Je možné namalovat vlasy během menstruace

Každá žena, kterou chci někdy změnit vzhled. Pokud se neříznete, takže položte si vlasy v jiné barvě. Můžete oříznout kdykoliv, tak i stohování. Největší otázky způsobují malování vlasů během menstruace.

Některé kadeřníky nedoporučují ženy v této době malovat nebo meloxy, motivující skutečnost, že v důsledku hormonálních změn v těle bude nátěr položen nesprávný a může dokonce poškodit zdraví. Je pravda, že to je buď mýty, které vznikly kvůli skutečnosti, že v lidské paměti je obvykle něco z řady odchodu?

Je možné namalovat vlasy během menstruace

Proč nemůžete během menstruace malovat vlasy

Lidská paměť mají tendenci zapamatovat si něco neobvyklého nebo potvrzeného znamení. Černá kočka může 997 krát na silnici a nikdo si nepamatuje. 998 krát po kočiči se vzdá nohy a samozřejmě pamatovat: Je to kvůli kočce.

Problémy vzniklé při malování krytu vlasů během menstruace také patří do kategorie "černých koček". Mýty, které jsou o malování vlasy během menstruace:

  • Vzhledem ke zvýšeným hormonálním změnám v tučnosti kůže, barva padne nerovnoměrně;
  • Během měsíčních vlasů velmi suché a křehké;
  • může začít vypadnout vlasy;
  • Barva může "vůbec nebere";
  • Vzhledem k vůni barvy se dívka může zhoršit blahobyt;
  • Hlava hlavy zarudl, začala slupit.

Otázkou je, jak pravda jsou tato prohlášení. V zásadě mají jen dva z nich alespoň některé nadace. Pokud rozebíráte vše na bodech a s přihlédnutím k fyziologickým charakteristikám těla, ukazuje se, že ve skutečnosti to všechno záleží na dovednosti kadeřnice a obecného stavu dívčího těla dlouho před plánovaným barvením vlasů během menstruace.

Je možné namalovat vlasy během menstruace

Přeplnění

V prvních dnech menstruace se kůže stává větší a to je to, co je věřil, aby zabránil laku, aby si přesně lehla. Ale po prvních dnech menstruace se kůže naopak, naopak, více suchých. V této době, v této době, ani tuk nebrání malování vlasů.

Druhý faktor: mastná kůže se stává mastnou a ne. Řezání živých tkanin způsobuje bolestivé pocity. Vlasy mohou být klidně odříznuty s břitvou. Mrtvé tkaniny se nemohou stát tukem. Na vlasy, kromě toho nejsou žádné umírající žlázy.

Mastná se může stát kůží na hlavě a při česání tuku může být rozmazán u kořenů vlasů asi 1-3 cm. Toto je základ pro schválení, že barva vlasů během menstruace není možná.

Ve skutečnosti, moderní barvy a kompetentní mistři úspěšně vyrovnávají s takovými malými obtížemi. Někteří mistři se navíc nemají rádi, když k nim přijdou s právě umýt, to je, hlava skódu.

Suché a křehké vlasy

Tento problém je mnohem vážnější než denně měsíčně. Vlasy a nehty - modifikovaná kůže. Jejich výživa nastává u základny přes krevní kapiláry. Hřebíky rostou o 1 mm týdně, 15 mm vlasy za měsíc. Existuje názor, že se nejen vlasy dojdou, ale nehty se během menstruace začnou líně. Ve skutečnosti to všechno děje, protože nedostatek živin.

S nedostatkem vitamínů a minerálů v těle kraše vlasů na hlavě neobdrží nezbytnou výživu a jeho kvalitu se zhoršuje. Poruchy v těle mohou být hormonální, ale období mají přímo vztah.

Je snadné vidět, že s plnou výživou, hřebíky přestanou být osazen a vlasy budou kýchat bez sebemenšího úsilí od svého majitele. Proto, pokud se náhle dostanete suchý a křehký nebo příliš tuk, důvod by neměl hledat menstruaci a ne v barvě. Všechno je mnohem vážnější.

S výskytem suchého nebo tuku seeborrhea je nutné provést analýzu hormonů, a ne zapnout vše pro menstruaci.

Je možné namalovat vlasy během menstruace

Vypadá to

A opět malování vlasů během menstruace. Samozřejmě, jestliže konkrétní "talentovaný" mistr padl. Ale může se chytit v jiném čase.

Kryt vlasů je radikálně kvůli:

  • plísňové nemoci;
  • stres;
  • hormonální poruchy;
  • Ibitaminóza;
  • vadná výživa;
  • patologie vnitřních orgánů.

Ve skutečnosti, kdyby vlasový kryt začal ustoupit, není nutné jít do kadeřnictví, ale v klinice pro průzkum.

V den osoby spadá 80-150 vlasů.

Počet rozevíracích vlasů závisí na sezóně a hormonálním pozadí. V zimě je podzim zvýšena kvůli nedostatku vitamínů a slunečního světla. Během měsíčního období v důsledku hormonálních skoků může také zvýšit množství kácení vlasů. Ale barvení nemá nic společného s tímto jevem. Během menstruace budou vlasy stejně vypadat z "malované" dívky a ten, který nikdy nemal v životě a nevrátil.

Je možné namalovat vlasy během menstruace

Barva nebyla legální

Kořeny tohoto mýtu leží na stejném místě, kde a přesvědčení je, že barva padne skvrnami. To znamená, že z důvodu zvýšeného tuku kůže bude nemožné barvit.

