Recepce antikoncepčních pilulek, když climax po 50 letech

Během menopauzy se sníží funkce reprodukčního ženského systému, ale pravděpodobnost koncepce je stále zachována na chvíli. Proto je někdy nutný antikoncepce během menopauze po 50 letech, protože nejenže chrání před nechtěným těhotenstvím, ale také mají příznivý vliv na celé tělo. Ale je tu malý nuance. Recepce antikoncepčních pilulek, když vyvrcholení po 50 letech, i když snižuje projev nepříjemných příznaků, ale po výskytu menopauzy dávky hormonů pětinásobek potřebám ženského těla. Každý případ je individuální, proto stojí za to studovat všechny aspekty tohoto problému.

V jakých případech musíte začít užívat antikoncepci?

Docela často, po 45-50 letech, ženy nemají v plánu mít děti, takže v případě neplánovaného těhotenství je uchýlen k jeho umělému přerušení. A v takovém věku může taková operace způsobit množství komplikací, včetně onkologických patologií. Proto potřeba Vyvrcholení prevence zřejmý.

Tato otázka je však vyřešena osobním gynekologem. To je způsobeno tím, že léky mohou jednoduše nehodí nebo není třeba používat. Část gynekologů doporučuje svým pacientům předem, aby se připravila na nástup menopauzy, aby to usnadnilo Přeneste restrukturalizaci těla během vyvrcholení. V této fázi je Marvelon nejčastěji přisuzován Climaxu, většina z recenzí je pozitivní. Kromě něj, Yarina a Zhanin, Diana nebo tři regrol.

Lékaři se domnívají, že ústní antikoncepce v Premopause chrání tělo od výskytu onemocnění endokrinního systému. Kromě toho blokují vymývání vápníku a zabraňují srdečnímu onemocnění a cév.

Ale důležitý stupeň je přechod z antikoncepce v premenopauzu k hormonální terapii. Zde je nutné konzultovat s navštěvujícím lékařem po absolvování komplexní diagnózy, včetně analýzy obsahu hormonu stimulujícího folikulu v krvi.

Zjistěte v jednom z našich článků na odkazu, co může být Výběr při registraci tablety.

Kontraindikace pro použití OK

Antikoncepční pilulky, když nelze vyvrcholit ve svém vlastním účelu. Protože existuje zákaz pro pres, který:

  • Kouř. Cigarety mají negativní dopad na nádoby, zúžení vede ke zpomalení odlivu krve.
  • Trpí diabetesem. OK zesílit a tak špatné plavidla.
  • Mají řadu srdečních onemocnění. OK se stává příčinou zvýšené viskozity krve, což zvyšuje již existující onemocnění.
  • Trpět obezitou. Antikoncepci zvyšují množství vkladů tuku.
  • Mít problémy s játrem. Výměna látek trpí a v jeho zázemí se hormonální status zhoršuje.

Ostatní typy antikoncepce během menopauzy

Kromě antikoncepce můžete použít alternativní typy antikoncepce. Pokud Marvelon nebo podobné drogy nelze přijmout, pak může být výstup ze situace:

  1. Kondomy. Několik funkcí se provádí najednou: chránit před pohlavními chorobami a zabránit těhotenství. Jsou považovány za nejpraktičtější antikoncepci.
  2. Intrauterinní zařízení. Mnozí mylně věří, že námořnictvo zabraňuje pojetí. Ve skutečnosti, intrauterinová šroubovice neovlivňuje pohyb spermií, ale pouze zasahuje s oplodněným vejcem na vyšívání do sliznice dělohy dělohy. Proto existuje řada kontraindikací pro použití námořnictva.
  3. Svíčky. Recenze to znamená Svíčky s vrcholem jsou považovány za dobré antikoncepce, ale kontinuální použití je vyloučeno kvůli negativnímu dopadu na vaginální flóru. A pokud slizná vagina oslabuje, pak se zvyšuje dopad bakterií na ženském reprodukčním systému.
  4. Sterilizace. Spolehlivá ochranná metoda, která je vyčítajícími děložními trubkami. Nežádoucí úkoly, pokud existují nějaká onemocnění.
  5. Plokátka. Jejich akce nezasahuje do zapomnění nebo poruchy trávení. Ale záplaty mají svůj vlastní cyklus použití, které nelze rozbité. Kromě toho je nutné provést přestávku, nemůžete kouřit.

Celkový mínus všech uvedených fondů je nedostatek dopadu na symptomy menopauzy. Ale musíte je vybrat jako pečlivě a pečlivě jako antikoncepční pilulky.

Účinek antikoncepce během menopauzy

V některých případech je potřeba antikoncepce, když Climax přetrvává. Během tohoto období se snižuje obsah ženských pohlavních hormonů v krvi, takže žena začíná cítit nepříjemné příznaky menopauzy.

Během vyvrcholení a antikoncepční pilulky mají vlastní plus, protože eliminují deficit potřebných hormonů. Proto zůstane nedostatek hormonů bez povšimnutí pro tělo, a pokračuje v fungování ve stejném režimu

Pokud si přečtete recenze většiny ženských publika, Marvelon nebo Ploville během menopauzy ovlivňují hormonální zůstatek, eliminující:

  • jezdectví,
  • Snížená a ztenčující sliznice,
  • Descondency, apatie, podrážděnost,
  • Ostré nálady,
  • prudký nárůst tělesné hmotnosti (bez důvodu),
  • Mycí vápník,
  • Porušení srdce a plavidel.

