Mreaplasm parvum (ureaplasma parvum) - léčba u žen

Parvum UreAplasm je mikroorganismus, který zabírá mezilehlá poloha mezi bakteriemi a virem. Jeho jméno se stalo ze slova urethra jménem stanoviště. V některých zemích, například ve Spojených státech, onemocnění není léčeno, dokud analýzy potvrzují přítomnost jednoho ze 14 druhů - močové sérotypy. Důvodem je, že podobné příznaky mají jiné nemoci. A léčba močiplasmy se provádí zpravidla s pomocí silných antibiotik.

Jak proniká uryplasma

Močasmus - podmíněný patogenní mikroorganismus, který je v genitálních cestách praktická každá žena. Nízký titr nevede k rozvoji onemocnění. Sexuálně a prostřednictvím položek domácností. Pokud věříte statistikám, každá 7. dospělá žena je nosičem této infekce.

V rizikové zóně infekce UreAplasmen jsou ženy se sníženou imunitou. Je infikován novorozenci, procházející infikovanými generickými cestami MOM. Pravděpodobně je nemoc přenášena prostřednictvím příslušenství pro domácnost při návštěvě bazénu a dalších veřejných míst.

Příznaky

LincoosamidaMočeplasma parvum v těle ženy se projevuje zánětlivými procesy. Dlouho nemusí podat příznaky jeho existence. Problémy začínají zvýšením jeho koncentrace v mikroflóře vagíny a oblasti malé pánve o více než 104 k. / Ml. S exacerbací se zobrazí příznaky:

  • Žlutý výboj z vagíny a uretry s nepříjemným zápachem.
  • Sex s mužem dodává bolest.
  • Teplota stoupá.
  • Spalování, zvyšování při močení.
  • Možná bolest v přívěsku v důsledku zánětlivého procesu způsobeného močrojem.

Při zkoušce lékař vizuálně bere na vědomí změnu ve stavu uretrální díry (zarudnutí). Konečná diagnóza může být dána po obdržení výsledků testů.

Příčiny močováze vývoje

Rychlý vývoj viru přispívá:

  1. Oslabení imunity,
  2. potrat,
  3. těhotenství,
  4. Hormonální porušení,
  5. Chronické infekční onemocnění.

Diagnostika

Existuje několik typů diagnostiky virů:

  • Bakteriální setí. Provádí se setí moč nebo krevní materiál, po kterém je vyroben počet kauzálních činidel. Citlivost na antibiotika je vyhodnocena.
  • Polymer-řetězová reakce, zkrácená PCR, poskytuje nejrychlejší a přesné výsledky. Diagnóza je umístěna na základě pacienta DNA materiálu odebraného z uretry, cervikálního kanálu nebo vagíny. PCR test je náchylnější pro ostatní, ale neumožňuje určit přesný počet bakterií, takže se nyní nevztahuje na diagnózu infekce močoviny.
  • Přímý imunofluorescence - zkrácený účinek umožňuje určit mikroorganismy močoviny nazelenečných fluorescence na pozadí hnědého buněk cytoplazmy.
  • Imunofluorescenční analýza, zkrácená ELISA. Má podobnosti s obličejem, rozdíl je pouze v barvě činidla. Když je IFA namalován barvivem, dobře patrný s fluorescenční mikroskopií.

Jak se připravit na strach z analýz v močišti

Pro analýzu, lékař vezme škrábání z pacientovy sliznice membrány. Můžete předat moč pro analýzu. Na diagnózu se ukázalo být přesnější, je důležité se správně připravit na zkoušku. Pro to potřebujete:

  • Nepoužívejte léky proti bakteriím 2-3 týdny před analýzou.
  • 2 hodiny před přijetím pro analýzu neočiní.
  • Moč na analýze je lepší sbírat ráno, po dlouhém pobytu v uretru, optimálně po nočním spánku.

