Ve vagině shishka

Ve většině případů, náraz v pochvě nebo v oblasti vnějších pohlavních orgánů nepředstavuje nebezpečí pro život a zdraví ženy. Léčba závisí na příčinách patologie, obecného klinického obrazu a velikosti neoplazmy.

Bump ve Vagině

Obyčejný gynekologický problém je vznik objemových těsnění v intimním prostoru u žen.

Ve Vagině Shishka
Nejčastěji takové formace nepředstavují vážné nebezpečí a jsou dobře léčitelné.

Zvažte znamení, jaké nemoci mohou být v pochvě nebo na venkovní pohlavní orgány.

Příčiny vzhledu novotvarů

Koncept "Bump ve varu" zahrnuje jakoukoliv nádorovou formaci, která se nachází na vnitřním povrchu pochvy, sexuální rty, rozkrok. Existují dvě skupiny důvodů, které vedou k rozvoji porušování.

Fyziologické důvody

Téměř v 70% případů je vznik jakýchkoliv nehomogenit v oblasti genitálních orgánů spojeno s přírodními procesy v těle a nevyžaduje povinné léčivo a provozní léčbu. Nejčastěji pro nádor vezměte čípku Při vynechání stěn vagíny U mladých matek. Pravděpodobnost rozvojových poruch se zvyšuje s více těhotenstvím, opakovanými a traumatickými narozením, vzhledem velkého dítěte.

Ve Vagině Shishka
Ve většině případů je Cervix obnoven svou přirozenou pozici sama do 6-8 týdnů.

Pro prevenci a eliminaci Důsledky opomenutí vaginálního Stěny jsou používány gymnastikou Kegela, která zahrnuje cvičení pro kompresi a relaxaci intimních svalů při různých rychlostech a intenzitě.

K dalším faktorům vedoucím k vysídlení děložního čípku patří:

  • Onemocnění pojivové tkáně;
  • Obezita;
  • Endokrinní poruchy;
  • Chronický silný kašel;
  • Nadměrné nebo nedostatečné cvičení.

Přibližně 5-7% případů, rezistentní slabost svalů pánevního DNA může vést k pravidelné ztrátě a poranění přední strany nebo zadní vaginální zadní, Patologie močového systému, částečná nekróza tkáně díky oběhovým poruchám. Takoví pacienti ukazují chirurgickou operaci pro obnovu tvaru a polohy vnitřních genitálních orgánů.

Patologické důvody

Hlavní důvody patologické povahy vedoucí k tvorbě kuželů v intimním prostoru zahrnují následující:

  • Porušení pravidel hygieny;
  • Indiskriminovaný sex;
  • Nosit blízké nebo syntetické spodní prádlo;
  • Mikrotrauma, což má za následek narušení integrity kůže a sliznic, následované infekcí a zánětem;
  • Přítomnost ohniska chronické infekce v těle;
  • Pravidelné supercooling;
  • Ibitaminóza;
  • Chronický stres;
  • Některé systémové onemocnění.

Symptomy a léčba patologií

Zvažte projevy hlavních onemocnění doprovázených tvorbou těsnění a nádory v pochvě. S podezřením jakéhokoli porušení, musíte okamžitě kontaktovat gynekologa.

Bartolinitis

Společná gynekologická patologie je zánět velké (bartolinové) žlázy umístěné v blízkosti vchodu do pochvy. Bartolinit je způsoben patogenními mikroorganismy (stafylokoky, gonocons, trichomonas, střevní hůlka) pronikajícím po žlázách přes výstup s infikovaným výbojem z pochvy nebo urethra.

Ve Vagině Shishka
Onemocnění je doprovázeno významným edémem a zarudnutím kůže kolem jednoho z malých zárodečných rtů. Když palpace cítí bolestivé zaoblené nebo podlouhlé těsnění.

Komplexní léčba je uspořádat následující události:

  • Eliminace hlavní příčiny infekce (nejčastěji požadovaná antibiotická terapie pro předepisování lékaře);
  • Studené obklady na postižené oblasti (několikrát denně po dobu 35-40 minut);
  • Uložení tamponů navlhčilo lokálními protizánětlivými léky ("Levomecol", Ichthyol mast);
  • Fyzioterapie po dobu 3-4 dnů od okamžiku začátku onemocnění (magnetoterapie, UHF).

Při tvorbě abscesu vyžaduje okamžitou chirurgickou léčbu, která spočívá v otevření a odstraňování hnisu. S častými relapsy se doporučuje zcela odstranit bartolinová žláza.

Pauretyrit (dovednost)

Zánět parapeterálních žláz a pohybů je způsobeno stejnými patogenními mikroorganismy jako bartolinite. Společný klinický obraz často Vyhovuje centle nebo urethRiter. Hlavními příznaky jsou nepříjemné pocity během močení a pohlavního styku, bolest v oblasti rozkroku, tvorba těsnění a abscesů v blízkosti uretry nebo vstupu do vagínu.

Ve Vagině Shishka
Léčba leží v antibiotické terapii, přijetí protizánětlivých a imunostimulačních léčiv. V závažných případech je vyžadován provozní intervence.

Cysta vagina

Bezbolestné zaoblené těsnění se nachází nejčastěji na levé nebo vpravo na zdi vagíny. Cysty je pytel spojovací nebo svalové tkáně naplněné viskózním serózním nebo slizním obsahem. Patologie je vrozená nebo získaná v důsledku poranění vnitřních povrchů orgánu.

Ve Vagině Shishka
Onemocnění má nejčastěji asymptomatický průtok a je detekován během plánované gynekologické inspekce.

Mnoho pacientů má zájem o otázku, zda je nutné odstranit cystu v pochvě. Hlavním náznakem pro chirurgické rušení je velké množství vzdělání, což způsobuje nepohodlí žena nebo brání přirozené dodávky.

Fuluncula a abscesy

Tvorba hnisavé přírody se objeví v důsledku mikrotramů během pohlavního styku nebo na sobě nepříjemné spodní prádlo. Často se vyskytuje pevná bolestivá rána v rozkroku mezi anální otvorem a vagínou.

S bezvýznamným zánětem jsou pacienti předepisováni krémy pro ohřev ran nebo masti pro místní aplikace. Pokud absces bolí a pokračuje v růstu, je nutné chirurgicky provádět jeho pitvu.

Benigní nádory

Pravá benigní neoplazmy zahrnují fibromy, Moma, Fibromomy a lipomy, které tvoří v různých vrstvách vagíny. Nádory jsou nejčastěji lokalizovány přední stěnou vagíny a nezpůsobují žádné nepohodlí. Někdy periodické bolesti, mírné nepohodlí a pocit cizího těla v genitální vlastnosti.

Ve Vagině Shishka
Navzdory nízkému nebezpečí pohybu do maligního nádoru se všechny novotvary doporučují odstranit chirurgicky v mezích hranic beze změny tkáně.

Onkologická patologie

Karcinom představuje Největší nebezpečí pro život a zdraví pacienta. Ve většině případů pokračuje onkologie asymptomatic, ale některé ženy mohou narušit následující příznaky:

  • Skanta interresant krvácení;
  • Vypouštění patologické povahy (tlusté, pěnové, s nepříjemným zápachem, hlenukem inkluzí a hnisem);
  • Sofistikovaný.

Když se zdá, že všechny alarmující značky se obrátí na specialistu. Diagnostika zahrnuje inspekci v gynekologické židli a ultrazvuku, což umožňuje detekovat nebezpečné patologie v rané fázi. V případě potřeby se provádějí biopsie a další klinické analýzy.