Regulační: recenze a instrukce

"Pravidelný" odkazuje na kategorii monofzárních antikoncepce. Používá se k zabránění nežádoucím těhotenství a regulaci menstruačního cyklu. Vzhledem k tomu, že účinek léku je způsoben obsahem hormonů, pokyny pro použití jsou pečlivě studovány před přijetím. "Pravidelný" se prodává v baleních na 21 kusech. Takové číslo se vypočítá po dobu 1 měsíce recepce.

Výrobce je pravidelný

Tento lék vyrábí maďarskou farmaceutickou společností "Gedeon Richter PLC."Vyrábí se v tabletové formě určené pro orální použití. Dostupné balení, včetně 1 nebo 3 puchýřů. V každém z nich - 21 tablet.

Složení pravidelného

Antikoncepční účinek léčiva je dosažen obsahem dezogestrelu (150 ug) a ethinyl estradiolu (30 ug). Pomocné funkce provádějí následující komponenty:

  • karboxylová kyselina;
  • monohydrát laktózy;
  • Vitamin E;
  • koloidní oxid křemičitý;
  • bramborový škrob;
  • Polyvinylpyrrolidon.

Vnější skořápka se skládá z hypimonelosa, propylenglykolu a makrogolu 6000.

Jak fungovat pravidelně

Antikoncepční pilulky "pravidelné" doplňují úroveň estrogenu a progesteronu v těle. Podle pokynů pro použití se blokování ovulace dochází v důsledku potlačení produkce gonadotropinů. Kromě toho, aktivní složky mění konzistenci cervikálního hlenu. Z tohoto důvodu jsou nepříznivé podmínky vytvořeny pro pohyb spermatozóny přes čípku.

S dlouhodobým příjmem léků je proces zvyšující se endometria zpomalen, což činí proces nástavce embrya nemožné. Vzhledem k zvýšení koncentrace HDL (lipoproteinů s vysokou hustotou) existuje pozitivní účinek na výměnu tuků. V důsledku toho je menstruační cyklus normalizován.

Pro které jsou předepsány pravidelné

Podle návodu k použití, hormonální tablety "pravidelné" jsou předepsány, pokud je nutné získat antikoncepční účinek. V některých případech je předepsáno pro léčbu. Optimální doba trvání léčby v tomto případě je 3 měsíce. Po vypuštění droga znamená efekt odrazu. Leží v aktivní zrání vajec, což často vede k vícenásobné ovulaci. Tento typ léčby je relevantní při neplodnosti.

Rada! Nedoporučuje se, aniž by se jmenoval lékaři, aby přijal "pravidelný", z nichž je umístěna níže.

Regulační: Recenze a instrukce

Regín po potratu

Chcete-li přinést sexuální systém do normálu po potratu, jsou často předepisovány antikoncepce. Pomáhají chránit před nechtěným těhotenstvím a přispívají k obnově menstruačního cyklu. Doba příjmu v tomto případě je 6 měsíců. Je důležité dodržovat pokyny pro uplatňování a doporučení lékaře.

Pravidelné před eco

ECO je umělým hnojivem. Po přípravných manipulacích se provádí pod obecnou anestezií. Původně provádět laboratorní a instrumentální vyšetření. Pak jsou vaječníky umístěny po dobu několika měsíců v spícím stavu pomocí antikoncepce. Řádky hormonálního pozadí a stimuluje pozitivní odpověď vaječníků.

Regin po zmrazené těhotenství

Po neúspěšném těhotenství je žena přísně zakázána být těhotná po dobu šesti měsíců. Přerušené pohlaví zákony nezaručují řádný stupeň ochrany. Proto jsou lékaři předepisováni, aby v souladu s pokyny. Zabraňuje růstu endometria a úrovně cyklu. Pomáhá sledovat vzhled atypických krvácení vypouštění, které se mohou objevit po ZB (zmrazené těhotenství).

Regulační: Recenze a instrukce

Obnovení pro obnovu cyklu

Neustálý stres, nesprávný životní styl a různá onemocnění provokují menstruační porušení menstruačního cyklu. Pro své oživení je potřeba hormonální terapie. Podle pokynů pomáhá antikoncepci navázat periodicitu menstruace v následujících případech:

  • Syndromu polycystických vaječníků;
  • anomálie struktury dělohy;
  • nervové poruchy;
  • Endometriální polypy;
  • zhoršená adrenální funkce;
  • onkologie;
  • Onemocnění jater.

