Vaginální hůlka pro zúžení vagíny

Není tajemství, že po vzhledu dětí, intimní život podstoupí změny a ne vždy pro lepší. Sportovní, intenzivní strava mohou vrátit vnější krásu, vnitřní harmonie k obnovení je mnohem obtížnější. Hůlka za zúžení vaginy jeden z nejlepších možností přinést vnitřní ženské orgány na normální. Co je tato novinka? Jak je aplikován? Je užitečné pro zdraví?

Obecné charakteristiky, popis

Vaginální hůlka pro zúžení a řezání vagíny je komplex sestávající z rostlinných extraktů a minerálů, které ovlivňují stěny pochvy, za účelem snížení jeho objemu a zvýšení pružnosti, elasticity.

Vaginální hůlka byla vyvinuta v jihovýchodních zemích. Vývoj čínských lékařů vedl k vysokým výsledkům. S touto metodou bylo možné zlepšit: vnitřní stav intimních orgánů po dodání, obnovit reprodukční systém, učinit jasnější sexuální život. A také zabránit vzniku gynekologických problémů, jako jsou:

  1. Zánět přívěsů, pánevní oblasti.
  2. Eroze děložního čípku, vaginitidy.
  3. Nechtěná vůně.
  4. Infekční choroby.

Vaginální hůlka zvyšuje citlivost při sexuálních vztazích, protože stimuluje excitaci a zkratku svalu vagíny. Ženy používající tyto tyčinky poznamenaly, že orgasmus se stal mnohem jasnějším, zájem o intimní straně byl vrácen, vztahy se satelitem života byly posíleny.

Komponenty obsažené v vaginálních tyčinkách nové noci:

  1. Kořenem Madul byliny ovlivňuje svalový systém vagíny a vede k jejich redukci, má léčivý účinek během drozd, zánět, eliminuje nechtěný zápach. Podle vlastností madulské trávy porovnejte s ženskou "viagra".
  2. Mastek, skládající se z hořčíku a křemíku.
  3. Barneální anestezie, uzdravuje rány, tóny, slouží jako antiseptický, odstraňuje křeče, bojuje viry, má antidepresivní vlastnosti.
  4. Perlový prášek - je zdrojem vápníku, posiluje ženský organismus, normalizuje menstruační cyklus, výrazně snižuje PMS.

Analog - dojící hůlka ve své kompozici má všechny výše uvedené komponenty plus alumy v práškové formě. Alum předepisujte gynekologové se zánětlivými procesy. Tyto vaginální tyčinky posilují svaly pochvy a celkový tón, stimulují spokojenost muže a samice od sexu. Pomáhají vyrovnat se s frigiditou u žen, zlepšit mobilní metabolismus.

Použití praxe dojení Chka po porodu k obnovení vaginální struktury. Tento lék posiluje tělo a eliminuje postpartum poškození, snižuje dělohu, podporuje obnovu krve.

Vaginální tyčinky přispívají k založení sexuálního života, normalizují mikroflóru ženského sexuálního systému, chrání před bakteriálními infekcemi, zánětlivým procesem, regenerovat poškozené tkáně.

Použití vaginálních tyčinek pro obnovu vagíny

Použití vaginálních tyčinek je znázorněno za následujících okolností:

  • Změna vnitřních genitálních orgánů. Po porodu se šířka vagínových změn, jeho stěny jsou nataženy, pružnost zmizí. Intimní život s ohledem na tyto problémy se zhoršuje a uspokojuje méně.
  • Nedostatek orgasmu v ženě uspokojující od intimního života v člověku. Oslabený tón vaginálních stěn vede ke snížení citlivosti. Přírodní komponenty, které tvoří, pomohou tento problém vyřešit.

Čínská medicína nabízí bezpečný, ne alergenní způsob, jak eliminovat nežádoucí důsledky porodu. Radikální metody zahrnují chirurgický zákrok - nápravné plasty vaginálních stěn.

Způsob aplikace

Zdraví žen

Před zavedením léčiva v pochvě je nutné provádět pevnou hygienu intimní tělesa. Hůlka se dívá na kompaktní formu, velikost lžičky, křehké, je vyrobena ve formě doutníku - je to vhodné pro umístění v pochvě. Vstupuje do pochvy bez překážek. Způsob aplikace:

  1. Na půli cesty ponořit hůlku do vody a jemně vstoupit do pochvy. Pokud dojde k suchu během úvodu, musíte použít intimní gel nebo mazání.
  2. Po podání by lék dojení Chka by se měl pomalu otáčet podél osy 30 sekund, což činí lehkou masáž vagíny. Nová noční hůlka se pohybuje dvě minuty.
  3. Po těchto postupech se hůlka odstraní, je dobře promyje vařeným vodou a otřete ručník. V následujícím skladu, které potřebujete na suchém místě.

Výsledkem léku lze po zavedení cítit v třiceti vteřinách. Svaly vagíny se začnou zmenšit, snižují jeho objem.

Vaginální lék doyan ckk je dovoleno používat 3 až 7 dní, pak přestávku od 1 do 2 týdnů. Nová noční hůlka lze použít pouze jednou za čtyři dny.

Kontraindikace

bolest břicho pod břichem

Vaginální tyčinky jsou kontraindikovány:

  1. Dívky do 18 let.
  2. Dívky, které nežijí sexuální život - panny.
  3. Těhotné ženy - po celou dobu těhotenství.
  4. S zánětlivými procesy ve vnitřních genitálních orgánech, bolesti ve spodní části břicha, opomenutí dělohy.
  5. Intolerance jednotlivých složek léku.
  6. Během menstruace.
  7. V prvním měsíci instalace spirály.

Pokud žena nemá uznameniny, může být na to bezpečně aplikována.

Možné symptomy během užívání léku a jejich překročení

Hořící

Ženy, které se rozhodly použít vaginální hole, mají různé rysy těla a zdraví. Během použití vaginálního komplexu jsou proto možné určité reakce:

  1. Bílý výtok připomínající hlen. Projdou po 1-2 dnech, během hygienických postupů se promyjí vodou.
  2. Výběr konzistence bavlny. Jsou eliminovány teplou vodou a projít přirozeně. Trvá 1-2 dny.
  3. Spalování, svědění. Pokud tyto nepříjemné symptomy vznikly, je nutné opláchnout vagínu velkým množstvím vody.

Pozorné pokyny pro studium pro použití budou chránit před nepředvídanými důsledky.

Nezbytné změny

Delikátní otázka

Důvěryhodný a úzký vztah s životním satelitem jsou důležité. Intimní život, bezpochyby posiluje spojení mezi manžely. Její kvalita přináší blíže a dává radost obou partnerům. Postupem času, jas a vášeň může vyblednout, ale je důležité se cítit vítáni pro ženu. Hůlky pro zúžení vagíny mohou být řešení této delikátní otázky, zpáteční spokojenost z intimní blízkosti, opravit fyzickou nevýhodu, obnovit psychologickou rovnováhu a navázat zdraví žen.