Jaká izolace jsou příznakem gynekologických onemocnění

Téměř každá moderní žena v jeho životě čelí gynekologickým patologiím a nemocí. Příčiny mohou být různé: špatná ekologie a okolní podmínky, těžké zatížení, hormonální selhání, chronická onemocnění, dědičnost, nesprávný životní styl atd. Taková onemocnění mohou žít v těle, všechny své životy, ani jim nedovolí vědět, a mohou pravidelně prohlásit svou existenci. Ženské alandy často ovlivňují takové příznaky jako bolest v dolní části břicha, v dolní části zad, nepohodlí, když sex. Ale možná patologická povaha vaginálního výboje je hlavním příznakem gynekologických onemocnění.

Výběr v gynekologii

Izolace je normálním fyziologickým procesem ženského organismu. Například bezbarvé jsou způsobeny provozem sliznická sexuální tajemství a správné práce ženských hormonů, jako je estrogen a progesteron.

Normálně musí být bezbarvý, mírně lepkavé. Někdy jsou charakterizovány kyselým, ne vůní, která je způsobena přítomností fermentovaných neoplashedrálních bakterií.

Tajemství by nemělo být doprovázeno bolestí, svědění a další nepohodlné pocity. Hojnost je malé, ale ve dnech ovulace se může zvýšit množství hlenu a konzistence - zahuštění.

Takové jevy se začínají objevovat u žen před začátkem reprodukčního období a budou trvat až do konce menopauzy.

Povaha sekrece se může během těhotenství změnit v důsledku změn v hormonálním pozadí. Mohou dostat mírně whiten stín, stát se více kapalinou. V prvních týdnech se těhotenství může objevit jak transparentní, tak hustý Bílý výběr bez zápachu místo menstruace. Obě možnosti odkazují na normální.

Jakákoli odchylka od normy musí být doprovázena kampaní specialisty a diagnostiky.

Vaginální sekrece v gynekologických patologiích

Dámské gynekologické patologie se vyvíjí v důsledku mnoha faktorů. To může být dědičný faktor, vnější příčiny, jako je oslabená imunita, porušení hormonální rovnováhy, včetně v důsledku recepce antikoncepce, stresu, nadměrných nákladů, potratů a nekompetentních chirurgických zásahů.

Nebezpečí je, že, na rozdíl od zánětu a infekcí, mohou netěsnost nepozorovaně, rozvíjet, neumožňují se obětovat obecně nebo ukazovat příznaky podobné každodenním problémům, jako je například menstruační zpoždění na pozadí stresu nebo hormonální nerovnováhy nebo zvýšení teplot, které mohou snadno se zaměňovat s konvenčním chladem.

Jedná se o některé vrozené nebo získané anomálie ženských pohlavních orgánů, jako je ohyb dělohy, obstrukce děložních trubek, opomenutí vaginy nebo dělohy.

Hormonální nerovnováha může vést k vývoji neoplazmů. To by mělo zahrnovat tumory produkující hormon, ovariální polycysticity, Mioma, fibroma, endometrióza, erosy cervix, cysty, polypy a dokonce i rakoviny.

Vzhledem k tomu, že v těchto případech se porušování vyskytují v různých tkáních orgánů, pak je projev tím, že je určen výtokem. Často tato hnědá izolace nebo vyslovovaná červená, která se cítila mezi menstruací nebo posílit je ve formě nadměrně hojného krvácení.

Takové jevy jsou často doprovázeny bolestmi ve spodní části břicha, které mohou dokonce jít do dolní části zad. Například v děložní ráno se teplota může zvýšit, se cítit bezprecedentní únavu a apatie. Nejčastěji jsou alokace hlavním znakem jedné nebo jiné gynekologické patologie.

