Nudný děloha a červený štětec usnadnit menuable syndrom

Mnoho žen čelí nepříjemnému a těžkém pro důsledky těla Klimaks. Při léčbě menopauzálního syndromu se používají nejen farmakologické přípravky, ale také fondy tradiční medicíny (tinktura a statečný bylinky, oddenky, květiny). Díky léčbě bylin, mnoho žen dostalo úlevu během vyvrcholení. Zvláště účinný v tomto období se dvěma rostlinami používané společně: nudné dělohy a červený kartáč.

Ortlia singobokaya

Nudný děloha nebo ortlia jediný špatný - botanický název, odkazuje na dlouhodobé rostliny a roste na severní polokouli v lesních polích, především v jehličnatých lesích a na řezání. Doba kvetení - červen-červenec, zároveň a nejlepší čas sbírat. Díky bohatému chemickému složení je Ortia účinná při eliminaci symptomů Klimaků.

Závod obsahuje:

  • Rostlinné hormony - fytoestrogeny a fytoprogesteron - normalizují hormonální pozadí a metabolismus žen, přispívají ke zlepšení nálady, korekci cyklu spánku, zvyšování vitality a zlepšit kvalitu života.
  • Hydrochinon - odstraňuje přebytečnou vodu z těla, čímž se snižuje otoky, má antiseptický a omlazující účinek.
  • Arbutin - působí jako protizánětlivý lék, eliminuje lokální zánětlivé reakce a ovlivňuje distribuci vody a metabolismu soli v těle.
  • Kumarín - snižuje krevní koagulaci, zabraňuje trombóze, má antibakteriální účinek.
  • Saponin - stimuluje práci sliznice Gave Glasse, zabraňuje sušení a upevnění infekce.
  • Kyselina askorbová - působí jako imunomodulátor (posiluje imunitu), má pozitivní vliv na aktivitu endokrinních a nervových systémů, jakož i na procesech tvorby krve.
  • Přítomnost stopových prvků, opalovacích prvků, vína a citronových kyselin je prospěšná pro metabolické procesy.

Naneste léky nebo infuze z této trávy v případě porušení krevní koagulace, se zánětlivými onemocněním žaludku a střev, erozivní gastritidy a duodenit, opřený krvácení.

Nezapomeňte, že každý lék má kontraindikace. To se týká a nudného dělohy.

Terapeutické účinky na tělo

Použití přípravků Ortilia má významný dopad na změněné funkce ženského organismu:

  • Nastavení cyklu spánku - bdělost;
  • stabilizace nálady;
  • Eliminace hypertenze;
  • zlepšení práce humorálních a nervových systémů;
  • Normalizace sexuálního života;
  • Eliminace nemocí;
  • Snížení frekvence přílivů;
  • Ukončení krvácení dělohy;
  • Posílení kosterových kostí;
  • Zlepšení pohody.

Být příbuzní

Nezapomeňte, že příznaky Klimaks jsou nespecifické a mohou vyvinout s jinými patologickými podmínkami (například s benigními a maligními nádory, diabetem, onemocněním štítné žlázy a t.D.).

Rozhodnutí o jmenování léčiv založených na kontrolu borova a léčby se provádí zúčastněným lékařem. Nejčastěji se v menopauze doporučuje recepce orthaliya kombinovat s příjmem červeného štětce (rostlina, která zvyšuje činnost borovružení).

Červený kartáč - Synergistická rostlina

Červený kartáč nebo, jak se nazývá v medicíně, rhhodiola čtyř-poztušená ("Altai Ginseng"), se vyskytuje pouze v Altai. Sbírka surovin se vyskytuje na konci července - začátkem srpna a vyrábí se pouze rukama.