Pravidelný s endometriózou

Endometrióza je patologický proces růstu děložních vrstev mimo. Onemocnění je doprovázeno krvavé sekrece šití charakteru a bolestivých pocitů v žaludku. Pokyny pro použití označující, že 3. generace progestogeny, které zahrnují léky, blokují růst epitelu dělohy. Jako výsledek, patologický krvácení zmizí. Pacient je dobře normalizuje.

Regulační: Recenze a instrukce

Kontraindikace k pravidelnému

Antikoncepční prostředky narušují hormonální pozadí žen. Aby se zabránilo nechtěným důsledkům, je nutné podstoupit komplexní zkoušku, což umožňuje identifikovat kontraindikace. Pokyny pro použití označují následující:

  • venózní tromboembolismus v historii;
  • migréna;
  • dislipidemie;
  • cholelitiasis;
  • období laktace;
  • nesnášenlivost na komponenty;
  • přítomnost nádorů závislých na hormonech;
  • krvácení z genitálií nejasného geneze;
  • onemocnění jater;
  • trombóza a podezření z jeho přítomnosti.

Pokyny pro použití tablet Plan

Před přijetím je nutné pečlivě studovat, jak brát "pravidelně". Abstrakt předpokládá ústní správu. Blistr obsahuje 21 tablet vypočítaných po dobu 1 měsíce aplikace. Tablety jsou denně přijímány, zároveň. Musí být posetovány mírným množstvím čisté vody. Během týdne po dokončení balíčku jsou krvácení.

V návodu k použití je třeba poznamenat, že přesně jeden týden po obdržení poslední tablety je nutné spustit následující balení léků. Není třeba navigovat na krvácení. Drug je přijat, i když menstruace nekončí. Antikoncepční účinek je udržován nejen pro použití, ale také v 7denním intervalu.

Regulační: Recenze a instrukce

Jak poprvé přijmout pravidelný

Průběh léčby začíná od prvního dne menstruačního cyklu. Při použití dalších prostředků antikoncepce nemusí. Je dovoleno užívat tablety v období od 2 do 5 denního cyklu. V tomto případě však bude vyžadována dodatečná ochrana proti těhotenství, protože antikoncepční účinek klesá.

Jak pít antikoncepční pilulky pravidelně

Antikoncepční pilulky jsou vhodně přijímány v souladu s pokyny pro použití. Porušení pravidel přijímání vede ke snížení účinnosti léčiva. Je důležité vzít v úvahu možnost sladění s jinými léky. Některé z nich jsou schopny ovlivnit míru absorpce aktivních složek léků.

Co když jsem zmeškal pravidelnou tabletu

Interval mezi technikami je 24 hodin. Akce při průchodu tabletu závisí na tom, kolik času prošel z poslední recepce. To je považováno za pokyny pro použití. Další pilulka pije okamžitě, jakmile si ji pamatuje. Pokud uplynulo méně než 12 hodin, antikoncepční účinek není snížen, pokud jsou přijata více antikoncepčních opatření.

Když Regylon začne jednat

V souladu s pokyny pro použití je pozorován antikoncepční účinek z prvního dne recepce léčiva. Snížení jeho účinnosti může následující:

  • antibiotika;
  • Léky na bázi hypericum;
  • zvracení;
  • Přípravky ovlivňující jaterní enzymy.

Regulační: Recenze a instrukce

Jak dlouho můžete udělat pravidelný

Podle návodu k použití závisí trvání recepce na potřebě ženy v antikoncepční akci. Pokud nejsou žádné vedlejší účinky, léčba může být prováděna po celá léta. Schopnost porodu po zrušení léčiva je zcela obnovena.

Můžu pít pravidelně bez přestávky

Přestávky mezi recepcí nemusí nutně. Ale periodicky by žena měla podstoupit komplexní zkoušku těla, aby se odstranila možnost vzniku vedlejších účinků.

Některé ženy neudělají 7denní přestávku mezi balíčky. To je praktikováno, pokud je příchod měsíce z nějakého důvodu nežádoucí. Pokyny pro použití umožňuje takové akce. Ale nedoporučuje se zneužívat.

Regulační: Recenze a instrukce

Vedlejší účinky regulil

Pokyny pro použití označují důsledky, na které "pravidelný" může vést. Vedlejší účinky - společný jev. Ve většině případů se objevují v prvních měsících recepce. Toto období je považováno za přizpůsobení pro tělo. Mezi nejčastější nežádoucí účinky patří:

  • arteriální hypertenze;
  • bolest v epigastrii a nevolnost;
  • migréna;
  • zpoždění tekutin v těle;
  • alergická reakce;
  • zvýšení chuti k jídlu;
  • Exsudativní erytém;
  • změna povahy vaginálního výboje;
  • Zvýšit objem a citlivost mléčných žláz.
Důležité! V případě vedlejších účinků byste měli konzultovat lékaře.

