`Load`: recenze a pokyny pro použití

Mezi nízkým objemem ústní antikoncepce lze přidělit "Logest", pokyny pro použití, které podrobně vysvětlují svědectví a recepční schéma v různých případech. Tato německá příprava má několik analogů, ale mnoho ruských žen dává přednost originálu. Umístěna jako hormonální antikoncepce s minimálními vedlejšími účinky.

Výrobce "Logest"

Tato monofzová kombinovaná perorální antikoncepce byla vyvinuta společností Bayer Pharma. To je německý farmaceutický obří patří k registračnímu počtu léčiva. K dnešnímu dni je tablet "Logest" vyrábí v Německu a Francii. V souladu s tím je společnost "Shering" a "Delpharm Lille". Složení léků je plně v souladu s uvedeným v registračním certifikátu. Cena je přibližně stejná. Na ruském trhu si můžete koupit "Logest" a francouzsky a německou výrobu. Vše užitečné pro pacienta a informace lékaře obsahují pokyny pro použití.

 Složení "Logest"

Lék se vztahuje na hormonální antikoncepci znamená ochranu žen před neplánovaným těhotenstvím. Fotografie "LOGUST" je prezentována na začátku článku. Výrobce je umístěna "Logest" jako nejbezpečnější monofasic COC kvůli ultra nízkému obsahu hormonální složky.

Složení hormonů "Logest" a další složky tablety:

  • ethinyl estradiol;
  • gesthen;
  • Polyvidon;
  • kukuřičný škrob;
  • sacharóza;
  • Mastek a další.

První dvě složky kompozice, které označují pokyny pro použití - hlavní účinné látky. Ty jsou synteticky vytvořené hormony, analogy v tom, že produkují žlázy vnitřní sekrece žen. Jejich obsah v jedné tabletě je 20 ug a 75 ug, resp.

Důležité! Je na úkor malé dávky pilulek etinyl estradiolu jsou považovány za bezpečné a v některých zemích jsou realizovány bez lékařského předpisu.

V jednom balení obsahuje 21 přetažení - takový počet tablet je vypočteno na 1 aplikační kurz, pokud používáte draze jako indikační návod k použití.

Indikace pro použití

Hlavní indikace, která označuje pokyny pro použití - perorální antikoncepci. Je to tento lék jako nejbezpečnější, předepisovat pacientům, kteří jsou poprvé chráněni před těhotenstvím s pomocí KOK. Mechanismus účinku tablet je podobný ostatním typickým lékům. Na úkor pravidelné mikrodózy hormonů dochází k procesu zrání a výstupu z vejce v děložní dutině. Navíc stimuluje hojné alokace tlusté cervikální tekutiny, což je další bariéra pro spermie. Podle pokynů blokuje jejich pronikání do dělohy.

Kromě antikoncepce, "Logest" na pokynech je předepsáno na adrese:

  • nepravidelný měsíční;
  • endometrióza;
  • hojný krvácení během menstruace;
  • vyslovoval PMS se zhoršením všeobecného pohodu.

Lék může být jmenován ženám vedoucím systematický sexuální život. Pro prevenci onkologie během menopauzy předepsané "Logest" po 50 letech. Jedná se o doporučení, která jsou uvedena v pokynech použití.

"Logest" v endometrióze

Lék je skutečně předepsán, když vnitřní vrstva dělohy rozrostla u žen, i když instrukce pro použití neindikuje informace o léčbě problému. Vše je spojeno s dobrou rovnováhou hormonů v kompozici. Lékaři mají informace, které endometrióza - depection hormonů, což často vyvolává nerovnováhu vlastních sexuálních hormonů žen.

Dát normálnímu hormonálnímu stavu a snížení rizika vývoje nádoru v děloze, předepisovat lék "Logest".

Důležité! Podle pokynů není to kontraindikace pro jeho účel a myom, který často roste s endometriózou.

Užívání tablet k léčbě onemocnění v obvyklém schématu, který je podrobně vysvětlen v návodu k použití.

Kontraindikace

Jakýkoli hormonální lék, i jak je to možné, z lékařského hlediska má mnoho kontrainderností. Zejména pokud se jeho použití vypočítá po dlouhou dobu. Pokyny pro použití označuje následující kontraindikace "Logest":

  • křečové žíly, trombóza, tromboembolismus, jakákoliv podezření z těchto onemocnění;
  • Kardiovaskulární onemocnění v historii nebo existující (ischemická choroba srdeční, angina a další.);
  • Migréna, časté intenzivní bolesti hlavy;
  • diabetes;
  • onemocnění jater, benigní nebo maligní varhanní nádory;
  • onemocnění slinivky břišní, včetně pankreatitidy;
  • maligní nádory vnitřních orgánů;
  • Těhotenství a laktace;
  • Individuální nesnášenlivost na složky kompozice.

