Jak přestat krvácet na světě

Pod Momou znamená benigní nádor ve svalové vrstvě dělohy, která je častěji diagnostikována v pozdním reprodukčním věku. Onemocnění se projevuje ve formě tvorby jednotlivých nebo více myomatózních uzlů zaoblené formy, které se skládají z vláken hladkých svalových svalů.

Navzdory benigní povaze nádoru vyžaduje zvláštní pozornost krvácení na světě. Jak to zastavit, s jakými metodami se lékař rozhodne po důkladné diagnóze. Vzhled myomu - důvod k vyšetření u gynekologa. Znalost umístění a velikosti myomu může lékař zvolit taktiku léčby, zabránit ztrátě krve a stabilizovat přírodní hormonální pozadí žen.

Lékařská léčba

Moma léčba drogami je oprávněná v případě hašení, když se onemocnění projevuje ve formě jediného myomatózního uzlu malé velikosti, která se nezvýší po celou dobu pozorování, stejně jako s více malými uzly, které jsou nepraktické chirurgická metoda. Léčba přípravku Medicase je ukázána v rané fázi diagnózy onemocnění, stejně jako se vznikem Momy u mladých rozbitých žen.

Nejvíce informativními metodami pro diagnózu Momy jsou ultrazvukové vyšetření orgánů malé pánve, stejně jako magnetická rezonanční tomografie.

UZI vám umožní detekovat nádor a MRI - identifikovat nejmenší ohniska a vyhodnotit stav sousední reprodukční koule orgánů (vaječníky, děložní trubky).

Konzervativní způsob léčby pomocí léčiv je odůvodněno v případě snížení symptomů onemocnění nebo v jejich nepřítomnosti na pozadí stávajícího Mioma. Terapeutická léčba umožňuje dosáhnout pozitivního výsledku v 80% případů, které jsou předmětem včasné diagnózy.

Myom Uterus

Lékařská léčba předpokládá použití následujících léčiv pro odstranění krvácení:

  1. Kyselina transcamová - protizánětlivá, antifibrinolytická. Používá se k odstranění hojného měsíčního krvácení dělohy v důsledku aktivace fibrinolýzy (proces rozpouštění krevních sraženin). S současným použitím hemostatických léčiv nebo heparinu je lék užíván s extrémní péčí pod dohledem lékaře. Antibakteriální činidla se používají s odolným intervalem po přijímání kyseliny transcamic.
  2. Agonisty gonadotropin-rilizing hormonu (synarl, gonpeptyl) potlačují produkci gonadotropních hormonů hypofýzy. Recepce léčiv této skupiny je zaměřen na snížení syntézy estrogenu aktivně produkovaného ženským organismem v reprodukčním období. Příjem agonistů snižuje velikost myomatózních uzlů a sníží riziko krvácení. Dlouhodobé užívání těchto léčiv (více než 6 měsíců) je však kontraindikováno v důsledku vyslovených vedlejších účinků (osteoporóza, vegetativní poruchy). Anti-estrogenní prostředek s krátkým kursem (3 měsíce) jsou obvykle předepsány před operací (odstranění myomatózního uzlu) pro snížení ztráty krve během postupu.
  3. DuphastonUreminesKombinované perorální antikoncepce se používají ke stabilizaci hormonálního pozadí, snižování objemu zajištěných krevních a bolestivých pocitů během menstruace. Světlé zástupci hormonální terapie jsou léky Duphaston a Urozhastan, který obsahují syntetický progestogen. Hormonální antikoncepci jsou ukázány mladými ženami, aby snížily velikost benigních neoplazmů, ale ne všechny moderní studie potvrzují jejich účinnost při léčbě nádorů závislých na hormonu.
  4. Přípravky progesteronu Používá se především u žen v pozdním reprodukčním období. Další příjem progesteronu varuje abnormální růst tkaniny, přispívá k odmítnutí sliznice, restaurování endometria a menstruačního cyklu. V současné době se promítá v léčbě Momy dělohy se zřídka používá a pouze podle zvláštního svědectví.
  5. Anti-estrogeny a antagonisty progesteronu jsou předepsány u starších žen s momou během období Premenopause stabilizovat hormonální pozadí. Hormonální nerovnováha vyplývající z rána dělohy, eliminovat anti-estrogeny (tamoxifen) a antagonisty progesteronu (Mifepristone).
  6. TotemaDrogy obsahující železo se ukázaly, že zabraňují vývoji anémie. Ve většině případů použití prostředků pro orální správu. S kompetentně vybraným schématem pozitivního výsledku můžete dosáhnout o několik dní později. Zlepšení celkového stavu však neposkytuje odmítnutí dále přijmout léky až do konce léčby. Efektivní prostředky k prevenci anémie způsobené hojným krvácením na světě, uznávané: Globiron, Totému, Akiferrin, HEFEROL.
  7. IbuprofenPřípravky Coagulanty - kyselina aminokaúčná kyselina, Dicinon, - potlačit hojné ztráty krve během měsíčního a acyklického krvácení dělohy pozorované v MOMA. Často jsou kombinovány se nesteroidními protizánětlivými prostředky (ibuprofen, Nimes), aby zastavili bolestivý syndrom. Hemostatika nedovolují zbavit Misa, ale jen eliminují krvácení a dočasně zlepšovat stav ženy.

