Neimunitní antikoncepce

Ústní kontraceptivy byly velmi rozšířené v důsledku pohodlí použití a spolehlivé ochrany proti spontánním koncepci. Speciální popularita využívá non-Pangal antikoncepční pilulky. Jejich recepce je relevantní v případě, že není možné použít prostředky s obsahem hormonu. Tento typ ochrany proti koncipovaným je snadno použitelný a není pro reprodukční systém nebezpečný.

Výhody a nevýhody non-nezdravých antikoncepce

Jeden z druhů antikoncepčních patrů, které patří do kategorie spermicidů, jsou non-imunitní antikoncepce pro ženy. Jsou určeny k použití bezprostředně před sexuálním kontaktem. Většina z nich se vyrábí ve formě vaginálních svíček. Výhody těchto léčiv zahrnují:

  • nedostatek potřeb pro recepci v průběhu menstruačního cyklu;
  • snížení pravděpodobnosti infekčních onemocnění;
  • Optimální volba pro ženy s neustálým sexuálním kontaktem;
  • Nízké riziko vzniku vedlejších příznaků;
  • Schopnost používat bez ohledu na věk a životní období.

Neimunitní antikoncepce

Ve srovnání s jinými způsoby antikoncepce jsou nedostatky neuronálních léčiv zanedbatelné. Po jejich použití, po určitou dobu se nemůžete zúčastnit sprchy. V některých případech tvorba lokální alergické reakce ve formě povětrnostních a pálených pocitech v pochvě. Pravděpodobnost nežádoucích účinků je minimální.

Mechanismus působení non-koronálních antikoncepce

Non-imogonální antikoncepce nové generace, kromě tabletů, jsou:

  • gely;
  • spreje;
  • Tampony.

Jsou určeny pro místní použití. Požadovaný antikoncepční účinek je dosažen v důsledku obsahu nonoxynolu nebo chloridu benzalonia. Tyto látky mají destruktivní účinek na spermiea, takže koncepce nemožné. Také kondenzují hlen cervikálů, který se stává překážkou pro průchod spermií na krční kanál.

Výrazným znakem nekorelačních metod antikoncepce je vytvořit spolehlivou ochrannou bariéru z plísňových a infekčních onemocnění. To je způsobeno přítomností ve složení baktericidních složek.

Indikace a kontraindikace

Ne-plamen antikoncepce pro ženy jsou zcela bezpečné pro zdraví. Nemají omezení při aplikaci. Jediný nuance je obsah kyseliny v kompozici. Má nepříjemný účinek na sliznici. Proto aplikovat léky se nedoporučuje denně. Jinak vzniká riziko kolize s vaginální dysbiózou.

Použití neformátorské antikoncepce je uvedeno v následujících případech:

  • nepravidelný menstruační cyklus;
  • Alergická reakce na latexové produkty;
  • nemožnost přijímat hormonální léky;
  • období laktace;
  • Žádná schopnost používat intrauterinní šroubovici;
  • Endokrinní porušení.
Důležité! Před použitím léků musíte navštívit lékaře.

Neimunitní antikoncepce

Vedlejší efekty

Vedlejší účinky se objevují pouze v přítomnosti individuální intolerance složek nebo v důsledku každodenního použití antikoncepce. V prvním případě se objeví povrch pohlavních břitových břitů, svědění a nepohodlí uvnitř vaginy. Kožní vyrážky jsou také možné.

Jak používat antikoncepční pilulky bez hormonů

Účinek non-korelativní pohotovostní antikoncepce je udržován pouze v případě, že instrukce je dodržování. Každý lék má svůj vlastní princip použití. Prášky pro orální podávání se nazývají mini-pila. Jsou přijímány v průběhu menstruačního cyklu. Vaginální svíčky s antikoncepčním efektem nevyžadují každodenní použití, takže je považován za vhodnější použití.

Neimunitní antikoncepce

Ne-plamen antikoncepční tablety pro příjem

Neexistují nekoronální perorální antikoncepci. Antikoncepční akce je dosaženo pouze bariérovými metodami nebo blokující ovulací. Růst vajec, aby se zabránilo růstu vajec pouze s pomocí určité dávky hormonů.

Farmaceutické společnosti nabízejí přípravy mini. Vyznačují se obsahem nízkého hormonu. V kompozici je obsažen pouze jeden typ hormonů. Těhotenství těhotenství se provádí na úkor následujících vlastností léčiva:

  • blokování ovulace;
  • Změna struktury krčního hlenu;
  • potlačení růstu endometriálních vrstev;
  • útlaku kontraktilní schopnosti phallopie trubek.

Neimunitní antikoncepce

Mini pily nemají ohromující dopad na sexuální touhu ženy. Ale během jejich použití existuje riziko vzniku propojení embrya v atypním místě a tvorbě cystu na přívěsku.

Tablety jsou denně přijímány, striktně současně. Porušení schématu příjmu vede ke snížení antikoncepčního účinku. Některé ženy v pozadí používání mini pily se ve středu cyklu vypadají neypické krvácení. Možná je také malá tělesná hmotnost.

Tento typ antikoncepce je zakázán pro příjem v následujících případech:

  • Nemoci žlučníku a ledvin;
  • Přítomnost maligních nádorů v mléčných žlázách;
  • Kardiovaskulární poruchy;
  • krvácení nejasných genů;
  • Psychologické poruchy;
  • hepatitida.
Rada! Ženy starší 35 let, když používají mini-umírání požadované opatrnosti. V tomto věku se zvyšuje riziko vedlejších účinků.

