Pravidla pro použití tamponu při návštěvě toalety

Hygienický tampon je reprezentován jako lisovaný bavlněný válec, jejichž velikost a konfigurace se liší v závislosti na typu absorpce a reklamních obalů výrobce. Jedná se o pohodlný prostředek osobní hygieny, která se používá k absorbování menstruačních sekrecí. Tampon umožňuje ženě omezovat sociální aktivitu po celé menstruaci. Otázka, jak jít na záchod s tamponem, a řada dalších, kteří se častěji zajímají o mladé dívky, kteří se nejprve rozhodli používat tento osobní hygienický nástroj.

Přední tampony

Funkce aplikace

Tampon, nejprve zaveden do pochvy, téměř vždy způsobuje vzrušení a úzkost u ženy. Navzdory pokynům připojeným výrobcem jsou vždy otázky týkající se jeho správného použití.

Tampony představené prstem, Poskytovat zjednodušené aplikační schéma:

  1. Udělejte si pohodlnou pozici (můžete si posadit nebo stát, ohnuté jednu nohu). Následně je žena stanovena s přijatelným způsobem administrativy.
  2. Klouzání pohlavních rtů, hygienický nástroj je zaveden hluboko do pochvy pomocí indexu nebo prostředního prstu. Nebojte se, že tampon padne jako jmenován. Sousední Romers a anus mají výrazné anatomické rysy, které neposkytují zavedení tamponu.
  3. Pokud po zavedení hygienického agenta, žena necítí přítomnost cizího těla, což znamená, že je používán správně. Onemocnění, které se objevilo během pohybu, svědčí nesprávným zavedením hygieny. V tomto případě je tampon odstraněn a pokus se opakuje.

Tampony s aplikátoremModely mající aplikátor, jsou dvě válcové trubky: externí plastový nebo lepenkový limiter a vysouvací prvek. Pohodlný design a posuvný povrch produktu přispívají k světelnému úvodu. Některé modely mají kulatost a speciální okvětní lístky na konci ochranného omezovače, protože použití hygienického produktu nezpůsobuje žádné nepohodlí.

Aplikátor Tampon je zadán stejným způsobem. Jedinou funkcí je jeho správné použití. Každý výrobce poskytuje specifické vlastnosti aplikátoru, ale ve většině případů je algoritmus použití stejný.

Trubka aplikátoru se zavádí do vagíně diagonálně, dokud nejsou zavřené velké a indexové prsty. Poté stlačením sevření prvku na ukazováček a hygienický činidlo bude snadno vstoupit do pochvy a přijímá správnou polohu.

Pokud během zavedení ženy dodržuje všem doporučením výrobce, pak to nebude mít žádné nepříjemné pocity.

Nebojte se o sílu šňůry. Na rozdíl od společného stanoviska o jeho pravděpodobné připojení na dně je šňůra umístěna po celé délce produktu, s výjimkou mezery.

Výběr značky, preference by měly být dány modely s individuálním ochranným filmem na každém produktu.

Je třeba si pamatovat, že před provedením postupu je nutné umýt ruce mýdlem, aby nedošlo k vložení vagíny.

Některé dívky se obávají o otázku, zda je možné psát se zadaným tamponem a jak ovlivňuje jeho vlastnosti. Močení neovlivňuje hygienu. Mokrý může zůstat pouze šňůra. Pokud během močového šňůru se pohybovat stranou, pak jeho velká část zůstane suchá.

Nebojte se o deprivaci panenství. Použití malých velikostí Tampon nemá vliv na integritu panenské sply, pokud neexistují žádná anatomická patologie jeho struktury.

Co by mělo věnovat pozornost

hygienická vložkaTampony musí být změněny nejméně 6 hodin dokonce s neúplným obsahem. Nezanedbávejte toto doporučení. Prodloužený pobyt hygienického činidla uvnitř vaginy přispívá k porušení přírodní flóry a rozvoj zánětlivých procesů.

Tampony mohou být použity v kombinaci s hygienickými těsněním, aby se zabránilo průtoku krve a zlepšování sebevědomí. Vzhled krve na těsnění označuje potřebu nahradit tamponu. Před každým novým zavedením Tamponu se doporučuje držet toaletu intimní zóny.

Pokud některé otázky vznikly při použití tamponu, můžete navíc konzultovat gynekolog. Doktor detailně vypráví o pravidlech úvodu a pravděpodobných chyb.

Omezení použití tohoto typu hygienického agenta:

  • Zánětlivé procesy v oblasti vagíny, děložního čípku a cervikálního kanálu;
  • Provozní zásah provedený na reprodukčních orgánech;
  • anomálie rozvoje genitálních orgánů;
  • Alergická reakce na složení hygieny;
  • Toxický syndrom šoku v historii.

Správné používání tamponů s přihlédnutím k doporučením výrobce a gynekologa, nezpůsobuje nepříjemné pocity. Pokud pokus o první použití skončil neúspěšně, neměli byste zoufat. Postupem času bude tento postup nedílnou součástí hygienických postupů během menstruace. Pomocí tohoto typu hygienických nástrojů můžete pokračovat v důsledku aktivního životního stylu, ne zažívá kolem nepříjemných momentů.