Clice d 100 - svíčky z drozd, recenze o přípravě

Mezi drogami, které pomáhají od drozd, existují ty, které nejsou široce inzerovány, ale zároveň velmi účinné. Společnost z Maďarska Gedeon Richter vydala lék Clice D 100, která úspěšně bojuje proti houbovým lézím a mikrobiální infekci. Drug vyráběný ve formě vaginálních čípků má komplexní účinek, proto lze použít i v zahraničních státech.

Přípravek je dvě účinné látky: mikonazol a metronidazol. Z titulů je zřejmé, že jeden z nich ovlivňuje houbové mikroorganismy a druhý eliminuje bakteriální infekci. Také mezi komponenty existuje řada pomocných látek.

HydroxypropylmethylceluloseMá mazací účinek, změkčuje
Magine Salt StearataDává komplikovanou homogenní konzistenci
Bikarbonát sodnýZabraňuje popálení sliznic
Homopolymer vinylpyrrolidinonZabraňuje intoxikaci
Sodný docylsulfátPeav

Svíčky Clice D 100S pomocí mnoha dalších složek je možné minimalizovat vedlejší účinky Clice D 100 na ženského organismu.

Navzdory skutečnosti, že lék je vytvořen pro lokální dopad, v vaginálním použití je částečná absorpce v krvi. Zpracovává se játrem, je odstraněna většinou ledvin a pouze o 10% - střev. 8 hodin po recepci, stopy tohoto léku již nejsou nalezeny v moči. To však neznamená, že je nutné okamžitě použít následující svíčku.

PŘIPOJENÍ OKRUHY DROG CLION D 100

Clice D 100 Pokyny pro použitíSvíčky se doporučují používat jednou denně, v noci. Chcete-li vytvořit příznivé prostředí pro účinky léčiva, musíte dělat hygienické postupy v oblasti genitálií. Přirozeně se dostat z obalu a položit svíčku potřebují čisté ruce. Pro zbraně by měl používat speciální nástroje nebo běžné vody. Použití mýdlo se nedoporučuje. Před zavedením čípku potřebujete mokré vody.

Pokud je Clice D 100 jmenován proti drozu, musíte dodržovat výše uvedené schéma. Pokud pacient trpí trichomonační infekcí, do léčiva se přidávají metronidazolové tablety, které jsou předepsány pro orální podávání dvakrát denně. Průběh léčby v obou případech trvá 10 dní. Pokud terapeutický účinek není dosažen, kurz může být dvakrát zvýšen trvání.

Měsíčně - ne nejlepší čas pro léčbu. Přímý kontraindikace však není tato podmínka. Jde o to, že tekoucí krev promyje sliznicí membránu, čímž se sníží intenzitu vlivu léčiva. To je v tomto období, že nelze zaznamenat nejlepší ukazatele výkonu terapie. Pokud jsou velmi nízké, kurz bude muset opakovat.

Kontraindikace léku

Přímé kontraindikace pro léčbu lékem "Clice D 100" jsou:

  1. nesnášenlivost na složky léčiva;
  2. leukopenie (nízké hladiny leukocytů);
  3. Onemocnění systému tvorby krve;
  4. Age do 12 let;
  5. selhání jater;
  6. Poruchy od CNS, včetně mrtvice, epilepsie;
  7. První trimestr těhotenství;
  8. Zvýšená náchylnost k skupině azolů drog.

ZávraťJedna z vedlejších účinků CLION D 100 je spojena s závratě a nedostatečností funkcí vestibulárního zařízení. Pokud je tendence k tech nebo pacientovi trpí závratě, pak jmenování léku musí být koordinováno s navštěvujícím lékařem.

Existuje riziko, že člověk může zaujmout neobydlený lék. Po takových situacích je lepší konzultovat lékaře nebo způsobit křižovatku.

Činnosti, které očekávají pacienta při polykání znamená:

  • žaludek;
  • Hemodialýza.

Kromě kontraindikací je nutné studovat nástroje kompatibility s jinými látkami a léky, aby se zabránilo komplikacím po obdržení.

Kompatibilita Clice D 100 s jinými látkami

Je přísně zakázáno během léčby alkoholem! Ethanol je špatně kombinován s mnoha antibiotiky, takže je lepší, aby s ním neměla experimentovat, dokud léčba nedodržela splatné výsledky.

