Hormonální antikoncepce pro ženy po 40 letech

Nejoblíbenější antikoncepční přípravky po 40 letech patří:

Visná panenství estrogen
Nízká hlasitost
antikoncepce
pilulky
Riguevidon
Pravidelný
Lindinet 30
Silueta
Yarina
Marvelon
30 mg
Mikrodosed
antikoncepce
pilulky
Jes
Mercylon
Poznámka
Lindinet 20
20 mg

Antikoncepční otázky pro 40letou ženu nejsou méně relevantní než u žen za 20 nebo 30 let. Těhotenství v tomto věku může přijít, ale šance na provádění a porodit zdravého dítěte v ženě výrazně pod. Již o 37 let začíná reprodukční funkce fade.

Významné změny podléhají hormonálním pozadím, riziko neoplazmů v pohlavních orgánech, včetně maligní. proto Hormonální antikoncepční pilulky po 40 provedení Nejen role antikoncepce, ale také je také vynikajícím preventivním nástrojem pro zdraví žen.

Dospělá žena

Asi půl století, farmakologové, gynekologové, endokrinologii vyvíjí efektivní a bezpečné hormonální perorální antikoncepce. Praxe prokázala jejich spolehlivost. Výběr antikoncepčních přípravků po 40 letech musí být velmi opatrný. Je třeba vzít v úvahu nejen zdravotním stavem, ale také způsob života ženy.

Je vyžadováno konzultace gynekologa-endokrinologa při výběru hormonálních antikoncepce.

Vlastnosti hormonální antikoncepce pro ženy po 40 letech

Za 40 let je žena stále v plném květu, ale nevratné hormonální změny v jeho těle jsou již zahájeny biologickými hodinami. Hlavní hormony spojené s funkcí dětí, Estrogen a progesteron nadále vyrábí vaječníky, Ale v mnohem menším množství.

V období hormonální restrukturalizace v ženském těle se sníží imunitní obrana, a proto se zvyšuje riziko rozvojových onemocnění genitálních orgánů. Podporovat tělo během tohoto období, pro ženy po 40 letech, speciální hormonální antikoncepční tablety byly vyvinuty gynekologové-endokrinology.

Krev, tepna, Vídeň

Na pozadí změny hormonálního pozadí ženy v tomto věku se choroby často vyvíjí v důsledku růstu sliznice děložní sliznice (endometrióza), benigní nádor (Mioma) je vytvořen ve svalové vrstvě dělohy.

Preferuje lepší než monofrazické perorální antikoncepce, v nich denní dávce estrogenu a progesteronu stejný. Mají další hojení a preventivní účinek. Volba mezi nízkým objemem a mikrostosnými hormonálními léky by mělo udělat lékař.

Pro udržení sexuálního systému jsou nejslibnějšími hormonálními fondy, ve kterých mikrohodosy syntetických analogů progesteronu (Linestrenolu a desogestrel) zahrnují, oni se nazývají "minimální pilulky" nebo mini-zemře. Prakticky neovlivňují metabolické procesy v ženském organismu.

Je lepší vzít je po 4. letech, jsou účinnou alternativou pro kombinované perorální antikoncepce (COC) a spásu pro ženy. Jedná se o levonorgestrel, Charokette, Extuton, Ormethryl, ani další.

Výhody

• Vysoký od nežádoucího těhotenství.
• Pravidelnost menstruačního cyklu.
• Snížení rizika maligních neoplazmů o 50%.
• Prevence osteoporózy.
• Žádné vedlejší účinky.
• zmírnit projevy Klimaků, v tomto období učinit hormonální schodek.
• normalizovat intimní vztahy, zvýšit libido.
• jsou účinná prevence cysty, endometriózy, děložní misa, ektopické těhotenství.

Rizika těhotenství po 40 letech

Reprodukční systém žen řádně funguje až 37 let, ale po 40 letech se šance na zdravé dítě sníží. Navzdory tomu, že o 40 let, pravděpodobnost pojetí klesá, Těhotenství v tomto věku není neobvyklé. Rozhodnutí porodu dítěte po 40 letech by mělo být převaženo.

Bohužel, vejce jsou také "stárnutí". Oni akumulují genetické anomálie, takže riziko narození dítěte s vážnými patologiemi. Nejčastějším mezi nimi je syndrom. Nejčastěji nemohou být embrya s chromozomálními mutacemi implantovány do dělohy a těhotenství končí potratem.