Regulační: Recenze a instrukce

Mohu opravit z pravidelných

Existuje názor, že se můžete zotavit z "nařízení". Antikoncepce zpomaluje metabolismus a podporuje zpoždění tekutiny v těle. Kvůli tomu se může zdát, že žena přidala několik kilogramů. V některých případech je doplněna chuť k jídlu, která nepřímo ovlivňuje hmotnostní sadu. Během recepce léků se doporučuje sledovat jídla. V tomto případě je možné vyhnout se změnám na obrázku.

Při příjmu pravidelného hrudníku

Účinek léčivého přípravku je způsoben obsahem progesteronu a estrogenu. Úroveň těchto hormonů se mění v těle v průběhu menstruačního cyklu. Proto po ovulaci může žena všimnout bolesti v mléčných žlázách. Pokyny pro použití označuje, že při užívání hormonálního činidla mohou být prsa citlivá a v první polovině cyklu. To je považováno za naprosto normální fenomén.

Regulační: Recenze a instrukce

Léčivá interakce

V návodu k použití je indikováno, že kombinování léků s léčivem indukovanými jaterními enzymy je nežádoucí. V tomto případě roste riziko nouzového výboje a klesá antikoncepce. Podobný účinek má společnou aplikaci antikoncepce s tetracyklinem a ampicilinem.

Pozornost! Ženy trpícími diabetes mellitusem, je nutné zvážit, že "regylon" zvyšuje potřebu inzulínu.

Kompatibilita pravidelné a alkohol

V návodu k použití není zákaz alkoholických nápojů s perorálními antikoncepce. Ethylalkohol nemá vliv na účinnost tablet. Nedoporučuje se však zneužívat nápoje obsahující alkohol. Mají destruktivní účinek na jaterní buňky. "Pravidelný" tento proces zhoršuje.

Pravidelné a kouření

Pokyny pro použití označuje, že lék je kontraindikován přijímání žen starší 35 let, které mají závislost na kouření. To je způsobeno jeho schopností zahustit krve. Během kouření, křeč plavidel, které spolu s hustou krví mohou vést k trombóze. Takový fenomén je považován za život ohrožující život a zdraví.

Těhotenství a laktace

Během období nástroje a krmení dítěte je lék přísně zakázáno. V období po porodu je recepce možná pouze v případě, že dítě překládá na umělé krmení.

Regulační: Recenze a instrukce

Podmínky skladování

Pokyny pro použití označuje potřebu ukládat léky na tmavém místě, mimo dosah dětí. Optimální skladovací teplota není větší než 30 ° C a nejméně 15 ° C. Životnost je 3 roky.

Kolik je pravidelné

Každá žena se zajímá o to, kolik stojí "regulon". Cena v lékárnách se může lišit v závislosti na počtu tablet v balíčku a místo prodeje. V metropolitní ceně lékárny výše. V průměru náklady na balení 21 kusů je 380 rublů, 63 tablet - 1100 rublů.

Analogy pravidelného

V návodu k použití nejsou uvedeny alternativní náhražky pro léčivo. Jejich lékař zvedne individuálně. To je nutné, pokud žena nemůže být použita "pravidelný". Na podobné přípravky ve složení obsahují následující:

  • "Marvelon";
  • "Mersilon";
  • "NOVÝ".

Pokud existuje nesnášenlivost aktivní složky, zvolí prostředky podobné účinnosti, ale různé kompozice. V tomto případě předepsat:

  • "Bělorusko";
  • "Lindinet 20";
  • "Yarina";
  • "Zhann";
  • "Logest";
  • "Jess".

REGYLON NEBO ZHININ: Co je lepší

"Pravidelný" odkazuje na kategorii s nízkým objemovým lékům. Nejčastěji je jmenován mladými ženami, které netýkají těhotenství. "Zhann" často předepsán po narození dítěte. Pokud jde o náklady, je to méně ziskové. Cena drogy je 900 rublů.

Regulační: Recenze a instrukce

Regulil nebo Jess: Co je lepší

"Jess", na rozdíl od analogu, jsou předepsány v případě problémů s podmínkou kůže nebo pro přípravu těhotenství. Co je lepší říci, že je nemožné. To vše závisí na vlastnostech těla ženy a účelu aplikace.

Pravidelný nebo náklad: Co je lepší

"Logest" je přeneseno na pacienty těžší. To je způsobeno vyšší dávkou účinných látek. Podle pokynů pro použití je lék ideální, pokud je endometrióza. Cena se liší od 700 do 1900 rublů.