Pokud je potřeba přijetí fenobarbital, pak je třeba mít na paměti, že snižuje účinnost CLORE D 100. Možná budete muset zrušit nebo přerušit kurz, protože potřeba zavedení této drogy brzy.

Ale s antibiotiky jiných skupin, aby se CLORE D 100, neoslabují akci.

Je možné mít sex během léčby drivu drogy?

Z intimní blízkosti pro dobu používání čípků je lepší odmítnout. V zásadě, i když by měl být přerušen drozel nebo jiný typ zánětu genitálních těles a vracejí se k nim, když bude léčba úspěšná. Pokud se značky nemoci objevují v sexuálním partnerovi, léčba by měla být současná. Jen odmítnutí blízkosti partnera nebude ušetřit.

Lék může vyrábět takové nežádoucí účinky, které nepřispívají k vývoji libido, což ušetří pacienta z nekontrolovatelných akcí, i když to neví, že během léčebného období je sex zakázáno.

Jaké jsou vedlejší účinky při přiznání CLORE D 100?

  1. Vzhled vaginálního výboje. Pokud jsou průsvitné nebo obsahují bílé vločky, považuje se za normální fenomén: patologická flóra je odvozena od těla. Pokud jsou v malých množstvích načervenalých šplouchá, znamená to, že kapiláry byly zraněny, když je představen čípek. Není nutná žádná další léčba.
  2. Pocit spalování. Když je tolerantní a trvá dlouho, můžete pokračovat v terapii.
  3. Silný Itch. To je důvodem k revizi léčebného schématu, včetně - nahrazení léčiva.
  4. Nevolnost a kovová chuť v ústech. To vše záleží na síly projevů. Můžete jít dvěma způsoby: nahradit hlavní lék nebo jmenovat další pro zmírnění dopadů na gastrointestinální trakt.
  5. Závrať.
  6. Leukopenia (snížení koncentrace krve leukocytů).
  7. Malba moči v červeno-hnědé.
  8. Alergické reakce v individuální intoleranci komponent.

V případě silných vedlejších účinků byste měli kontaktovat lékaře, aby nahradil lék.

Těhotenství a recepce léku

Těhotenství a recepce lékuPo dobu 14 týdnů (po vytvoření placentární bariéry) může těhotná žena použít "Clice D 100" bez strachu o vývoj plodu. Nicméně, v prvním trimestru, je lepší se nepokoušet použít tyto čípky, protože mohou mít negativní dopad na vývoj embrya.

Je poznamenal, že mnoho žen v počáteční fázi těhotenství podléhá vzniku drozd. Self-léky v tomto období je kategoricky kontraindikováno. Mělo by být doporučeno poradit se s lékařem, co znamená používat vzdálenost kandidózy, aby nedošlo k poškození dítěte.

Laktace

Během laktace se doporučuje nepoužívat žádná antibiotika, protože velmi negativně ovlivňují tvorbu střevní mikroflóry. Jak správně bude mikroflóra vytvořena, odpor organismu závisí. "Clice D 100" obsahuje antibiotikum v jeho kompozici, je schopen potlačit nejen patogenní mikroflóru, ale také užitečné. Lék i při vaginálním použití je absorbován do krve, to znamená, že se dostane do mateřského mléka.

Pokud neexistuje jiná možnost, pak kojení v době léčby drozd bude muset zastavit a čekat, když nástroj bude z těla po léčbě z těla. Za toto období je dítě přeloženo do umělého krmení nebo dárcovského mléka.

Názory těch, kteří se již podařilo seznámit s "Clicí D 100", se liší. Někdo tento drogu pomohl a rychle pomohl a rychle, někdo zavolal svůj dopad "pomalý". Průběh léčby je skutečně nejméně 10 dní, zatímco při použití jiných prostředků může trvat jen týden.

Někteří respondenti si stěžovali na silné svědění, vzniknou po zavedení čípku. Mohlo by to být projev alergií. Jiní nevyhovují nepříjemné formě čípku. Stěžovaly se na stížnosti na složitost zavedení a že "tableta, zvlhčená vodou, změní se až do vstupu" a t.D. Ale mnoho poznamenal účinnost po průběhu léčby. Některá příprava pomohla i po třídenním používání.

Obecně jsou odhady pozitivnější než negativní. Mnoho komentářů se nezajímá o to, kolik samotného léka, kolik činů lékaře, který se nezabudoval kontraindikace a vedlejší účinky. V důsledku toho by měl být samotný lék uznán účinným.