Stojí za zmínku, že v tomto věku těhotenství probíhá obtížné. Žena může mít vážné komplikace (hypertenze, diabetes a další). Během porodu častěji používal Cesarean sekce. Hife po 40 rozvíjení vážného postpartum deprese.

Jmenování antikoncepčních pilulek po 40 ° C

Léky - tablety - medicína

Pro porodu a nenarozené ženy je volba antikoncepčních tablet určována následujícími faktory:
• Stav imunitního systému;
• přítomnost kardiovaskulárních onemocnění;
• Kontraindikace pro použití léčiv obsahujících estrogen;
• kouření;
• časté používání alkoholických nápojů;
• nadváha;
• stres;
• chronická deprese.

Kouření

Kouření žen

Obdržel antikoncepční pilulky po 40 letech pro kouření ženy představují vážné nebezpečí. Není to o redukci antikoncepce. Hormon estrogen a cigaretový kouř při současném nalezení těla výrazně zvyšuje riziko tvorby trombus.

Po 40 letech může přijaté perorální antikoncepce (OK) způsobit infarkt, tahy a další onemocnění oběhového systému. Antikoncepci po 40 pro kuřáky - jedná se o kondomy, intrauterinní spirála, jiné typy non-koronální ochrany.

Pokud pacient odmítne používat non-imunitní antikoncepci, může lékař doporučit hormonální pilulky pro ženy založené na gestagennes. Estrogen v jejich kompozici není součástí dodávky.

Minusy takové ochrany jsou:

• MAGOVING ALLokacemi v každém časovém cyklu;
• trvalé pečlivé lékařské kontroly;
• Povinná krevní test jednou za šest měsíců;
• Nezávislá kontrola ukazatelů krevního tlaku.

Alkohol

Tři sklenice vína

Pití alkoholických nápojů na pozadí s antikoncepcí tablet je nebezpečný. Pokud alkohol provokovaný průjem, zvracení 2-4 hodiny po užívání léku, účinnost antikoncepce se snižuje. V takových případech je nutné vzít další tabletu.

Nejlepší věc Užívejte antikoncepční antikoncepce v dopoledních hodinách, Tak, že se jim podaří být naučeny. Pokud večerní zábavní akce s používáním alkoholu způsobila poruchy trávení, nebude mít vliv na antikoncepce.

Antibiotika

Návod k použití hormonálního antikoncepce nutně Obsahovat varování pro snížení ochranného účinku Při kombinaci s určitými drogami. To platí především antibiotikami. Při jmenování antibakteriální terapie by nemělo zastavit příjmu antikoncepce, ale aby užívali další metody ochrany proti bariérům.

Myoma

Věk po 40 je často spojován s Mioma dělohy, nebo spíše s aktivním vývojem tohoto onemocnění na pozadí hormonální restrukturalizace těla. Účelem hormonálních antikoncepčních pilulek v momě je nejen zajistit spolehlivou antikoncepci, ale také účinnou terapii.

V přítomnosti onemocnění se používají kombinované jednofázové léky nebo mini-diody. Syntetické hormony ve složení tablet mají stejný účinek jako přírodní ženské hormony, Plus vykazují další léčivé vlastnosti. To vám umožní normalizovat hormonální pozadí a výrazně snížit uzly Mioma ve velikosti.

Endometrióza

V případě endometriózy, gynekologové předepisují antikoncepční pilulky, aby stabilizovali a usnadnili stát ženy. Tyto léky zadržují procesy růstu sliznice dělohy, normalizují menstruační cyklus. Plně vyléčené onemocnění s perorálními antikoncepce je nemožné.

O hmotnosti

Socha ženy v hmotnosti

Předpokládá se, že kvůli příjmu perorálních antikoncepce, ženy budou splněny. Moderní antikoncepce, které jsou předepsány po 40 ° C, obsahují minimální dávky hormonů, Proto není s tím spojen sada nadměrné hmotnosti. Pouze v prvních měsících může být malý nárůst, ale to je dočasný jev. Je spojena s tekutinovým zpožděním v tkáních a přizpůsobení tělesa na léčivo.

Existuje názor, že ok způsobit celulitidu. Mikrodosted hormonální léky nemají akce pro metabolické procesy, Proto je vzhled "oranžové kůry" na těle ženy způsobeno jinými důvody.