Stojí za zmínku, že zoeli a další v pořádku s kliknutím na ovariální funkce, čímž se připravuje ženský organismus na přirozené a postupné zánik reprodukčního systému.

Důležité! Hormony v této fázi života žen jsou zapotřebí v přísně definované částce. Pokud si přečtete recenze gynekologů, pak přípravy, které jsou skvělé pro mladší dívky, nejsou vhodné pro recepci během menopauzy. To je způsobeno tím, že takové perorální antikoncepce obsahují zvýšené dávky estrogenu a progestinu.

Vlastnosti antikoncepce v Premenopauzu

Předpokládá se, že v přítomnosti příznaků nástupu menopauzy, potřeba antikoncepce zmizí. Ale nezapomeňte na období premopauzy, když vaječníky nezastaví plně funkci.

To již bylo prokázáno, že po dobu tří až pěti let po ukončení menstruace může dojít k zastavení menstruace. Proto je antikoncepce nezbytná v premopauzu, pokud žena nadále vede aktivní sexuální život. Kromě toho OK pomáhá snazší přenos přechodného období.

Správný příjem perorálních antikoncepce je nemožné bez konzultace s účastnickým lékařem. Přiřadí analýzy, ale pouze pak bude psát léčbu.

Některé statistiky:

Podle studia evropských gynekologů má 30% žen zachovalý menstruační cyklus ve věku 45-54 let, proto jsou schopny pojetí. Ale v některých případech, pod maskou menstruace, krvácení. Proto je tak důležité systematicky navštěvovat lékaře, aby se zabránilo zdravotním problémům.

Během premanopauzy by měly být přípravky užívány s malým obsahem hormonů:

  • Marvelon.
  • Zhanin;
  • Nový;
  • Kontinuální;
  • Exluton;
  • Femoden;
  • Nejsilnější;
  • Pravidelný;
  • Jes.

Je důležité poznamenat, že při užívání jes tablety, některé ženy sledovat Výběr magování uprostřed cyklu. Před přijetím dat antikoncepce je lepší studovat svůj vliv na tělo a zjistit, co se může objevit Výběr při užívání jes.

Stojí za to věnovat pozornost lékům obsahujícím gestageny. Blokují výskyt nádorů, Začněte vypadávání vlasů a Stabilizovat menstruační krvácení.

Když potřebujete jít s OK na hormonálních drogách?

Podle doporučení WHO jsou nezbytné antikoncepce před nástupem druhé etapy Klimaks - menopauzy, ale pod podmínkou, pokud měsíční ne více než rok. Poté je nutné přesunout na hormonální léky, ale pouze v případě, že příznaky menostázy jsou silně vyjádřeny.

Stojí za to připomenout, že po 50 letech už ne potřebuje toto množství hormonů v kontraceptivech. V tomto případě lékaři předepisují hormonální dvoufázové a třífázové léky, ale pouze po vyšetření a testování.

Vyberte si vhodné antikoncepční pilulky

Nemůžete zvážit pouze zpětnou vazbu a kamarádky. Skutečnost je, že každý organismus je individuální, takže stejný lék se může přiblížit k němu, ale být k ničemu a dokonce škodlivý pro jiné ženy.

Můžu například pokračovat v užívání Clair na Klimakse? Tento lék je považován za účinný nástroj v Prehese, po kterém je objem hormonů považován za vysoký pro tělo. Někteří lékaři poradí i nadále vezmou tento lék za rok po ukončení menstruace, a pak jít na syntetické hormony, v případě potřeby.

V tomto případě se můžete uchýlit k Yarin na Climax. Drogem je monofasická perorální perorální orální orální kombinovaná estrogen-gestagne antikoncepce. Ale před jeho použitím musíte projít:

  • Ultrazvuk malé pánve;
  • chemie krve;
  • cytologie s děložním hrdlem;
  • Ostatní laboratorní výzkum;
  • Ultrazvuk mléčných žláz.

Přečtěte si článek na odkaz jaký den cyklu je lepší udělat ultrazvuk mléčných žláz.

Obecná doporučení pro antikoncepci během menopauzy

Aby se zabránilo tvorbě trombu, měli byste udělat coagulogram a výsledky navštívit gynekologa. Pokud přijmete analýzu na FGS, provádí se v určitém čase, kdy jsou hormony z OK prakticky odstraněny z těla. V každém případě musíte pamatovat následující:

  • Self-léky mohou ublížit;
  • Systematické návštěvy zúčastněného lékaře - záruka zdraví;
  • Škodlivé návyky, nemoci a nadváha činí recepci v pořádku nemožné;
  • Marvelon a podobné léky jsou vhodné pro Premanopause;
  • Dokonce i po 50 letech je zachována pravděpodobnost koncepce;
  • Je důležité reagovat na změny v těle;
  • Je nutné dodržovat pravidla pro příjem tablet;
  • Přírodní fytoestrogeny budou užitečné, pokud je hormonální terapie nemožná.