Hormony hormonové žlázy

Mléko železo (nebo thymus) - centrální orgán imunitního systému. Je dobře rozvinuté u dětí. Hlavním úkolem Timus je tvorba imunitní ochrany. Tkanina gland poskytuje zrání, diferenciaci T-lymfocytů.

V timusu, bílých krvinkách "studie" bojovat geneticky cizí agenti, kteří spadají do těla (včetně kauzálních činidel infekčních onemocnění).

Timus - mléčný železo

S věkem se mění velikost vidlicové žlázy. V novorozence je jeho hmotnost 15 g a do 75 let - asi 6 g. To vysvětluje snížení věku imunitní obrany.

Hormony Timus

Charakteristickým rysem všech hormonů Timus - protein. Jsou syntetizovány z aminokyselin. Mléčné železo je známé v endokrinologii asi půl století. K dnešnímu dni, vliv na tělo látek, které je vylučován, není plně studován. Hlavní hormony Timus:

Název bodu
Tememin
· Zúčastní se výměny sacharidů;
· Ovládání výměny vápníku;
· Zlepšit výrobu gonadotropinů;
· Reguluje vývoj pohybového aparátu.
TimeoeptinRůzné t-lymfocyty ve skupinách:
· T-vrahové zničí patogenní činidla v těle;
· T-pomocníci (pomocníci) se podílejí na tvorbě protilátek, pomáhají dozrávat T-vrah, zvýšit ohromené buňky;
· T-supresory, pokud je to nutné, potlačují aktivitu jiných typů T-lymfocytů
TimulinDokončuje proces distribuce T-lymfocytů na funkční skupiny. Kromě:
· Určuje antigeny;
· Zintenzivnění fagocytózy;
· Aktivuje T-vrahové a T-pomocníci;
· Stimuluje proces zrání buněk ochrany krve;
· Zrychluje regeneraci tkáně;
· Zvyšuje výrobu interferonu
Inzulín-podobný růstový faktor-1 (IFR-1)· Ovlivňuje syntézu růstového hormonu;
· Ovlivňuje výkon hypotalamu;
· Podílí se na procesech stárnutí (s dostatečnou koncentrací, očekávanou délkou života);
· Aktivuje růst tkání;
· Zpomaluje kolaps proteinů;
· Zrychluje spalování tuků.

Timeoeptin blokuje pokožku svalovou vodivost. Nepříznivá ekologická situace, věk, operace odstraňování timu, způsobují pokles úrovně tohoto hormonu a rozvoj stavu imunitního schodku. Až 15 let, Tysimin je zodpovědný za tvorbu imunitní ochrany. Pod vlivem tohoto hormonu dochází k intenzivní produkci lymfocytů. Látka poskytuje protinádorovou imunitu.

Timulin projevuje biologickou aktivitu s společným pozemkem. Hypofýza řídí tvorbu účinné látky. Nejvyšší koncentrace thymulinu je pozorována ve věku 10 let a postupně se snižuje.

IFB-1 je považován za somatotropinový prostředek. Koncentrace látky je pod vlivem hormonů genitálních a štítných žláz, inzulín. Přispívají ke zvýšení úrovně IFB-1. Steroidní hormony, glukokortikosteroidy snižují svůj obsah. V mládeži tohoto hormonu, minimální koncentrace látky u dětí a starších osob.

Všechny hormony zvukové žlázy tvoří imunitní reakci těla na cizí proteiny. Tyto struktury jsou rozpoznány, neutralizovány a odvozeny od těla. Timus je spojen s prací jiných žláz lidského endokrinního systému.

Za pouhých 5 let aktivní práce má tělo čas vytvořit a přinést velké množství t-lymfocytů v krvi. Dodávka ochranných buněk je postupně stráveno během života osoby.

Předčasný začátek fungování, biochemie hormonů vidlicové žlázy - hlavní rysy orgánu. Timus má standardní regulační funkce a tvoří imunitu.