Jak se vyhnout rakovině prsu? 6 tipů jak minimalizovat rizika

Procento rakoviny prsu žen každý rok se zvyšuje. Ženy nemocných právečně, těžký stadium se na náměstí každoročně zvyšuje. To je splatné především nevědomostem obyvatelstva. Mnozí si je vědomi toho, že taková onemocnění je možná, ale pravidelná diagnostika jsou prováděny pouze jednotky. V tomto článku budeme analyzovat, jak minimalizovat jejich rizika a ne stávat pacienty onkologických center.

jeden.Hlavním nepřítelem rakoviny prsu - fyzická aktivita.

V moderním světě existuje mnoho trendů, které nemají vliv na tělo. Fyzická aktivita není chápána na posilovnu a zvyšování těžkých stupnic a turistiky, běhání, ne extrémní cestovního ruchu, plavání, jógy, gymnastika a tanec. To vše dává tónové svaly, včetně hrudníku. Třídy v otevřeném slunci mohou negativně ovlivnit zdraví. Například plážový fotbal, kde mnoho dává přednost hrát téměř šíření. Tan topless je také zahrnuta v seznamu negativních faktorů. Třídy čerstvého vzduchu jsou dobře ovlivněny tělem, pouze pokud žijete v blízkosti továren a velký počet výfukových plynů. Ekologicky šetrná středa - nejlepší zdravotní alion.

Fyzická aktivita může být dobrá spojenec s bojem proti rakovině prsu

2.Laktace.

Jak se ženy bez moderní medicíny ve starověku podařilo vyhnout těmto onemocněním? To je způsobeno tím, že plně splnila funkci matky. Dříve, kojení dítěte do 2-3 let bylo považováno za normou. Žena byla odvážné mléko a nebyla v žádném spěchu vydělat peníze, dávat všechny své dítě. Obvykle, na jedné věci, případ nekončí a následoval kojení dalšího dítěte. V současné době jsou ženy rychlejší, snaží se jít do práce, poslat dítě do mateřské školy nebo babičky. Pokud kojení trvá nejméně půl roku, je to dobrý ukazatel. Většina jeho současných dětí konzumuje směsi od narození. Nad tímto faktorem by měl myslet, pokud nechcete získat rakovinu prsu.

Kojení pozitivně ovlivňuje prevenci rakoviny prsu

3.Trvalé zkoušky.

Mnoho žen by se mohlo vyhnout onemocnění, kdyby byly v čase průzkumy. Je to docela smutné fakt. "Nikdo neví moje prsa lépe než já. Pokud se s ní něco pokazí, všimneme si přesně, "říkají dívky, se zaměřením z lékařů. Nepokoušejte se. Profesionální lékaři zkoumají vaše prsa, mohou identifikovat vynechat v počátečních fázích, zatímco prostě necítíte. Jak často je nutné projít průzkumy? Čím častěji, tím lépe.Standardní doporučení pro podstoupení kontroly každých 6 měsíců.

Průzkum rakoviny prsu

čtyři.Dědičné faktory.

Podle statistik, pokud existují ženy ve vaší rodině, kteří utrpěly toto onemocnění, riziko vzniku se zvyšuje o 50%. Bylo vědecky prokázáno, že výskyt nádorů v hrudníku je schopen zděděžit. Zjistěte, zda některý z vašich krevních příbuzných nemocných. Pokud se to stalo, zjistěte, v jakém věku se to stalo. Takže můžete minimalizovat možná rizika.

Pět.Správná výživa.

Znovu to znamená správnou výživu z lékařského hlediska, ne moderní společnosti. Trvalá vyčerpávající dieta, vegetariánství, rychlé občerstvení, alkohol, nikotin - všechny tyto rakoviny prsu. Takové faktory nenosí nic užitečného. Jako prognózy ukazuje, dívky, které mají trvale normální váhu, potraviny naplněné nezbytným vitamínem, ovocem a zeleninou, jsou nemocné. Možná, že za 20 let se zdá, že špatné jídlo se zdá být něco neškodného, ​​ale to není. Lidský imunitní systém - formace faktorů. Může dát vědět o sobě již 35 let.

6.Nebuď nervózní.

Oba humor prodlužuje život a neustálý stres ho sníží. Dívky mají tendenci vzít vše blízko srdce, zejména v mladém věku. To vše se odráží ve fyzickém zdraví. Častěji, nechte se uvolnit emocionálně a pamatujte si, že tento život je jeden a ve stáří žít lépe s úsměvem a vděčností, a ne s rakovinou prsu.

Léčit o životě je snazší, čímž se minimalizujete rizika rakoviny prsu