Chemie těla. Hormonální peklo. Bbc

Evoluční úpravy lidského těla nedodržují požadavky 21. století. Přizpůsobení rozumné osoby jako biologické druhy, miliony lety skončilo. Levův podíl na této době lovil a zapojil se do sběru. Je to v těchto třídách, které jsme dokonale přizpůsobeni a absolutně nejsou připraveni na nové návyky, které vznikly v informačním věku.

Každý "pokročilý" zástupce moderní společnosti skrýt hormony jeskynního muže. Řídí naše tělo od narození k smrti. Regulují metabolické procesy, emocionální stav, schopnost přežít.

Hormony jsou neustále produkovány tělem. Jejich sekrece podléhá biologickým rytmům. Látky jsou chemické zprostředkovatelé v důsledku toho Propojovací komunikace mezi všemi tělesnými těly. Jsou produkovány žlázy vnitřní sekrece v kombinaci do endokrinního systému.

Z filmové chemie. Hormonální peklo »Naučíte se spoustu zajímavých faktů o humorální regulaci našeho těla. Normální hladina hormonů je Stabilní emocionální stav, vynikající blahobyt, vysoký výkon. Porušení rovnováhy Způsobuje "požární hormonální peklo".

Příčiny kapky testosteronu u mužů

Proč ženy testosteron

Jak naše tělo pracuje ve stresu?

Evoluční stresující situace udělala starověká osoba silnější, Rustier, mu pomohla existovat. Žijeme ve stálých podmínkách napětí a ochranných mechanismů položených přírodou, pracují proti nám. Podrobné vědecké objevy v Dokumentární film.

Životní styl nejvíce moderních lidí v rozporu s přírodním fyziologicky procesy, především hormonální rytmy.

Sociální rozvoj osoby je mnohem silnější než jeho biologická povaha. Zpomalení probíhajícího, stejně jako zrychlení evoluce je nemožné. Moderní tempo života je kompletně dohodnuto s našimi hormony. Cítíme tuto nerovnováhu v každém věku.

Již během intrauterinního vývoje, "programování" endokrinního systému. Vzhledem k tomu, že hormony rostou, spravují všechny aspekty našeho života. Během života se hormonální pozadí mění, což způsobuje významnou anatomickou restrukturalizaci a Fyziologické změny v organizaci.

Adaptační hormony - Corrizol, adrenalin, norepinefrin

Dospívající věk - první "hormonální bomba". Proč sexuální zralost přijde dříve a dřív? Jako sex hormony spravují naše chování?

Proč je nejmodernější ženy těžké trpět PMS? Odpověď v jeho reprodukčním systému a funkci dětí. Climax - další "hormonální peklo". Tato podmínka je spojena s poklesem počtu genitálních hormonů. Jak je život starého věku?

Boj mezi našimi hormony a moderním životem je nemilosrdný. Bohužel nejsme schopni řídit tyto biologicky aktivní látky ... otázka je "Jak otočit hormonální krevní tlak na hormonální obloze?"Zůstane otevřený ..