Pravidelný nebo Lindinet 20: Co je lepší

Lindinet 20 je často předepsán jako alternativní verzi. Antikoncepci se liší ve složení. "Pravidelný" je považován za silnější lék. Proto riziko vzniku vedlejších účinků na jeho přijetí výše.

Pravidelné nebo tři regrol: co je lepší

Hlavní výhodou "Tři regrol" je její náklady - ne vyšší než 200 rublů. Kvůli tomu je ve velké poptávce. Není to nižší než jeho analog v účinnosti. Princip dopadu na tělo, se kterými lze nalézt v pokynech pro použití, totéž. Hlavní rozdíl spočívá v komponentách.

Regulační: Recenze a instrukce

Závěr

Bez ohledu na to, jak vhodné pokyny pro použití, "pravidelný" může způsobit poškození zdraví. Proto před použitím je nutné studovat kontraindikace a projít testy pro hormony. Pouze v tomto případě bude příjem odůvodněn.

Recenze antikoncepčních tablet Planon

Vorontsova Julia Petrovna, 27 let, g. Ulan-Ude
"Pravidelný" se stal mým prvním antikoncepčním lékem. Vzal to dlouho podle pokynů, vše spokojené. Rozhodl jsem se to změnit včas na Yarinu. Ale na pozadí jeho použití se objevily vedlejší účinky. V důsledku toho se opět vrátil do "regulu". Pokyny pro pochopitelné. Pozitivní recenze. Nebyly nalezeny žádné minusy.
Abramova Elena Igorevna, 22 let, g. Saratov
"Pravidelný" přitahoval mě dobrou tolerabilitu. Většina antikoncepčních recenzí byla pozitivní. Nemám žádné stížnosti na tablety. Dobrá alternativa k kondomům.

Hodnocení žen do 30 let O pravidelných

Kozlova Olga Evgenievě, 23 let, g. Moskva
Tato antikoncepce byla předepsána, abych stimuloval ovariální funkci. První měsíc po zrušení dvojité. Lékař řekl, že to bylo způsobeno prášky. Zrušení "nařízení" vedlo k takovým důsledkům. Recenze říkají, že více ovulace po OK není neobvyklé. Obecně není lék špatný a cena je příjemná.
Tsvetkova Evelina Sergeevna, 28 let, g. Nefteyugansk
Po podrobném vyšetření, doktor mě předepsal "pravidelný". Hubnutí během jeho aplikace jsem neohrožoval. Velmi se bála psát další váhu, protože hormony zvyšují chuť k jídlu. Naštěstí se mi podařilo ovládat své jídlo.

Regulační: Recenze a instrukce

Dámské recenze po 30 letech

Martynenko Kristina Aleksandrovna, 32 let, G. Khabarovsk
Dlouho piju «pravidelný». Jednoho dne bylo tablety pro průchod 1. První vyděšený, ale další tablet přijal podle pokynů pro použití. Na antikoncepčním účinku neovlivnil.
Zueva Alice Nikolaevna, 35 let, G. Petrohrad
Vždycky jsem se bál vzít hormonální fondy, ale po narození dvou dětí se rozhodlo. Zvláštní požádal lékaře s nízkým objemem. Z "regulonu" jsem měl malou nevolnost na začátku recepce (byl uveden v pokynech pro použití), ale v průběhu času zcela zmizela.

Zpětná vazba po 40 letech o "regulil"

Komakhartsyva Vitalin Yurevna, 45 let, g. Vladivostok
Během recepce antikoncepce je důležité dodržovat pokyny. Jakmile jsem vynechal tabletu. To vedlo ke krvavé sekrece. Musel jsem navíc používat kondomy až do konce cyklu.
Altufeva Svetlana Borisovna, 49 let, G. Omsk
Vzal lék během menopauzy. Pomohl mi přežít první příznaky Klimaků. Během tohoto období není tak těžké otěhotnět, jak se zdá. Proto je OK nejvlastnější volba.

Regulační: Recenze a instrukce

Recenze lékařů o "pravidelném"

KARIMOVA NADEZHDA Pavlovna, 42 let, porodník gynekolog
"Pravidelný" - spolehlivý lék na optimální cenu. Stížnosti od pacientů k tomu, že slyším zřídka. Je převedena bez zvláštních komplikací. Často předepisuji přesně "pravidelný". Recenze gynekologů z větší části pozitivní.
Kondratyevna Vera Alekseevna, 39 let, gynekolog
Jmenuji to nejen tuto antikoncepci, ale také přijmete. Statistiky ukazují, že se hodí mnoho. Hlavní věc je dodržovat pokyny pro použití. V tomto případě je pravděpodobnost snížení účinnosti léků minimální.