Antikoncepční tablety "Logest" nelze užívat nevysvětlitelným krvácením z genitálií, stejně jako v onemocněním ledvin. Pokyny pro použití doporučuje před přijetím KOK podstoupit průzkum u gynekologa, endokrinologa a terapeuta, projít nezbytnými testy, aby se minimalizovalo riziko vedlejších účinků.

Jak vzít "Logest"

Obvykle gynekologové předepisují schéma recepce dražé po dobu 1 denně po dobu 21 dnů. Dále se přestávka provádí přesně po dobu 1 týdne, během kterých je pozorováno menstruační krvácení. Další balíček musí být zahájen ihned po skončení 7denního přestávky bez ohledu na to, zda je krvácení nebo ne. Tyto jasné informace obsahují pokyny pro použití.

Jak užívat "Logest" poprvé

Aby byl účinek použití tablet maximálně, komplikace jsou minimální a použití jiných antikoncepčních prostředků bylo nevhodné, první draždový nápoj v prvním dni cyklu - to je první den menstruace. Dále zbývající 20 tablet trvá současně 1 čas denně. Toto doporučení pokyny pro použití je povinné. Pokud po pití dražé jsou nepříjemné pocity v žaludku nebo záchvaty nevolnosti, recepce pilulek je přenesen na večer blíže k odchodu do spánku.

Kompletní pokyny pro použití "Logest" označuje následující funkce recepce v různých situacích.

  1. Pokud potřebujete jít z jednoho Koka na "Logest", první dražák drog je pít den po obdržení tabletu předchozího KOK. To znamená, že přestávka by neměla být. Takže podle pokynů je dosaženo maximálního ochranného účinku.
  2. Při přepínání z mini-pily, implantátů nebo injekčních prostředků antikoncepce, obsahující pouze gestagen, LOGISTER bere v den, kdy je jejich akce dokončena. To je po mini-pila - druhý den po injekcích - ten den, kdy byla provedena další injekce.
  3. V případě nasekané těhotenství v prvním trimestru obdržíme okamžitě. Pokud je těhotenství přerušeno ve druhém trimestru, pak přijímá tablety vyrobené za 21 nebo 28 dnů. V těchto případech vyžaduje prvních 7 dnů recepce dodatečnou antikoncepci pomocí bariérových prostředků.

Příjem "Logest" ve všech případech prováděných v jednom schématu: 21 dní - 1 tabletu, následující 7 dní - přestávka. Toto je hlavní doporučení z návodu k použití.

Pokud nemůžete být chráněni před "Logest"

Je-li první dražák z balení příručky v prvním dni menstruačního cyklu, jak je uvedeno v aplikačním instrukci, pak není třeba další opatření antikoncepce. Do konce měsíční ženy bude chráněna před nežádoucím těhotenstvím. Pokud je dražák přijat v období od 2 do 5 dne cyklu, pak bude chráněno další 7 dní.

Co dělat, když jsem vynechal 1 tabletu "Logest"

Pokud pacient zmeškal 1 tabletu "Logest", antikoncepční akce předchozího dražé je platná 12 hodin. Pokud byl interval bez pilulky méně než 12 hodin, drafee bere co nejdříve. Pokud je interval více než 12 hodin, vezměte si tabletu v obvyklém čase, ale v příštích 7 dnech použijte další prostředky antikoncepce. Dále je dražák přijat podle schématu a další balíček začíná po 7 dnech, ale po 6. Tak doporučuje pokyny pro užívání léku.

Co ohrožuje dlouhé použití "Logest"

Kombinované perorální antikoncepce jsou dnes poměrně bezpečné ochrany proti těhotenství a nejen. Mnoho studií bylo provedeno ke studiu jejich dopadu na tělo ženy. Žádné závažné potvrzení jejich negativního dopadu není publikováno, i když je přítomno zvýšené riziko vzniku rakoviny vaječníků a mléčných žláz.

