Cyston s cystitidou: kontraindikace a recenze

Pokyny pro použití cystonu během cystitidy a dalších onemocnění močového systému. Couston - vícesložkový lék, hlavní složkou, které jsou rostlinné extrakty. Účinek tohoto fondu je zaměřen na eliminaci fosforečnanů, kyseliny močové, štěpení kamenů v ledvinách a zničení patogenních mikroorganismů.

Bakterie, které spadaly do vylučovacího systému, mají schopnost způsobit zánět kvůli stagnaci. Léčivo se používá v komplexní terapii, stejně jako profylaktické účinky v infekci vylučovacího systému, urolitiázy a krystalturie.

Formy vydání

Tento lék je vyroben slavnou indickou farmaceutickou firmou Himalaya Drug. To dělá lék výhradně z přírodních složek a rostlinných extraktů, pro které se cyston počítá pro fytopreparace. Dosud existuje droga výhradně ve formě kulatých binárních tablet. Tablety hnědý odstín. Můžete také všimnout inkluze, které mají tmavší tón z hlavní barvy. Na prodej jsou vystaveny v plastovém obalu. Počet tablet v jedné bance je sto kusů.

Cyston Složení

Lék z cystitidy - cyston je vyroben pouze na přírodní rostlinné bázi. Tablety se skládají z ošetřených rostlin a jejich extraktů. Je to tento přístup, který zvyšuje schopnost léčiva rozpustit ledvinové kameny a udává maximální terapeutický účinek, aby se odstranily soli z těla. Koneckonců, některé účinné látky lépe vykazují své vlastnosti během zpracování páry, zatímco jiné - se standardním zpracováním.

Pro tento komponenty použijte jako:

  • Pramení z "jelongbladingu" a "granátové síti";
  • Kořeny "filmový film";
  • Květiny "bobby";
  • Květiny s listy, stejně jako stonek "onosma brackic".

A zpracování páry podléhá:

  • Plody "Zemějící se kotvy";
  • Semena "koňských fazolí" a "teak strom";
  • Polní koně;
  • a semena "Mimosa Showdomy".

Drogová droga dále obsahuje: mikrokrystalická celulóza, stearát hořečnatý, křemičitan vápno, crosspindon a práškové mumie.

Terapeutický účinek z cocstonu

SololiLéčba vykazuje antimikrobiální účinek na tělo, neumožňuje bakteriím a mikrobům dostat se do močových cest a provokují se zánětlivé procesy. Také Cyston má diuretický efekt, který vám umožňuje odstranit stagnující moč. Vzhledem k této soli a jejich krystaly se neuspokojují a nevyprovokují tvorbu kamenů.

Cyston snižuje zánětlivé procesy ledvin a na sliznici močových cest. Dalším pozitivním účinkem cystonu je relaxace svalů močového měchýře a odebrání cest. Zlepšuje močení. Vzhledem k antispasmodický účinek, kameny vycházejí z ledvin tak bolestivé.

Nefregolytický účinek léku je zaměřen na rozdělení již vytvořených velkých kamenů. Cyston přispívá k neutralizaci v moči těchto látek, které jsou schopny vytvářet kameny. Uvolňuje vztah mezi látkami, které slouží nadaci pro vznik zahraničních částic v ledvinách. Proto se nevyskytuje formování nových kamenů a starý pokles jejich velikostí.

Účinnost přípravku Cystonu léků nezávisí na úrovni kyselosti moči. Pokud není nutné používat další léčiva snižující nebo zvyšující se kyselost moči.

Jaké nemoci se týkají cystonu?

Urolitiáza onemocněníDrog "CISTON" je předepsán jako další lék, když jsou tyto nemoci detekovány:

  • Různé formy infekčních onemocnění v moči;
  • Onemocnění urolitiázy;
  • Vznik infekcí v moči během těhotenství;
  • Crystalturie je syndrom, ve kterém ostré a malé kameny poškozující močové stezky se vyznačují močí;
  • Preventivní léčba po operaci;

Pokyny, jak vzít cyston

Cyston, když je cystitida přijata po jídle, pitné vodě. Tableta nemůže být žvýkat nebo nějakým způsobem brousit. Pokud existují důvody, proč osoba není schopna polykat medicína, pak je tablet rozdělen do poloviny nebo čtvrtletí. Všechna polovina by měla být přijata okamžitě, ne natažení recepce v čase. Doporučeno na den pití alespoň jedné a půl - dva litry vody.