Špatný stav zdraví

Jedinou možností s reálnými základny. Ne každá dívka bude špatná od zápachu barvy, ale může se stát dobře. S moderní situací, kdy se alergie často vyskytují na antihistaminických léků samotných, kvůli hormonálním změnám, blahobyt se může opravdu zhoršit. Ale to je individuální reakce a projevuje se pouze v procesu malby. To znamená, že se nebudete snažit, nebudete vědět ".

Podráždění kůže

Může také nastat podráždění pokožky hlavy. Kvůli špatné barvě. I když dívka využívá kvalitní a osvědčené značky, může být vždy tak, aby konkrétní taška - falešný.

Alergická reakce na jedovaté složky padělků dochází poměrně často i v jiných dnech menstruačního cyklu. A bod zde není v hormonech.

Je možné časování během menstruace

Od zdůraznění ve skutečnosti, stejné barvení vlasů, pouze prameny, pak mají stejné pověsti, že o jednoduchých malířských účesech. Kromě toho, často při umístění, jednotlivé prameny v účesu se rozjasní. Proto se při umístění, jiní jsou přidány během menstruace již specifikovaných hororových příběhů:

  • Osvětlené prameny se ukázaly být šedozlaný, zelený nebo žlutý stín;
  • Barva se rychle umyje a vlasy vypadají upevněno;
  • Další barvy nejsou zpočátku naplánovány.

Vysvětlení těchto jevů nevydrží žádnou kritiku. Hlavní prohlášení - mění počet melaninů obsažených v předchozím vodách. Ale viditelné vlasy jsou již mrtvé materiály, něco, co by se v nich změnilo, může jen na úrovni cibule vlasů. S ohledem na rychlost růstu vlasů a periodicity menstruace, na vlasy o délce pouze 30 cm se obsah melaninu změnil asi 20krát. Z tohoto důvodu mají všechny ženy vlasy "pruhované". V každém případě, bez mikroskopu, je nemožné vidět.

Ale důvody, proč to může ukázat špatné podšívky a bez menstruace a bez menstruace:

  • příliš časté překreslení;
  • nedostatečná zbarvení před malováním;
  • Nekvalifikovaná práce mistra;
  • Špatný všeobecný stav těla, odráží se v odolné proti vlasech.

Na nátěr přesně ležel, vlasy musí být nejprve vybité, to znamená, že všechny druhy melaninových pigmentů jsou odstraněny. S nedostatečnou expozicí melaninu nebudou zcela odstraněny. V důsledku toho bude barvivo "normální" slíbil barvu na vytápěné oblasti a s jiným odstínem na místě, které nebyly plně odradit. Výsledek: "Leopard" Malování účesů.

Dokonce i basy a jeho syntetické analogy mohou dát neočekávaný účinek, pokud je vlasový kryt na hlavě heterogenní.

S neprofesionální malbou semen, to může dostat "fotty".Černá absorbuje jakýkoliv jiný, ale poté, co je obtížné překreslit v jiné barvě.

Je možné namalovat vlasy během menstruace

Překreslení

Při překreslení, nejprve potřebujete odstranit zbytky staré barvy, to je, opět propustil vlasů. Častá změna barvy vede k oslabení a sušení na vlasy. A tady je další zajímavý efekt.

Pigmenty melaninu odstranit pro barvení. A vlasy s eumelianinem (černý pigment) je silnější než s feomelanyan, dává zrzky. Vlasy s Eumelianinem jsou silnější v mechanickém smyslu. Je odolnější vůči zničení. Ale stejný eumeline neumožňuje malovat vlasy do jiné barvy. Takže eumeline musí být zničena.

Zničení eumelianinu a vede k tomu, že každé jednotlivé vlasy se dojdou a začíná křížení. Vlasy jiných barev jsou odbarveny jednodušší, ale jsou méně trvanlivé. Tak, na výstupu se získá přibližně stejná kvalita zbarvených vlasů: suchý, křehký a sekáček. A znovu měsíčně.

Bělení

Špatná úprava vlasů je jen důvodem pro vzhled nepochopitelných odstínů a přijímání pramenů špatné barvy, která byla naplánována zpočátku. A pak to všechno záleží na úrovni profesionality Mistra, a ne z vozidla změny hormonálního pozadí.

Nekrofhesionalismus

Ve skutečnosti nejčastějším a nejpravděpodobnějším důvodem pro získání neuspokojivých výsledků. Ale také nemůžete odstranit vinu od výrobce. Často na obalu zobrazují mnohem jasnější a atraktivní barvy, než ve skutečnosti. To platí zejména pro barvení vlasů v "exotických" barvách:

  • růžový;
  • modrý;
  • zelená;
  • žlutá;
  • Červené;
  • Oranžový;
  • Jiní.

Zde je třeba zkusit, která společnost je lepší a zohledňovala rozdíly ve stínu, pokud barva nebude aplikována na zbarvený základ.

Je možné namalovat vlasy během menstruace

Rychlý vyblednutí

"Ostatní" část kůže je zde rozhodně nic společného;. Mnoho si stěžuje na zhoršené barvy vlasů. Ale stejným způsobem může být barva. Nikdo nepřijde na mysl, že kalhoty byly nalévány přes měsíc od Khaki do stříbrné šedé barvy kvůli jejich malování v době, kdy měli měsíčně. Tak proč je to postižené vlasy, musí být odepsána do menstruace? Ačkoli taková omluva je vhodná pro průvodce pomocí levných barev.

Závěr

V nepřítomnosti alergie na barvu je možné změnit barvu vlasů během menstruace ve stejnou dobu jako v jiném čase. Ale aby nedošlo k nepříjemnému překvapení, je nutné pečlivě přistupovat k průvodci.