Výběr se zánětlivými procesy

Nejčastější gynekologická onemocnění jsou různé zánětlivé procesy v genitálií. Vyvíjí se v důsledku poškození sliznic obalů vnějších i vnitřních genitálních orgánů způsobených bakteriálními nebo virovými mikroorganismy. Příčiny takového nesprávného životního stylu, oslabeného organismu a imunity, rozbitého metabolismu, endokrinologických poruch, hypotermie, spuštěné pohlavní patologie a další. Obvodová vagina, vulvit, cervicitida krčního krčního, endometritu sliznice, miometritu dělohy, adnexitida přídavek a mnoho dalších.

Přidělení takové skupiny onemocnění gynekologie se vyznačuje nadměrně hojným výbojem, které mohou být ze separačního hlenu k silné, někdy i Tmavě hnědé sekrece.

Obvykle jsou doprovázeny teplotami, zimy, akutní bolestí na dně břicha, může pociťovat bolest při močení, a ve většině případů je v intimním prostoru pocit "řezání".

Sekrece infekčních onemocnění

Infekční onemocnění - nejběžnější ženská onemocnění, která jsou přenášena během sexuálního kontaktu. V podstatě jsou upevněny v pochvě, ale v průběhu času, pokud nejsou ošetřeny, šíří do okolních orgánů, někdy přinášejí poškození celého těla a může dokonce vést k smrti.

Patologický výboj - povinný příznak infekčních onemocnění.

Žlutá nebo tmavě šedá husté a viskózní alokace Promluvte si o přítomnosti Chlamydia.

Také cítil hořící a svědění v oblasti vagíny, nepohodlí během intimní blízkosti. Li Vylučovanější tajemství je světle šedá a dává vůni blikání, Jedná se o mobrou vaginózu. S tím symptomy získávají revoluce po sexuálním kontaktu.

Žlutý hlen soudržnosti vody se vyzve k infikování kapavičky. Může být doprovázena bolestivým močením a tahem bolestí pokrývajícího spodní břicho.

Pokud je tajemství žlutá nebo žlutá zelená, která má konzistenci pěny a zakalená barva, je trichomoniasis. Přináší to trápení a spalování v intimním prostoru a také dává bolest při moči.

Zélné kadeře nebo bílé jako konzistence s nepříjemným zápachem - znamení houbové infekce - Candidiasis. V každodenním životě má také jméno drozd. Symptomatika zahrnují svědění, spalování, edém vnějších genitálních orgánů.

Toto onemocnění může být získáno pouze ze sexuálního partnera, ale také vznikl na pozadí oslabené imunity, stresu a důsledku antibiotik u žen.

Pokud se tajemství stalo jasně blátivým, a výlety do záchody se stávají bolestivějším a bolestivou, pak s největší pravděpodobností je to močasmóza.

Jakýkoliv neobvyklý výboj, doprovázený nepříjemným zápachem a nepříjemnými pocity v sexuální oblasti, je 98% patologické odchylky.

Léčba a prevence sekrecí

Cokoliv z toho, sebemenší odchylka od normy hovoří o porušování nebo nemoci. V závislosti na tom, která skupina patologií obsahuje zjištěné porušení, aplikují se různé způsoby léčby. Přidělit mezi léky, fyzioterapeutickými a provozními předpisy.

Léky

V infekčních útokech se zánět odstraní protizánětlivými a léky proti bolesti ve formě svíček a tablet. Mohou to být oba společné i místní. Přednost je dána druhé.

Zmírnit nemoc do kořene, prostředky, které zničí jeho patogen přímo. Mezi ně patří antibiotika, antiseptika, antivirové a anti-chraptivé léky. Mohou také poskytnout svůj výsledek prostřednictvím obecné akce a mohou ovlivnit místní s masti a čípky.

Hormonální agens se používají v porušování způsobené hormonální nerovnováhou.

Fyzioterapie

V patologických poruchách je fyzioterapie úspěšně zánět. Předepsáno převážně v komplexu s léky.

