Amg (hormonální antimyullers) normální pro ženy, když je podržen

Schopnost otěhotnět v určitém časovém období určuje Antimuller Hormon. Potvrzení, jeho množství musí být v rámci normy. V těle ženy od narození a před nástupem Klimaks AMG je generován vaječníky. Tato látka je zvláštní, protože jeho sekrece mozku neovládá.

Před dospívajícím věkem je koncentrace hormonu v těle dívek konstantní. Zvýšení množství látky se vyskytuje s počátkem puberty a dosahuje maximálně 20-30 let. Toto období pro dívky je příznivé pro pojetí a narození dítěte, pokud je koncentrace AMG normální. Po 40 letech se počet účinných látek postupně snižuje. Když je vyvrcholení, jeho koncentrace je minimální nebo není detekována vůbec.

Analýza od lékaře pro ženy

Norma, věkový stůl

Norma AMG u žen je určena širokou škálou ukazatelů, protože numerická hodnota ovariální rezervy je individuálně. Množství látky nemá vliv na fázi menstruačního cyklu, životního stylu a jiných vnějších faktorů. Tabulka normy AMG jsou prezentovány v závislosti na věku ženy:


AMG AGRORICENTRATION (v ng / ml)
20-24 let1,88-7.29
25-29 let1.83-7,53
30-34 let0.946-6.70
35-39 let0.777-5.24
40-44 let0.097-2.96
45-50 let0.046-2.06

Svědectví

Z fyziologického hlediska je norma antimyullerového hormonu u žen indikátorem nezralého (odpočinku) folikulů. Každý měsíc, jeden z nich zraje, uvolňuje zralé vejce pro koncepci. Zralé Amg folikuly v krvi neubližujte.

Buňka

Odůvodněné můžeme hovořit o porušování reprodukční funkce, pokud Pinnoral Age žena na dlouhou dobu za příznivých podmínek má potíže s koncepcí dítěte. Odchylka od běžných hodnot hormonu Anti-Flair u žen může být spojena s nedostatečným počtem zralých vajec (snížení rezervy vaječních), vývojových patologií, nemocí reprodukčního systému.

Analýza antimyullers Hormon je předepsána v následujících případech:

  • nesnesitelných důvodů pro neplodnost;
  • neúspěšné pokusy o eko;
  • Brzy menopauza;
  • antagandogenní terapie;
  • Diagnostika maligních tumorů vaječníků.

Analýza

Jaký den cyklu, aby se hormonální antimulamullery závisí na onemocnění, díky které je analýza jmenována. Zpravidla jeho pronájem na 3. denním cyklu, Vzhledem k tomu, paralelně, úroveň jiných hormonů je zkoumána (například FSH (folikulnost), jehož koncentrace je stanovena fází děložního cyklu.

Toto pravidlo se provádí v normálním cyklu, s umělou stimulací vaječníků pro ECO, s onemocněním, které způsobují porušení cyklu. V některých případech lze výzkum jmenován na 4. nebo 5. den.

Dívka bere vzorek krve pro testy

Chcete-li předat AMG hormonu, musíte provést několik pravidel, která přispívají k přijetí spolehlivých výsledků:

  • Ženská krev se odevzdá ráno na prázdném žaludku;
  • Tři dny před studií by měla být eliminována fyzická námaha, stresující situace;
  • Analýza není prováděna v přítomnosti akutních onemocnění nebo po nedávno přeneseném;
  • Hodinu předtím, než krevní plot nemůže kouřit,
  • V Evě, alkoholické nápoje, smažené, mastné;
  • Lékař může poskytnout další doporučení pro přípravu na sběr krve.

Přímý krevní test zahrnuje několik fází:

  1. Analýza FSH a AMG.
  2. Stanovení počtu vajíček připravených k hnojení.
  3. Výpočet objemu vaječníků.

Výsledky laboratorní analýzy krve jsou vydávány za 2-3 dny, v některých případech se jeho holding může dosáhnout 7 dnů. Rozluštění výsledky provádí navštěvující lékař.

Významně zvyšuje šance pojmu dítěte. Normální obsah antimullerového hormonu v krvi ženy. Koncentrace této látky závisí na počtu nezralých folikulů, protože jsou vylučovány přímo.

Jedná se o ukazatel zralých vajec, které mohou být použity pro hnojení. Ženy by si měly pamatovat, že jejich počet je sníženo každý měsíc a pro plánování těhotenství nebude nadbytečné, bude studie hormonálního pozadí, včetně určení úrovně AMG. Za tímto účelem se provádí laboratorní studie žilní krve.