Vytrvalost: co to je

Hormonální porušeníDiagnóza potvrzující zvýšený počet bakterií vyžaduje léčbu. Často se stává, že diagnóza není potvrzena. To se děje, když je močistr je ve fázi vytrvalosti. V takovém období, navzdory infekci těla, nemoci nepoškozuje, protože není schopna zvýšit nutriční prostředí.

Počet močiplasmy je ovlivněn:

  • Státní imunita,
  • Měsíční cyklus ženy,
  • Stres,
  • studený,
  • přechlazení.

Léčba antibiotika způsobuje určité poškození těla pacienta. Často močíka jde do skryté formy vytrvalosti po užívání antibiotik. Taková flexibilita bakterie vyžaduje průzkum pacienta po opakování léčby, od 3 do 4 krát do 1-3 měsíců.

Dosáhnout úplného zmizení močuku v těle nebude fungovat se všemi přáními. Jediné, co můžete dosáhnout léčby, je snížit obsah mikroorganismů. Medicína z UreAplasmy Existují tři druhy. Léčba se provádí za použití antibiotik uvnitř a vaginálních svíček.. Drogy jsou často předepsány společně: svíčky a antibiotika společně.

Léčba infekce UreAplasma lidovými léky

Tymián a březové ledvinyKromě léků můžete pomoci vašemu tělu s bylinkami. Výhody takové léčby jsou zřejmé - žádné vedlejší účinky na zdravé orgány. Ale doba trvání takové léčby se zvyšuje na několik měsíců. Pro léčbu budou poplatky, které posilují imunitu.

  • Všechny byliny bere na jedné lžíci - série, olše, lékořice kořen, lesray, květy heřmánku, penny. Smíchat všechny, drcení. V prázdné sklo dát 1 st. Lžící směsi směsi a nalijte vařící vodu. Pokud děláte v noci, pak ráno bude vývar připraven. Před odběrem potravin, vzít na třetí část bylinného čaje.
  • Pro další recept budeme potřebovat 1 st. L list tymiánu, stuhy, řebříček, otočení, březové ledviny, kořen levzei a paty. Smíchejte všechno, co nejvíce rozdrtí. Z hotové směsi 1. století. L nalijte do sklenice, nalijte vroucí vodu do okrajů, rozbije noc. Můžete pít půl sklenice dvakrát denně. Skladujte v chladničce, vařte lépe na 1 den, nic víc.

Schéma léčby

Abychom pomohl tělu zotavit a posílit svou sílu, musíme přijímat imunostimulaci léků. Diagram léčby UreAplasma vypadá takto:

  • Je nutné zlepšit poškozenou mikroflónu vagínu a střev s lacto - a bifidobakterií.
  • Pacient přidělena dieta: Omezení tuku, smažené, ostré produkty. Alkohol je zakázán.
  • Aplikace předepsaných drog.

Efekty

Léčba infekce UreAplasma by měla být provedena okamžitě, protože pouze analýzy potvrdí. Jinak onemocnění přechází na chronickou formu, může způsobit komplikace ze strany malé pánve. Zvláště nebezpečné onemocnění u žen čeká na dítě. Výsledkem může být nízká hmotnost plodu. Také infekce je schopna způsobit potrat nebo předčasnou práci. Zvýšené riziko vývoje meningitidy a pneumonie u kojence.

Léčba infekce UreAplasma u těhotných žen

Pokud během testů byla těhotná močení detekována močíkem, může být léčba spuštěna ne dříve než II trimestr těhotenství, tak, aby neublížila plodu. Na tento termín tvoří placentu. Je schopen chránit plod z pronikání léků.

Pro léčbu infekce UreAplasma u žen, lékař jmenuje vhodnou léčbu, nejčastěji "Josamamicin". Je také nutné posílit imunitu. Mělo by být opuštěno špatnými návyky, udržovat zdravé potraviny, naplnění jeho stravy se zeleninou, ovocem, sušeným ovocem, v dostatečném množství k pití vody. Chůze na čerstvém vzduchu, cvičení - na doporučení lékaře. Polyvitaminy budou mít prospěch.

V případě prvních příznaků okamžitě konzultujte lékaře a projděte celý kurz terapie.