  • Elektroterapie stimuluje normální krevní oběh v orgánech malé pánve, snižuje bolest a křeče.
  • Ultrazvuk zvyšuje mikrocirkulaci, stimuluje hormonální aktivitu vaječníků, změkčuje jizvy a hroty.
  • Magnetoterapie přichází k pomoci v případě edéma a zánětu.
  • Laserová, rádiová vlna, chemické terapie jsou účinnou alternativou k chirurgickému zásahu. Chirurgický zákrok je aplikován v případech benigních nádorů, onkologických onemocnění a zahájených patologií.

Prevence

Myšlení včas v preventivních opatřeních se můžete chránit před vývojem mnoha onemocnění gynekologie a nežádoucího propuštění.

  1. Mělo by být opuštěno špatnými návyky, které ovlivňují tělo ženy se speciální silou a téměř nejprve napadnout sexuální systém.
  2. Revidovat systém a dietu. Snižte použití rychlého občerstvení, ostré, smažené. Zvýšení spotřeby čerstvého ovoce a zeleniny.
  3. Pokud je to možné, vyhněte se velké fyzické námahy.
  4. Nepoužívejte hormonální antikoncepce a antibiotika.
  5. Chraňte v nepřítomnosti trvalého sexuálního partnera.
  6. Nezabývají se sebekrodinám.
  7. Sledujte intimní hygienická pravidla. Používejte pouze kvalitní a přírodní prostředky.
  8. Pravidelně, alespoň jednou za 6 měsíců k návštěvě gynekologa.
  9. Nepřekračujte pryč.

Hodnocení žen

Izolace a gynekologie - dvě neoddělitelné koncepty v životě každé ženy. V každodenním životě každý specifikátor slabých pohlaví oznámení pro mírné transparentní, nepohodlí. Jakmile se jejich barva, vůně, konzistence, přidávají, bolestivé a jiné nepříjemné pocity jsou přidány - mluvíme o patologii nebo nemoci. Ty mohou být infekční, zánětlivé, hormonální nebo nádorové patologie. Všechny z nich mají řadu příznaků, z nichž jeden je specifické alokace.

Alina, 32 let: "V mém mládí jsem utrpěl několik potratů, a následoval jsem své tělo po. Nějaký začal si všimnout krvavých výbojů mezi menstruací, což se o několik měsíců později změnilo v bílé, zatímco jsem cítil bolest v boku. Předávání diagnózy jsem se dozvěděl od doktora, že se jedná o fenomén myomu dělohy, který se dotýkal děložní trubky. Léky nepomohlo, ošetřeno momektomií. Nyní pečlivě zachází s jakýmkoli změnami, ke kterým se mi stane."

Olga, 43 let: "V loňském roce poté, co Resort Roman začal pozorovat Zélný výběr s pachem. O dva týdny později byla bolest spojena při moči a třepání abdominálu na dně. Nevěděl jsem, co léčit, hledal jsem fotografii takových příznaků na internetu, a v důsledku toho jsem se obrátil k mému lékaři. Odhalil trichomoniasis. Dlouho se léčil svíčkami a litoval, že jsem nemyslel na prevenci předem. ".

Marina, 46 let: "V mém životě došlo k předkulování. Přenesená chřipka na nohy, odmítla každou léčbu. Později jsem litoval, protože dal komplikaci přívěsku ve formě zánětu. Také jsem ignoroval tuto dovolenou. O měsíc později, nepochopitelný krvácení začalo, zimno, teplota vzrostla a nakonec jsem ztratil vědomí. Byl jsem hospitalizován s nejtěžším tvarem salpakingofority - zánětu vaječníku a děložní trubky. Byl ošetřen na velmi dlouhou dobu a drahou. Jednou a navždy se rozhodl, že bych se řídil sám a signály, které mé tělo platí."

Shrnutí, rád bych poznamenal, že ženská onemocnění v 80% případů lze zabránit pozorováním opatření prevence a pečlivě patřící do jejich těla a jakékoli změny probíhající s ním. být zdravý!