Antikoncepce "Logest" a jeho analogy s dlouhým použitím nejsou významně škodlivé pro zdraví, pokud byly po důkladné zkoušce jmenováni lékařem. Pokud je pacient zdravý a je v reprodukčním věku, všechny ovariální funkce jsou obnoveny na další cyklus a problémy s koncepcí nedochází.

Zrušit "Logest"

Ženský organismus se přizpůsobuje COC asi 3 měsíce. Podobně se adaptace dochází po skončení použití. Žlázy vnitřní sekrece budou muset pracovat intenzivněji k vyrovnání bilance hormonů. Zpravidla po zrušení "Logest" je reakce těla menšina. Je možné jediné selhání menstruačního cyklu, zvýšení krvácení, vyjádřené PMS.

Důležité! Pokud KOK doktor jmenoval k léčbě onemocnění, například misa nebo endometriózy, pak je možné se zhoršit.

Pokud žena přestala přijmout dražé, aby otěhotněla, lékaři doporučují dát tělu 1-2 měsíce, aby se plně zotavil. Tyto informace také obsahují pokyny pro použití.

Vedlejší účinky "Logest"

Ne všechny ženy mají hormonální recepce, se konají bezbolestně. Zde je seznam bočních akcí "Logest", které jsou uvedeny v návodu k použití:

  • bolest hlavy;
  • nevolnost, bolest v epigastrii;
  • napětí v mléčných žlázách;
  • otok;
  • Snížení libida;
  • alergie;
  • změny nálady;
  • hmotnostní sada;
  • Bloompace uprostřed cyklu.

Také žena si může všimnout intenzivnějšímu propuštění z pochvy v prvních měsících použití dražé.

Důsledky selhání "Logest" dlouhého přijetí

Lékaři argumentují, že dlouhodobý příjem KOC nemá negativní dopad na zdraví žen. Naopak, pokud žena po 40 začala přijímat kok, navíc se chrání od pravděpodobnosti vývoje maligních nádorů malých pánevních orgánů.

Pokud mladá dívka trvala dlouhou dobu, COC, důsledky takové recepce mohou být vyjádřeny v nestabilním menstruačním cyklu v prvních 2-3 měsících po zrušení. To je způsobeno tím, že vaječníky "zapomenuté", jak pracovat v plné síly, a zvýšit rychlost produkce sexuálních hormonů. Pokud žena měla gynekologická onemocnění, by měla být provedena ultrazvuková kontrola každých 3-6 měsíců.

Léčivá interakce

Následující léky ovlivňují účinnost KOC:

  • "Ampicillin";
  • "Tetracykline";
  • "Fenobarbital";
  • "Rifampicin";
  • Nsaid.

Absorpce a účinnost drog "Logest" nemá vliv na. Takže uvedeno v návodu k použití.

"Logest" a alkohol

Pokyny pro použití dražé neuvádějí vazby mezi příjmem alkoholu a KOK. V lékařské praxi však existuje názor, že žádné drogy by neměly být užívány za 3 hodiny a 3 hodiny po pití alkoholických nápojů.

Podmínky skladování

Stejně jako většina drog, "Logest" je uloženo za podmínek místnosti. Doba použitelnosti je 4 roky. Pokyny pro použití varuje před účinky poškození léků v nedodržení podmínek a doby skladování.

Cena "Logest" v lékárnách

Jeden balení léku sestává z blistru s 21 draždami a pokyny pro použití, stojí asi 900 rublů. Náklady na "Logest" v balení určené pro 3 měsíce, o něco více než 2000 rublů.

Lestné analogy

Níže je uveden seznam přímých analogů "Logest" na základě komponentů:

  • "Milvana";
  • "Ginelia";
  • "Femoden";
  • "Lindinet".

"Logest" nebo "Jess": Co je lepší

Tyto léky se vyznačují jednou složkou. V "Logest" - to je gesthene, a v "Jess" - Chrosspirenone. V každém případě rozhoduje pouze lékař, který je pro pacienta lepší. Nezávislý účel COP je plný následků. Před použitím je nutné přečíst pokyny pro použití.

"Zhann" nebo "Logest": Co je lepší

Tyto léky jsou také charakterizovány kompozitním komponenty. Tak mluví o prioritě jednoho před druhým tam není žádný bod. Pouze důkladné vyšetření hormonálního stavu a státu genitálních orgánů může odpovědět na otázku, kterou je kok lepší. Pokud lékař poskytuje ženu, která si vybere mezi těmito dvěma prostředky, můžete dát preferenci "Logest" jako nejvíce mikrodosistu. V každém případě je důležité se naučit pokyny pro použití s ​​důrazem na speciální pokyny.