Pro zastavení krvácení dělohy, Moma také používá vikasol, konflikt, chlorid vápenatý a další drogy.

Při absenci pozitivního výsledku po průběhu lékové terapie, když krvácení pokračuje, uchýlit se k chirurgickému zpracování.

Chirurgické metody léčby

Myom UterusModerní, drobné metody léčby myomu, eliminace krvácení se liší od dříve. V minulých desetiletích, ve světě dělohy, endometrióza byla jedinou možností, jak eliminovat krvácení, byla radikální hysterektomie (provoz s odstraněním dělohy). Dnes je tento postup uchýlen pouze v případě, že jiné metody nepřinesly požadovaný efekt. V každém jednotlivém případě se chirurg rozhodne, co dělat a jaký způsob léčby si vybrat.

Hlavní metody ošetření MOMA k odstranění krvácení během menstruace rozpoznaly malé možnosti, které umožňují snížit riziko pravděpodobných komplikací. Chirurgický zákrok je ukázán v rychlém růstu nádoru (více než 4 týdny v roce), zvýšení jeho velikosti je více než 12 týdnů těhotenství a komprese sousedních orgánů:

  • Embolizace děložních tepen - ucpání krevních cév, které dodávají krevní nádor. Poskytuje podávání do děložních tepen částic polyuretanové pěny nebo gelatinové houby pro zastavení průtoku krve. Snížení velikosti MOMA je pozorován po 3-6 měsících po operaci. Myomatické uzly jsou nahrazeny spojovacím hadříkem. Emumbizační účinnost dosahuje 90%.
    Embolizace děložní tepny
  • Diagnostický škrábání na světě eliminuje krvácení v 90% případů, čistí dutinu dělohy z atypicky spálené tkaniny, rozpadových produktů, krevních sraženin. Část shromážděného materiálu je odeslána další histologickou studii, aby se určila povahu nádoru.
  • Zaměřená ultrazvuková ablace je znázorněna ve fibromomiomech. Postup je oteplování mobilních uzlů s vysokofrekvenčním ultrazvukem, což vede k tkáním tepelné nekrotické nádorové tkáně. Aplikovaný magnetický rezonanční tomograf řídí teplotu zaměřeného paprsku a umístění lokalizace, aby nedošlo k poškození zdravých oblastí.
  • Miomektomie je prohloubení myomatózních uzlů při zachování těla a děložního čípku. Momektomie se ukázalo ženám, které plánují těhotenství v budoucnu. Provoz se provádí s laparoskopickým nebo otevřeným přístupem. Během hysteroskopie je možné odstranit myomatózní uzly. Laparoskopie a hysteroskopie jako lowraumatické zpracování metody zabraňují tvorbě adhezí a jizev. Momektomie - společný způsob léčby misa a eliminovat krvácení dělohy, navzdory možným opakováním.
  • Hysterektomie - odstranění dělohy - znázorněno na velkých velikostech nádoru a hojné krvácení. Odstranění dělohy se provádí spolu s krkem (extirpation) nebo bez něj (amputace). Hysterektomie je volba Momy v momě v menopacterním období.

Prevence krvácení

Finanční prostředky pro lidové léky se používají v komplexu s tradičními metodami léčby Momy dělohy, aby se zabránilo krvácení.

Nekonvenční metody léčby zahrnují ruční terapii ve formě masáže reprodukčních orgánů pro jejich ofsetu a fixaci. Manuální terapie zlepšuje krevní oběh v děloze a dalších orgánech malé pánve, odliv lymfy, metabolismu, ovlivňuje povahu menstruačního výboje.

Homeopatické přípravky a dekorakce léčivých bylin (měsíček, heřmánek, červený štětcem, kopřivy, vodní pepř, nudný děloha, máta a další), aby se zastavily krvácení během menstruace a zmírnil syndrom bolesti. Nenahrazují tradiční léčebný režim.

Zabránit rozvoji myomu, vzhled krvácení může pozorovat opatření prevence:

  • včasné provádění reprodukční funkce;
  • prevence nechtěného těhotenství a selhání potratů;
  • Pravidelné vyšetření gynekologa (nejméně 1 čas za 6 měsíců);
  • Včasná léčba zánětlivých onemocnění reprodukční sféry;
  • léčba stávajících systémových onemocnění;
  • racionální použití hormonálních léčiv, včetně antikoncepce;
  • nedostatek stresu;
  • pečlivý postoj k jejich zdraví.

Krvácení v Momy - impozantní symptom, který vyžaduje okamžité rady lékaře. Absence kvalifikované pomoci zvyšuje riziko významné ztráty krve k smrti. Příslušný přístup a odpovídající terapie v rané fázi diagnostiky umožňují odstranit onemocnění a zabránit rozvoji závažných komplikací.