Špatná energie: pokyny pro biocomplex

Zpoždění nástupu menopauzy a zbavit se mnoha nepříjemných příznaků pomůže energetické tablety (biocomplex 3nergy) na základě složek zeleniny. Zahrnuty v přípravě fytoestrogen jemně stimulovat výrobu pohlavních hormonů, aniž by způsobila těžké vedlejší účinky, na rozdíl od většiny hormonálních léků.

Tablety Energy

Zlepšení zdravotního a ženského zdravotního obnovení během menopauzyClimax je nevyhnutelná fáze života každé ženy, která je doprovázena vyblednutím Funkce vaječníků A špatná pohoda.

Energie (3nergy biocomplex) je biologicky aktivní přísada, která má zlepšit pohodu a obnovu ženského zdraví během menopauze. Lék nejen normalizuje syntézu estradiolu - nejaktivnějším ženského pohlavního hormonu, ale pomáhá zbavit kapek nálady, přílivu, pocení a dalších nevyhnutelných projevů Klimaků.

Popis a působení léčiva

Lék se vyrábí ve formě kapsle o hmotnosti 500 mg obsahující polysacharidy rostlinného původu. Účinek složek je zaměřen na normalizaci provozu vaječníků a eliminaci nepříjemných příznaků doprovázející menopauzu.

SoučástkaAkt
Kořen Pueraria (Kudza)Je přírodní zdroj fytoestrogenů - analogů estradiolu ovlivňujícího růst folikulů v vaječnících a stimulující výrobu vlastních pohlavních hormonů. Šetří libido a v počáteční fázi Klimaků, ovulace obnovuje. Eliminuje svědění a suché sliznice. Kromě toho zlepšuje cirkulaci mozku, normalizuje krevní tlak, urychluje metabolismus, stabilizuje nervový systém během období zvýšeného duševního zatížení a chronického stresu
InulinPodporuje kompletní absorpci vitamínů, zabraňuje vymývání vápníku z kostí. Stimuluje střevní práci, zlepšuje stav kůže, snižuje hladinu cukru v krvi
LaktobakteriálníZvýšit obecnou imunitu, obnovit střevní mikroflóru a pohlavní orgány
Ovoce Apple Stromy KarlikovaObsahuje bór, kyselinu listovou a flavonoidy nezbytnou pro prevenci osteoporózy, vaskulárních patologií, maligních nádorů vaječníků a mamarchových žláz
HořčíkOdstraňuje bolest ve svalových křečích, koordinuje srdeční rytmus. Pomáhá vyrovnat se se zvýšenou únavou, rozpadovými silami, pocení a přílivem, doprovodnou menopauzou
Vitamín CVýkonný antioxidant, zvyšuje imunitu, normalizuje hormonální pozadí, stimuluje výrobu endorfinů, posiluje nádoby

Biocomplex 3nergy není droga a prodává se bez lékařského předpisu.

Indikace pro použití

Drogová energie je přiřazena V následujících případech:

  • V komplexní terapii, neplodnosti a poruchách ovariální funkce;
  • s jinými hormonálními poruchami žen;
  • Během perimenopauzy odložit nástup vyvrcholení a prevence účinků změn souvisejících s věkem;
  • Když vyvrcholení pro zlepšení fyzického a psycho-emocionálního stavu.

Pravidelně brát BAA doporučeno i mladé ženy v nepřítomnosti svědectví o udržení fungování reprodukčního systému. Bylo prokázáno, že fytoestrogeny obsažené v 3nergy biocomplex mají kumulativní účinek a jsou schopni oddálit nástup Klimaks pro 10 nebo více.

Způsob aplikace

Podle návodu k energii by měla být jedna kapsle užívána dvakrát denně při jídle, ne žvýkání a pití s ​​teplou vařenou vodou v případě potřeby. Aby se komponenty nejefektivnější, doplní se aditivum, která se doporučuje používat současně s přestávkou 12 hodin.

Standardní doba trvání přípravy léčiva je 1 měsíc. Pokud je to nutné, po 4-6 týdnech by se mělo konat opakovaný průběh terapie.

Aby se zabránilo hormonálním změnám před klepnutím, stačí, aby se na jednu kapsli za den v dopoledních hodinách nebo večer. Doporučuje se provádět prevenci BAADS každých 6-7 měsíců.

Kontraindikace

Hlavní kontraindikace pro příjem léku jsou:

  • zvýšená citlivost na komponenty kapsle;
  • těhotenství;
  • Období laktace.

UPOZORNĚNÍ Mělo by být provedeno kapsle s pacienty s onemocněním kardiovaskulárního systému, maligních nádorů a závažných patologií jater a ledvin.

Vedlejší efekty

Na rozdíl od syntetických hormonálních léčiv, fytoestrogeny prakticky nezpůsobují vedlejší účinky a nemají negativní vliv na tělo. Hlavní a dostatečně vzácný nepříjemný příznak po užívání biocomplexu je alergická reakce na látku obsaženou v jeho kompozici, která se objeví ve formě kožní vyrážky, svědění a peelingu.

V případě alergií je nutné brát jakýkoli antihistaminický lék a ukončit používání energie.

speciální instrukce

Existují případy, kdy použití 3nergy biocomplexu v počátečních fázích menopauzy vedlo k dočasnému obnově menstruačního cyklu a ovulace. Pokud má žena sex, je nutné se postarat o spolehlivé metody antikoncepce.

Před použitím energie je nutné předběhnout s endokrinickým lékařem nebo gynekologem, podávání zpráv o přítomnosti souvisejících akutních a chronických patologií.

Navzdory bezpečnosti biodendování a nedostatek klinických údajů o předávkování, by neměl být schopen užívat lék, zejména před nástupem Klimaks. Přebytek fytoesthengenu má inverzní účinek na tělo, rozzlobený syntézu estradiolu vaječníků. Podobný efekt se vyskytuje se současným přijímáním hormonálních drog zaměřených na stimulaci produkce ženských pohlavních hormonů.

Komplexní přístup

Aby se účinně bojoval s projevy vyvrcholení jednoho potravinářského aditivního použití, nestačí dodržovat následující doporučení:

  • pravidelně navštěvovat lékař a inhibovat všechny diagnostikované onemocnění včas;
  • Snižte příjem mastné, akutní, solené potraviny, konzervované, sladkosti, stejně jako káva, silný čaj a alkohol;
  • Zvýšit použití rostlinných tuků, komplexních sacharidů, mořských plodů;
  • Dodržujte dostatečný režim pití;
  • Sport, dělat fyzické cvičení denně.