Závěr

Produkt "Logest", pokyny pro použití, které poskytují nasazené informace pro všechny otázky pacientů, je známý jako jeden z nejbezpečnějších KOK. Doporučuje se jak mladé bombardování ženám a těm, kteří se již blíží menopauzy. S řádným výběrem lze lék užívat dlouho.

Zpětná vazba Ženy o "Logest"

Každý lék, a to i u mikroidos účinných látek ovlivňuje pohodu a lidské zdraví. Ženské tělo je velmi citlivé na hormonální selhání, což je důvod, proč jsou lékaři často předepisováni, aby stabilizovali stav a ochranu proti těhotenství. V recenzích lékařů o výhodách a minusech "Logest" existuje mnoho užitečných informací. Žádné méně užitečné recenze žen, které přijímají nebo odmítly.

 Recenze dám po 30 letech o "Logest"

Ilyina Daria Vasilyevna, 32 let, g. Voronezh
Mám 2 děti, syna a dceru, manželství a doufám, že nebude nic jiného. Děti se svým manželem jsou více plánování, tak jsem se rozhodl na Kokovi. Vzhledem k tomu, že recepce bude dlouhá, velmi pečlivě zvolena lék, studoval pokyny pro použití. Chcete-li to udělat, konzultoval s mnoha lékaři, jsem prošel stejný typ analýzy několikrát, aby nemohli vynechat nic. Výsledkem je, že volba spadala na "Logestr" - v něm minimální dávka hormonů, ke které jsem vždy podezřele podezřele. Přijímám dražé jako označující pokyny pro použití a zohlednění doporučení lékaře. Neexistují žádné vedlejší reakce, pouze v prvních dvou měsících je trochu nevolkaný a tažený břišní. Doufám, že bude dobré zdraví.
Sviridova Kristina Mikhailovna, 37 let, G. Moskva
Nemohl jsem se přizpůsobit "logentu", po dvou cyklech se přestěhovaly do Zhaninu. Cítil se špatně: bolesti hlavy, závratě, nevolnost, tlakové skoky. Možná, že lék a dobře, ale já jsem nepřišel. Doktor řekl, celou věc v individuální intoleranci hostům.

Recenze dám po 40 letech o "Logest"

SMIRNOVA Maria Petrovna, 46 let, G. Ryazan
Téměř 4 roky přijímám "Logest". Můj gynekolog doporučil takový způsob antikoncepce nejen jako ochrana proti těhotenství. Řekla, že pokud v premenopazuzy bere hormony, riziko onkologie je výrazně sníženo. A čím delší, tím lépe. Poprvé byl nedůležitý blahobyt, pak zvyklý, všechno je v pořádku. Mám v plánu vzít drogu, protože říkají v pokynech pro použití, menopauzy. Cítím se tak klidnější.
Grishko Tatyana Ivanovna, 45 let, g. Kishinev
Mám druhé manželství, žiji aktivní sexuální život, ale samozřejmě neplánujte děti. Ze všech těch vhodných pro mě, četby antikoncepce se zastavily v LOGEST. Většina pozitivního zpětné vazby o něm viděl, přiblížila jsem se také, všechno je v pořádku.

Recenze gynekologů o LOGEST

Korevo Svetlana Petrovna, gynekolog, g. Moskva
Tento lék se ukázal jako na ruském trhu. Většina pacientů se snadno převede po krátkém adaptačním období. Co lze říci o těhotenství po "Logest"? Recenze pacientů Speciální negativita neposkytují. Stejně jako po jiném kocu musíte dát vaječníky a endometrii dělohy obnovit dřívější funkci. Bude to trvat 1-3 měsíce. Pak se můžete bezpečně zkusit.
Greeva Ekaterina Ivanovna, gynekolog, g. Krasnodar
Zpravidla se s nízkým objemovým COC přenese dobře a poskytuje méně než všechny vedlejší účinky. Kromě toho jsou všechny produkty jejich metabolismu odstraněny z těla po 36 hodinách. Německá společnost Bayer má obecně velkou pověst ve všech Evropě. Jejich drogy mohou být důvěryhodné. Z mé praxe mohu říci, že existují pozitivní i negativní recenze pro drogu. Všechno je velmi individuální a někdy je možné zvolit perfektní činidlo od 3-4 krát.