Antikoncepce před sexem

Vaginální svíčky s antikoncepčním efektem jsou považovány za jasný zástupce přípravy nové generace. Stupeň ochrany proti nechtěným hnojením je 80%. Tablety používané před sexuálním zákonem jsou považovány za dobré alternativní kondomy. Během intimní blízkosti nesnižují citlivost, ale spolehlivě chrání před pronikáním spermií spermií v děloze a falopyes trubky.

Neimunitní antikoncepce

Nová generace neimunitní antikoncepční tablety se používají podle potřeby. Účinek je zachován po dobu 3-4 hodin. Tablet je zavedena do pochvy nejpozději do 10 minut před začátkem intimní blízkosti. Proveďte hygienické postupy je povoleno pouze 3 hodiny po skončení sexuálního zákona. Jinak snižuje účinnost antikoncepce. Čistící činidla mění kyselé médium do vagíny, která je tvořena použitím léčiva.

Ne-imunitní antikoncepční pilulky po aktu

Pokud došlo k neštěstí během pohlavního styku, vyžaduje se nová generace non-koronální antikoncepční tablety. Jejich akce je založena na obsahu "Mifepristone", který je považován za steroidní antigestorskou látku. Blokuje proces zlepšování progesteronu ve druhé polovině cyklu. Pokud se čas vejce podařilo hnojit, nebude moci připojit k dutině dělohy. Miffresston také zvyšuje kontraktilní schopnost děložní dutiny, v důsledku čehož ovocný vejce je zamítnut na začátku dalšího cyklu spolu s menstruačními sekrecemi.

Neimunitní antikoncepce

Lék s obsahem myfepristonu musí být užíván do 72 hodin po pohlavním styku. Je důležité, aby nedošlo k porušení dávkování. Jeho překročení povede k rozvoji krvácení dělohy. Podle režimu dodržování je účinnost léčiva 95%.

Varování! Příjem nouzového kontraceptions 3 dní po intimní blízkosti neposkytuje ochranu proti nechtěnému těhotenství.

Jaké non-koronální antikoncepční pilulky se lépe vyberou

Antikoncepční prostředky jsou vybrány individuálně. Je velmi doporučeno koupit tablety na základě recenzí na internetu. Je nutné navštívit gynekolog a předat průzkum odstranit možné kontraindikace.

Dobré antikoncepční pilulky non-mertického původu nemohou stát levné. Proto se cena doporučuje věnovat pozornost poslednímu. Při výběru léku je nutné vzít v úvahu následující faktory:

  • stupeň ochrany proti těhotenství;
  • snadnost použití;
  • Přítomnost vedlejších účinků.

Neimunitní antikoncepce

Přípravky se používají ve velké poptávce, blokování výstupního procesu vejce z folikulu. Zabraňují těhotenství bez zasahování hormonálního pozadí žen. Při užívání těchto fondů, ovariální zásoby žen. To je způsobeno tím, že terapie ponoří vaječníky ve stavu plného odpočinku.

Jména antikoncepčních non-plamene pilulky

Mezi přípravy používané po odlišování sexuálního kontaktu:

  • "Gineprovon";
  • "Ministr";
  • "Escapel";
  • "Postinor".

K nejběžnějších vaginálních kapslích, které mají antikoncepční akce zahrnují:

  • "Gynekotext";
  • "Erotex";
  • "Výcvik";
  • "Benatex";
  • "PharmateX".

Neimunitní antikoncepce

Cena za antikoncepční pilulky bez hormonů

Bezpečné antikoncepční pilulky s neformátorskou kompozicí jsou prezentovány v různých cenových kategoriích. Náklady závisí na složení, politice pokroku výrobce a územní umístění prodejního místa. V průměru se liší od 180 do 500 rublů.

název

Cena (rublové)

"Gineprovon"

355

"Ministr"

436

"Escapel"

425

"Postinor"

376

"Gynekotext"

185

"Erotex"

360

"Sledování"

318

Benatex

325

"PharmateX"

350

Pozornost! Náklady na antikoncepční prostředky nezávisí na jeho kvalitě a účinnosti.

Recenze antikoncepčních non-koronálních tablet

Antonova Ekaterina Vladimirovna, 29 let, g. Samara
Snažím se přemýšlet o antikoncepci předem. Doktor nabídl, že si vybere nejúčinnější antikoncepční pilulky s nelamením. Jména mi nic neřekla. Podle recenzí si vybrali vaginální svíčky "Erotex". Nemusí se každý den aplikovat. Stačí mít balení s drogou. Nestalo se jedno těhotenství. Nepříjemné pocity při použití necítíte.
Stolyarova Kristina Mikhailovna, 25 let, g. Arkhangelsk
Vzhledem k nemoci bylo nutné odmítnout přijmout perorální antikoncepci na bázi na bázi hormonu. Z navrhovaných možností si vybrali vaginální čípky "constrol". Při prvním použití si všiml mírné spalování v pochvě, ale neovlivnilo to pohlavní styk. V průběhu času, který se používá k takové nestandardní verzi. Plně spokojený s léčivem.
Artemieva Olga Nikolaevna, 36 let, G. Moskva
Po 30 letech jsem musel používat neformátní antoristické antikoncepce. Bohužel, kondom se zlomil během intimního blízkosti. Musel jsem si koupit "Postinor". Nečekal jsem žádné vedlejší účinky. Spolehlivé a poměrně dostupné prostředky pro každou ženu!

Závěr

Ne-imunitní antikoncepční pilulky jsou horší v účinnosti s obsahem hormonu. Jsou však vhodnější a méně často přispívají k vzniku vedlejších účinků. S řádným použitím chrání nejen z těhotenství, ale také z různých nemocí.