Složení ledvinových kamenů nebo hladiny kyselosti moči nemá vliv na terapeutické vlastnosti léčiva, takže může být užíván v jakékoli formě urolitiázy. Cyston může být také použit s oxalátem, fosfátovou urolitiázou, stejně jako Urachlas Urolitiasis. Pokud jsou ledvinové kameny dostatečně velké, je lepší neriskuje a nebere tento lék. Přispěje k pohybu kamenů a může vést k zablokování tubulinu, obtížně močí.

Příjem léku by mělo být přerušeno, pokud se v dolní části břicha vyskytuje bolest. Stojí také za to, že všechny léky na rostlinném terapeutickém účinku nejsou okamžité a projevují se velmi pomalu. Měli byste použít dva týdny (ne méně) k projevení terapeutického účinku. Dokonce i po ukončení použití cystonu se terapeutické vlastnosti projevují dva týdny.

Správné dávkování léku

Cyston v cystitidě nebo jiných infekčních onemocnění jsou užívány v souladu s věkovými kategoriemi:

  • Děti od 6 do 11 se doporučují na jedné tabletě třikrát denně;
  • Děti 12-15 by měly pít dvě tablety dvakrát denně;
  • Teenageři starší 16 let a dospělí musí třikrát užívat dva tablety cystonu.

V závislosti na závažnosti onemocnění trvá proces léčby od 7 dnů do 6 měsíců. Pokud chcete vzít cyston jako prostředek pro prevenci urolitiázy, pak dost pít třikrát denně na jedné tabletě léku.

Vliv na těhotenství

Těhotné ženy mohou užívat cyston, protože se skládá pouze z rostlinných složek, které nepoškozují ženu nebo jeho plod. Cyston je předepsán lékařem v infekčních onemocnění.

Dávkování a užívání cvalu během těhotenství se neliší od ostatních případů. Nezvyšujte ani snižují dávkování a vezměte dva tablety třikrát denně, pije je se sklenicí vody. Během léčebného terapie, Cocstone potřebujete pít alespoň dvě litry vody denně.

Užívání cystonu během těhotenství s cílem léčit urolitiázu pouze na doporučení lékaře. V některých případech budou drcení kameny a jejich následný výstup bolestivý, může zvýšit tón dělohy nebo provokování potratu.

Žádné vedlejší účinky

Použití cystonu nebude mít vliv na kvalitu řízení techniky a nebude mít vliv na váš obvyklý životní styl. Proto můžete pokračovat v angažování v blízkých milovaných i těch, ve kterých potřebujete dobrou koncentraci pozornosti nebo vysokorychlostní reakce. Cyston může být volně kombinován s různými léky, protože neexistovaly žádné případy interakce s jinými prostředky.

Kontraindikace

Cyston je zakázán pro použití dětí do 6 let a lidí s alergickou reakcí na jeden ze složek léčiva.

Foukání kamenů z ledvinVe většině případů, lidé používali cyston pro rozpouštění a odstraňování kamenů z ledvin, custusové léčby, pyelonefritidy. Ve více než 85% případů lék cyston účinně rozpustil kameny a výstupní písek z ledvin a močových cest, což vám umožní uchýlit se k provozním metodám. Cyston dokonale pomáhá při prevenci a léčbě močových systémových onemocnění. V některých připomínkách lidé poukázali na dobu trvání léku, ale s přihlédnutím k dobré účinnosti, takový nedostatek málo ovlivňuje současný pohled na lék.

Cyston tablety lze zakoupit bez lékařského předpisu v jakémkoli lékárně nebo online obchodech. Bubaj balení v 300-400 rublech.