Kolik let můžeme nosit tampons dívky

Každá dospělá žena si může vybrat hygienické výrobky vhodné pro jednotlivé parametry. Teenageři, vzhledem k jejich rytmu života, jejich mobilitě a nesmysly, nechtějí každý měsíc ztratit až 5 dní aktivního života, když existuje spousta menstruace, a to není příliš vhodné použít těsnění. Proto se ptají na otázku, protože kolik let můžete použít tampon, protože je to velmi pohodlný nástroj, který absorbuje alokace uvnitř těla.

Tampony - geniální vynález lidstva

Jedná se o zcela unikátní činidlo z velmi měkkého vysoce kvalitního bavlněného materiálu. Jedná se o malý válec ze stlačené vlny, potažené hedvábnou hadříkem, který přispívá k lehkému podávání, na konci je lano pro bezpečnou extrakci. Po zavedení do pochvy postupně absorbuje menstruační krev, tamponové bobtnání, udržování vlhkosti sám. Pokud jsou tampony správně používány, pak se nevidí žádné krevní kapky. Podle správného použití znamená:

  1. Úvodní úvod (podél ohybu vaginy).
  2. Hygienické ruce a venkovní pohlavní orgány.
  3. Výběr typu (mini, normální, super) v souladu s množstvím uvolněného krve.
  4. Použití jednoho tamponu (2-4 hodiny).

Hygienická ruka

Všechny pozitivní vlastnosti těchto prostředků a způsobují okamžitou touhu holky začít používat, protože je velmi pohodlný pohyb, když neinterferete venku, a necítí vůbec uvnitř. Můžete udělat oblíbený sport, nezastavit školení v těchto dnech, jít na pláž nebo dokonce plavat. Ale otázka, kolik let můžete použít tampony, to se nestane náhodou. Překážka zavedení tamponu se stává pannou. V tomto ohledu vzniká přírodní strach: Ať už bude poškozen.

Panenský koláč - co je to?

Hymen (latina) je součástí sliznice, podobně jako membránu. Zavře váš vaginální vchod. Normálně se všechny dívky rodí s jeho přítomností. Mezera nebo deflorace se obvykle vyskytuje při prvním sexuálním kontaktu a je doprovázena uvolňováním krve.

Virgin region má častěji jedinou díru určený pro odliv krve, která se hromadí do pochvy během menstruace. Velké procento dívek má několik otvorů. V závislosti na jejich množství a umístění pereh, tam je kruhovitý (jeden otvor), mříž (několik malých otvorů), septál (otvor je oddělen oddílem) a další.

Účelem plev je ochranná funkce, zabraňuje patogenním mikroorganismům vstoupit do mladého rychlejšího organismu. Po defloraci mikroflóry se vagina významně liší.

Otázka, protože kolik let můžete použít tampony, může nosit rétorický charakter, není na to žádná přesná odpověď. První menstruace začínají u dívek za 12-14 let, celý rok je instalace cyklu a v budoucnu měsíčně se opakuje v průběhu reprodukčního života. Došlo ke zbavení panenství vůbec v různých věkových kategoriích. Nejoptimálnější je věk od 16 do 18 let.

Rozhodnutím používat tampony je nutné vzít v úvahu následující faktory:

  • Malá holčička, nestačí studovat jeho genitálie, neopatrné nehybné pohyby mohou poškodit tenký film. I když je tampon snadný vstup do pochvy, pak při absorbování výboje se zvýší množství a hymen může být poškozen po odstranění.
  • Pokud je v membráně několik malých otvorů, pak může tampon prostě vejde do jednoho z nich nebo poškození trvalého úvodu.
  • S ohledem na to, že funkce hymenu je chránit před zbytečnými mikroby, při zavádění tamponu, tato bariéra ztrácí svůj význam, dívka úmyslně napadne jasné prostředí pochvy, obyvatelstva jeho mikroorganismů.

Proč nemůžete vstoupit do Teenagerů

Tampony teenageři

Aby se zabránilo zbytečným komplikacím na teenagery, se nedoporučují představit si tampony. Chcete-li zachovat vlastní zdraví a psychologický klid, je lepší než spěchat začít tuto hygienu. Existuje mnoho odrůd těsnění, což umožňuje dívce vybrat nejvhodnější zobrazení.

Pokud je potřeba potřebu používat tampony do panny, je nutné navštívit gynekolog, aby se určil typ sply, jeho hustoty a pružnost. Pokud má dostatečný průměr díry, je dovoleno použít typ tampony. Také gynekolog ukáže, jak správně vstoupit do Tamponu, řekne, v jakém čase dne je potřeba, a co je ne, kolik hodin by mělo jít před nahrazením.

Obezřetnost - nádherná kvalita

V lidském těle není nic náhodného a přítomnost ochranného filmu ve struktuře genitálních orgánů mladé dívky mluví sama. Proč zničit tuto bariéru a napadnout tam, která je uzavřena samotnou přírodou, pokud ještě nepřichází čas? Je lepší začít používat tampony při vstupu do sexuálního života, když nehrozí nebezpečí náhodného poškození splavy, a mikroflóra sliznice vakina již byla změněna. Tento vynikající nástroj můžete bezpečně používat podle pravidel aplikace.