin. V tom není nic strašného, ​​pokud nejsou doprovázeny jinými negativními jevy. Takové výboje mluví o výstupu zbytků svíčky z vagíny. Výběr může trvat 1-2 hodiny. Během léčby musí být Terezhnaya použita tenké denní těsnění, jako hlen po svíček opustí žluté skvrny na prádle.

Izolace růžového odstínu, krvácení nebo krvácení poté, co Terj může mluvit o nesprávném vstupu do svíček a v důsledku toho zranění existující erozi nebo sliznice membrána.

Je také třeba mít na paměti, že tyto ženy, které plánují koncepci, by měly být zkoumány v čase a kdy jsou před těhotenstvím zjištěny infekce. Po použití Terj přijde požadovaný těhotenství rychleji, zabije houby a bakterie vyvolávající zánět genitálií.

Použití Truzhnan pro děti

Dívčí drogy lze jmenovat pouze tehdy, pokud je zaveden jeho navštěvujícím lékařem.

Terrinní řezy: Pokyny pro aplikaci

Kontraindikace pro použití

Svíčky nemají kontraindikace, s výjimkou individuální intolerance k složkám léčiva.

Vedlejší efekty

Nejprve po zahájení léčby může dojít k takové reakce Terezhinan:

  • hořící;
  • brnění;
  • svědění;
  • bolest v pochvě, edém;
  • Podráždění sliznice.

Léčivá interakce

Interakce s jinými drogami nebyly zjištěny.

Alkohol

V pokynech pro Tereznan není žádný zákaz použití alkoholu. Nicméně, jak je známo, alkohol může vyvolat neočekávané nežádoucí účinky na recepci léků, zejména pokud je léčivo poprvé přijato.

Proto se doporučuje vyloučit alkoholické nápoje pro dobu léčby přípravkem TERJ a zdržet se jejich použití nějakou dobu po dokončení kurzu (toto období je asi 1-2 týdny).

Terezhin a menstruační cyklus

Podle pokynů není menstruace kontraindikována použití. Ale tableta se rozpustí déle a v případě hojné menstruace může opustit vagínu krví. Pokud neexistují přímé svědectví o léčbě Terezhnaya během menstruace, proveďte přestávku až do dokončení menstruace.

Předávkovat

Terezhin svíčky poskytují místní akci. Pro ně, netypicky pronikání do oběhového systému, který snižuje riziko předávkování na minimum. Pokud se to stane, je vyjádřeno v posílení vedlejších účinků léčiva.

Analogy

Co mohu nahradit auto? Přesný analog kompozice nemá přípravu.

Mezi analogy podobných akcí patří:

  • Clicí-D-100;
  • Kllomel;
  • Klotrimazol;
  • Metropged Plus;
  • Metro Astonnet;
  • Neo-penotran.

Levnější zařízení, podobně jako Truzhin:

  • Polizinaks (levné analogové) -200-220 rublů,
  • Heičticon (svíčky), levné analogy-200-250 rublů.

Podmínky skladování, dovolená z lékáren a trvanlivosti

V lékárnách je terezhin vypuštěn receptem, je součástí seznamu b. Skladujte lék v režimu teploty není vyšší než 25 ° C, na místě nedostupné pro děti. Doba použitelnosti - 3 roky. V žádném případě nepoužije po tomto období.

Ceny

Lék není nejlevnější, ceny jsou v rozmezí 400 rublů, a někdy vyšší, v závislosti na počtu svíček v balení a z lékárny.

LékárnaČástka v balíčkuCena
Zdravazona6320
Birkenhof10520
36.66337
Bílý lotus6382
Adonisfarm10420

Recenze

Pacienti poznamenali, že svíčky Terezhin poskytují dobré výsledky, zejména v komplexu s jinými léky pro udržení mikroflóry. Po kurzu je pozitivní dynamika potvrzena výsledky vaginálního rozmazání.

ZOBRAZENÉ NÁSTROJE Uživatelé zvažují potíže při podávání. Malý svědění po zahájení léčby, také poznamenal pacienti jako mínus tohoto léčivého přípravku. Také je nepříjemné používat je, pokud nejste v domácím prostředí, a pryč, ve vlaku a t.D. Potřeba sexuální abstinence během trezhinanské recepce není také spokojena. Jedná se o nevýhody tohoto léčivého přípravku.

Gynekologové často předepisují tento lék, protože je poměrně snadné porazit infekční onemocnění ženské sexuální sféry. Hlavní věc není zapomenout ji, a udělat to podle pokynů.