Tato vzácná rostlina může eliminovat změny v těle s menopauzálním syndromem normalizací pracovních žláz vnitřní sekrece žen a metabolismu. V chemickém složení je surovina červeného štětce podobný trávě borovy dělohy, takže jejich sdílení posiluje akci. Nicméně, nudný děloha je jediná rostlina, se kterou můžete současně aplikovat červený kartáč při léčbě gynekologických onemocnění.

Využití receptů

Tráva směs se používá k získání uvnitř a pro douching.

Průběh léčby je nejméně čtyři měsíce. Infuze a dekorakce jsou přijímány podle schématu:

  • Dva týdny připravují nudné dělohy;
  • Dva týdny - přestávka;
  • Dva týdny - červený kartáč;
  • Dva týdny - přestávka;
  • Cyklus se pak opakuje.

Metody léčby vaření:

  1. 50 gramů sběru (helbs je ve stejném množství) 250 ml vroucí vody se nalije, pak trvá na tom, že 2 hodiny, blikající a používají pro potopení - infuzní rok rok.
  2. 50 gramů směsi borovat a červený štětcem (1: 1) trvá na 0,5 litru zředěného alkoholu na tmavém místě 2 týdny. Nápoje jsou filtrování a spotřebovány 20-40 kapek v lžíci vařené vody. Užívání infuze by měl dvakrát denně před jídlem.
  3. 100 gramů bylinné sbírky (1: 1) Nalijte 250 ml vařící vody a trvejte na 30 minut. Pijte půl balení léků před jídlem.

V lékárnách, balená směs jak bylin ve formě Switteru. Balíčky jsou vařeny jako obyčejný čaj, pije takový nápoj dvakrát denně.

Roztok získaný prvním způsobem je chlazen a používán destinací v dopoledních hodinách a večer.

Léčba orilie a červený kartáč se aplikuje nejen s menopauzálním syndromem, ale také při neplodnosti. Vzhledem k obsahu přírodních fytogorms přispívají rostliny ke stabilizaci hladiny estrogenu a progesteronu, což zase zvyšuje šance ženy, aby otěhotněla.

Interakce s léky a vedlejší účinky

Bylinné poplatky z Ortlia a Poriolova nelze užívat společně s ženskými pohlavími hormony, znamená snížení srážení krve.

Možný vedlejší účinek je alergická reakce. Může se vyvíjet se zvýšenou individuální citlivostí na některý z bylin. To se projevuje následovně: kýchání, trhání, kašel, bolest v krku, potíže s dýcháním, bolest v epigastrii, nevolnost, zvracení, sliznice, membrán, kožní vyrážka.

Chcete-li eliminovat nepříjemné důsledky použití fytopreparation, zastavit recepci, opláchněte ústa, přijměte antialergický činidlo. Obtížnost dýchání a otoky sliznic je důvodem pro odvolání na "Ambulance".

Další doporučení

Směs bylinek působí velmi jemně, takže zpočátku si nevšimnete účinku léčby. V tomto případě byste neměli hodit léky nebo nezávisle zvýšit dávku. Nezapomeňte, že mnoho rostlinných přípravků je schopno akumulovat (akumulované) v těle a pak má účinek. Nezapomeňte se poradit s lékařem.

Tinktury, deky a soubory cookie z bylin musí být kombinovány s recepcí vitamínů a zobecnějících fondů, zatímco by mělo být pamatováno o rozumné fyzické námahy.

Podle mnoha recenzí žen, které vzali bylinnou sbírku, zlepšila se dobře do jednoho nebo dvou týdnů od okamžiku recepce. Číslo a síla "přílivu" se snižuje, unavený.

Závěr

Klimakterický syndrom

Klimační syndrom není nemoc, ale obtížné období přizpůsobení těla a zároveň nový způsob života. Dodržování diety, mírné cvičení, příjem fytopreparací a homeopatických prostředků pomáhá ženě pohybovat hormonální restrukturalizaci těla. Menopauza symptomy mohou být dosaženy takovým přirozeným prostředkem jako směsi borálového a červeného štětce.